Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#1161 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 September 2010 - 07:07 PM

Pisooooi
Imagine atasata: monthly_09_2010/post-685-128500241029.gif

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1162 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 20 September 2010 - 11:55 PM

pisoi iti tin pumnii si eu, sper ca ai nascut usor

#1163 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 21 September 2010 - 08:20 AM

Vezi postareasissi, la 20 September 2010 - 02:16 PM, a spus:

Azi nu am vazut-o pe pisoi pe aici, o fi deja la spital.
Nastere rapida si usoara pisoi :rolleyes:

Sa dea Dumnezeu!

#1164 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 02-September 10
  • Locationmai incoace de dincoace si mai incolo de dincolo

Postat 21 September 2010 - 09:29 AM

azi am aflat ca junioru' ala mai junior aterizeaza in 2 sapt. o sa fie nastere indusa (37 sapt si ceva), ca p-orma se face prea mare. ca tot is si racit, cu ocazia asta diseara iau un antibiotic :thumleft:
Lasati dolarii sa vina la mine!

#1165 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 21 September 2010 - 09:37 AM

Vaxile nastere usoara sotiei si tie insanatosire grabnica sa nu fii bolnav la venirea juniorului, fain ca ii face inducere mai devreme, cite grame are cel mic?aici face inducere fix la 40de saptamini.
Abia astept vesti de la pisoi
Hai pisoi, hai pisoi :thumleft: :wacko: =))

#1166 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 21 September 2010 - 09:41 AM

Vezi postareaCalugaru, la 21 September 2010 - 09:29 AM, a spus:

azi am aflat ca junioru' ala mai junior aterizeaza in 2 sapt. o sa fie nastere indusa (37 sapt si ceva), ca p-orma se face prea mare. ca tot is si racit, cu ocazia asta diseara iau un antibiotic :thumleft:

Asa vaxile , cinsteste-te cat mai potzi , ca al meu in ultima luna ( si ceva) numai non-alcoolice bea...avea provizii de fel si fel , ca la gradinitza. Asa ca , bea pana potzi :wacko:

#1167 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 September 2010 - 12:24 PM

:wacko: Hai bebitza de Pisoi, sa nu superi pe mamica, ca mami te iubeste ... Hai bebitza frumos iesi usoooor ca mama te-o alinta si mama te-o legana .... :thumleft: !

Vaxile, nastere usoara sa aveti si bebel sanatos si norocos!

#1168 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 September 2010 - 12:35 PM

Vezi postareaanavlis, la 20 September 2010 - 11:55 PM, a spus:

pisoi iti tin pumnii si eu, sper ca ai nascut usor

fataaaaa draga :thumleft: , mi-e dor de tineeee :wacko:

#1169 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 21 September 2010 - 04:33 PM

Fetelor, cum sa va multumesc pentru sustinere? :D :D

Si eu mi-am pierdut rabdarea... presupun ca si voi... Sunt 5 zile peste termen.

Seara am plecat la spital, aveam contractii dureroase dar nu tocmai regulate, am plecat sa verific daca a crescut dilatatia fata de vineri si surpriza: nu crescuse, tot la 1.5cm sunt si in ziua de azi. M-au pastrat peste noapte sa monitorizeze fatul care dadea semne de agitatie dar intr-un final s-a linistit. Am dormit acolo si dimineata iar control si iar monitorizare. Nic dilatatie, bebelino OK. Asa ca sunt acasa. :D Am trecut prin multe faze, mai ales nerabdare si deznadejde, acum sunt f bine psihic dupa o discutie lunga cu sotul meu ( :D ). Cred ca am reusit sa ma detasez si de dureri si de asteptare. Imi vad de treaba. O sa trimit asa cum am zis mesaj cand se confirma ca a inceput travaliul (contractii dese si dureroase plus dilatatie) (ieri dimineata am pierdut dopul gelatinos)

#1170 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 21 September 2010 - 04:36 PM

Vezi postareaPisoi, la 21 September 2010 - 04:33 PM, a spus:

Fetelor, cum sa va multumesc pentru sustinere? :D :D

Si eu mi-am pierdut rabdarea... presupun ca si voi... Sunt 5 zile peste termen.

Seara am plecat la spital, aveam contractii dureroase dar nu tocmai regulate, am plecat sa verific daca a crescut dilatatia fata de vineri si surpriza: nu crescuse, tot la 1.5cm sunt si in ziua de azi. M-au pastrat peste noapte sa monitorizeze fatul care dadea semne de agitatie dar intr-un final s-a linistit. Am dormit acolo si dimineata iar control si iar monitorizare. Nic dilatatie, bebelino OK. Asa ca sunt acasa. :D Am trecut prin multe faze, mai ales nerabdare si deznadejde, acum sunt f bine psihic dupa o discutie lunga cu sotul meu ( :D ). Cred ca am reusit sa ma detasez si de dureri si de asteptare. Imi vad de treaba. O sa trimit asa cum am zis mesaj cand se confirma ca a inceput travaliul (contractii dese si dureroase plus dilatatie) (ieri dimineata am pierdut dopul gelatinos)

Chiar ma întrebam ce faci!Cum nu te vazusem,ma gîndeam ca ai BB la tzîtza!
Ma bucur ca esti bine!Va asteptam! :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1171 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 September 2010 - 04:46 PM

Pisoi :D nu mai e mult, de ramas in burtica mult timp nu mai ramine, tot va trebui sa iasa, eu cred in continuare ca e baiat si e mai lenes ii place in burtica.Incearca o huta-huta cu sotul si poate grabesti nasterea.
Curaj :D :D ca nu mai ai mult si gata nasti :D

#1172 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 02-September 10
  • Locationmai incoace de dincoace si mai incolo de dincolo

Postat 22 September 2010 - 04:03 AM

Vezi postareasimonaro29, la 21 September 2010 - 09:41 AM, a spus:

Vezi postareaCalugaru, la 21 September 2010 - 09:29 AM, a spus:

azi am aflat ca junioru' ala mai junior aterizeaza in 2 sapt. o sa fie nastere indusa (37 sapt si ceva), ca p-orma se face prea mare. ca tot is si racit, cu ocazia asta diseara iau un antibiotic :D

Asa vaxile , cinsteste-te cat mai potzi , ca al meu in ultima luna ( si ceva) numai non-alcoolice bea...avea provizii de fel si fel , ca la gradinitza. Asa ca , bea pana potzi :D

tu gindeste-te ca io deja am unu' plus nevasta in luna a nooa. ratia e de-o bere pe stamina :D
Lasati dolarii sa vina la mine!

#1173 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 September 2010 - 07:12 AM

Pisoi si Dna Vaxile , nastere rapida si usoara
Vaxile, sanatate maxima.

#1174 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 22 September 2010 - 08:03 AM

Pisoi , tzinem pumnii!!!

Vaxile , las' ca-i bine si asa :D . In curand o sa fie ratzia de o bere la 2 saptamani :D

#1175 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2010 - 01:41 PM

Pisoi, bine ca ai avut o discutie ce te-a ajutat sa te detasezi, psihicul conteaza cel mai mult. Trebuie sa vina bebitza la tine zilele care urmeaza. O nastere usoara dupa atata asteptare cu contractii ar fi binevenita. Stiu ca acum e cel mai incarcat de emotii moment si degeaba zicem noi ce-om spune aici tu si cu sotul va puteti sustine si ridica moralul unul altuia, sau el tie mai mult. Hai ca urmeaza cele mai frumoase momente cand te copleseste fericirea odata treaba terminata si cand iti vezi bebitzul in brate :lol:

Noi abia va asteptam sa va intampinam...., ca de acum incepe dixtractia cum ar spune el, Vaxile.

Vaxile, :lol: in seara in care se naste juniorul nr.2 ne cinstim aici cu tine :lol:

#1176 Useril este offline   DanaT 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 48
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationIreland

Postat 22 September 2010 - 05:25 PM

Pisoi, tin pumnii sa se intample repede asa cum a fost la mine la a 2-a nastere, la 4 dmineata au inceput contractiile din 5 in 5' si la 8 a iesit bb2.
Multa, multa bafta sa revii cu vesti bune! :lol:

Sissi si Daniella felicitari pentru puiuti!

#1177 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2010 - 06:06 PM

Vezi postareaDana Timcu, la 22 September 2010 - 05:25 PM, a spus:

Pisoi, tin pumnii sa se intample repede asa cum a fost la mine la a 2-a nastere, la 4 dmineata au inceput contractiile din 5 in 5' si la 8 a iesit bb2.

multumim la fel :lol:

#1178 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2010 - 07:54 PM

Vezi postareaDana Timcu, la 22 September 2010 - 05:25 PM, a spus:

Multumim si voua multa sanatate si bucurii!

#1179 Useril este offline   bimbilica 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 29
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVoluntari

Postat 23 September 2010 - 04:51 PM

eeii,eiii,eiii,va mai amintiti de noi?cam greu ajung pe aici,singura pb fiind lipsa de timp...la mine ziua ar trebui sa aiba minim 36 de ore.
Am citit cu sufletul la gura ultimile 12 pagini si am avzut ca sunt muulti bebei nou-nascuti,le urez din suflet bun venit pe lume,sa fie cumintei,sanatosi si voiosi,iar mamicutelor multa sanatate si putere.Nu nominalizez,sa nu cumva uit pe careva.Pozele m-au facut sa imi mai doresc sa fiu burtica macar o data,sa mai am un bebe mic mic,pufos,moale si fruumos mirositor....uoofff,sunt dusa rau cu capul,asa ca cine stie :D ?
Noi suntem bine,Alex si Sara sunt gradinari,eu sunt acasa numai cu Dariuta de la 9-18.E o scumpica si o jmechera de nu am cuvinte...ne vinde si ne cumpara in 2 timpi si 3 miscari...a inceput sa mearga la 1 an,o luna si 10 zile.cat stau numai cu ea nu pot face mai nimic prin casa,trebuie sa fiu nonstop cu ea,dar nu sa fac treaba....sa ma joc,sa o giugiulesc...ea e rasfatata rasfatatelor,mi-e frica de ce ne vom face mai incolo.
Sper sa mai apuc sa intru,sa citesc vesti bune despre bebei si mamicute,despre burtici si nasteri super usoare,cum au fost ale mele.
Acum vad ca Pisoi e in asteptarea marelui eveniment....asa ca Pisoi draga,iti tin pumnii sa ai parte de un bebe sanatos,cuminte si papacios,iar nasterea sa fie fulger...
Va pup cu drag pe toti si toate,si sper sa intru mai des si pe aici.Numai bine

edit: Daria are 1 an,o luna si 3 saptamani si tzatza e dragostea vietii ei...uneori imi ridica tricoul si cere,sau daca ma vede dezbracata ma impinge sa stau jos si se mufeaza din orice pozitie Visul meu e sa o alaptez pana la 2 ani....desi acum o saptamana si alaltaieri noaptea au fost singurele nopti dormite cap/coada,in rest minim 2-3 treziri pe noapte

#1180 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2010 - 05:23 PM

Vezi postareabimbilica, la 23 September 2010 - 04:51 PM, a spus:

eeii,eiii,eiii,va mai amintiti de noi?cam greu ajung pe aici,singura pb fiind lipsa de timp...la mine ziua ar trebui sa aiba minim 36 de ore.
Am citit cu sufletul la gura ultimile 12 pagini si am avzut ca sunt muulti bebei nou-nascuti,le urez din suflet bun venit pe lume,sa fie cumintei,sanatosi si voiosi,iar mamicutelor multa sanatate si putere.Nu nominalizez,sa nu cumva uit pe careva.Pozele m-au facut sa imi mai doresc sa fiu burtica macar o data,sa mai am un bebe mic mic,pufos,moale si fruumos mirositor....uoofff,sunt dusa rau cu capul,asa ca cine stie :D ?
Noi suntem bine,Alex si Sara sunt gradinari,eu sunt acasa numai cu Dariuta de la 9-18.E o scumpica si o jmechera de nu am cuvinte...ne vinde si ne cumpara in 2 timpi si 3 miscari...a inceput sa mearga la 1 an,o luna si 10 zile.cat stau numai cu ea nu pot face mai nimic prin casa,trebuie sa fiu nonstop cu ea,dar nu sa fac treaba....sa ma joc,sa o giugiulesc...ea e rasfatata rasfatatelor,mi-e frica de ce ne vom face mai incolo.
Sper sa mai apuc sa intru,sa citesc vesti bune despre bebei si mamicute,despre burtici si nasteri super usoare,cum au fost ale mele.
Acum vad ca Pisoi e in asteptarea marelui eveniment....asa ca Pisoi draga,iti tin pumnii sa ai parte de un bebe sanatos,cuminte si papacios,iar nasterea sa fie fulger...
Va pup cu drag pe toti si toate,si sper sa intru mai des si pe aici.Numai bine

edit: Daria are 1 an,o luna si 3 saptamani si tzatza e dragostea vietii ei...uneori imi ridica tricoul si cere,sau daca ma vede dezbracata ma impinge sa stau jos si se mufeaza din orice pozitie Visul meu e sa o alaptez pana la 2 ani....desi acum o saptamana si alaltaieri noaptea au fost singurele nopti dormite cap/coada,in rest minim 2-3 treziri pe noapte

Bimbi multumim de urari :D si sa-ti traiasca sa fie sanatosi, norocosi si cuminti si ai tai :o !
Simt niste dureri/junghiuri in sani de cateva zile, ca si cum ar fi in menghina ... . O fi normal? Oare cand s-o normaliza totul cu sanii in timpul alaptarii? Niciodata? :P
Mai da-ne vesti bune despre prichindeii tai.

Si a mea e dulce ...desi inca nu stie sa rada, sa focalizeze, sa te priveasca, sa se joace. Imi inchipui peste un an cand ajunge ca a ta ... ca ne vom dixtra si noi!

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic