Angel, la 09 July 2011 - 04:40 PM, a spus:
in sfarsit am si eu pozici, va pun si voua una sa ma laud

Mirela, acum ti-am vazut Mariuca

, cat e de dragalasa! mai rar sa fie asa de frumusei nou-nascutii. Sa va traiasca si sa va aduca doar bucurii in familie! Refacere rapida mamaicii
stella, la 10 July 2011 - 06:13 PM, a spus:
Bunicul meu ( era majur de jandarmi, asa ca nimeni nu discuta "ordinele" lui )a vrut stella , caci era o mare cantareata la metropolitan opera Stella Roman
ei vezi? de-aici ti se trage cariera muzicala.
Adriana, la 10 July 2011 - 10:08 PM, a spus:
Dar i-au pus cercei deja in maternitate?

aproape tuturor fetitelor li se pun cercelusi in maternitate. nu stiu cat de politically correct este, ca nu-i alegerea fiintei care va suporta piercingu', da' cred ca e mai bine asa decat cum am patit eu. mi-am facut gauri in urechi la 16 ani, la orl-ist si-am lesinat pe-acolo de i-am bagat pe toti in spaime. basca infectii la o ureche, cu toate ca-mi pusesem niste cercei de aur, sterilizati inainte. oh, amintiri crunte!
Cristina, la 18 July 2011 - 08:59 PM, a spus:
9 zile ramase la mine - asta mica nu prea da semne sa vina si ea mai devreme asa ca asteptam resemnati - dar nu se stie niciodata.
Nu mai pot dormi noptile mai deloc, iar mainile si picioarele se umfla

Ma trezesc cu niste dureri in incheieturile mainilor si ma misc tare greu.......
Cristina, nastere usoara iti doresc si-un bebe sanatos si frumos. Restul nici nu mai conteaza, cum ti-a fost de greu, picioare umflate si spate dureros -toate spaimele vor fi date uitarii.
Liz, tu cum te simti? Nu mai e mult nici la tine.