Forum Culinar: Cartofi umpluti cu carne in sos alb - Forum Culinar

Salt la continut

  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cartofi umpluti cu carne in sos alb Made in Ukraina

#61 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 24 April 2013 - 07:55 PM

Vezi postareazoazorel, la 24 April 2013 - 07:03 PM, a spus:


Lenais! :thumleft:


:) Frumoasa varianta ai gasit Zozo :)

Am auzit chemarea la lupta :) si am venit cat de repede am putut.... Am facut si eu varianata mea :appl: Luandu/ma cu trebuiri am calit putin si carnea.... si a fost mai mult carne pentru musaca decat carne pentru chiftele :) In sos nu am mai pus ceapa, dar promit ca data viitoare voi pune. Oricum, sunt foarte buni. Am gustat si eu putin de tot, dar ai mei au zis ca/s buni si au mancat cu pofta :D
Multumesc Eataly pentru reteta si multumesc Zozo pentru ca datorita tie si lui Carmen sunt fericita posesoare a instrumentului de ... scobit cartofi :D =))

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1535-13668261138602.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1535-13668261265612.jpg


#62 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 April 2013 - 08:24 PM

Se numeste scormonitor de cartofi :wub:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#63 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 24 April 2013 - 08:26 PM

Vezi postareazerda, la 24 April 2013 - 08:24 PM, a spus:

Se numeste scormonitor de cartofi :lol:



:wub: OK! Doar inceracam sa evit cuvantul cela... care suna XXL... dar in gand asa ii zic :) :wub:

#64 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 24 April 2013 - 08:51 PM

Mai fetelor, imi fluierau urechile!
Voi sunteti "divina"?

Mai voi ati facut partid acolo, scormonitoarelor! :wub:

#65 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 24 April 2013 - 10:01 PM

Am auzit chemarea la lupta :lol: si am venit cat de repede am putut.... Am facut si eu varianata mea :) Luandu/ma cu trebuiri am calit putin si carnea.... si a fost mai mult carne pentru musaca decat carne pentru chiftele :) In sos nu am mai pus ceapa, dar promit ca data viitoare voi pune. Oricum, sunt foarte buni. Am gustat si eu putin de tot, dar ai mei au zis ca/s buni si au mancat cu pofta :D
Multumesc Eataly pentru reteta si multumesc Zozo pentru ca datorita tie si lui Carmen sunt fericita posesoare a instrumentului de ... scobit cartofi :D :wub:
[/quote]


Ma faceti sa mai fac o tura, ne-au placut mult cartofii, umpluti.
Lenias ma tem ca eu am participat doar cu cateva drumuri in zadar pe la magazina dupa instrumentul buclucas, meritul e pana la urma al Zoazoricai, ma bucur insa ca-l ai si tu in sfarsit :wub:


Eataly sigur ai sughitat din vina noastra, dar te-am pomenit cu drag.
Imagine postata

#66 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 24 April 2013 - 10:06 PM

[quote name='Carmen L' date='24 April 2013 - 10:01 PM' timestamp='1366833719' post='195304']
Am auzit chemarea la lupta :lol: si am venit cat de repede am putut.... Am facut si eu varianata mea :) Luandu/ma cu trebuiri am calit putin si carnea.... si a fost mai mult carne pentru musaca decat carne pentru chiftele :) In sos nu am mai pus ceapa, dar promit ca data viitoare voi pune. Oricum, sunt foarte buni. Am gustat si eu putin de tot, dar ai mei au zis ca/s buni si au mancat cu pofta :D
Multumesc Eataly pentru reteta si multumesc Zozo pentru ca datorita tie si lui Carmen sunt fericita posesoare a instrumentului de ... scobit cartofi :D :wub:
[/quote]


Ma faceti sa mai fac o tura, ne-au placut mult cartofii, umpluti.
Lenias ma tem ca eu am participat doar cu cateva drumuri in zadar pe la magazina dupa instrumentul buclucas, meritul e pana la urma al Zoazoricai, ma bucur insa ca-l ai si tu in sfarsit :wub:


Eataly sigur ai sughitat din vina noastra, dar te-am pomenit cu drag.
[/quote]

Nu/i putin lucru :D

#67 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 April 2013 - 10:17 PM

Lasa mai ca ne mai distram si noi, dar numai asa in pauza de masa! :wub:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#68 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 25 April 2013 - 10:06 AM

Io-i zic burghiu! Sau, fireste, scula! Vorba Zerdei, ne mai distram si noi!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#69 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 01 October 2016 - 02:10 PM

Azi le-a venit randul, intrucat ieri mi-am cumparat instrumentul de curatat cotoarele merelor- cel clasic, postat de Lili-asa ca am umplut cartofi cu pasta de carnati. Nu neaparat din graba, dar maine am de gand sa fac ardei umputi si chiftele de hamburgheri din carne tocata, asa ca azi am vrut alte gusturi si arome... in plus, daca am facut ca Lili, se cheama ca nu mai e reteta ucrainencelor, ci reteta forumului nostru, nu? :thumleft:
Sosul alb l-am facut cu faina si lapte, am trecut prin strecuratoare dupa ce s-a infuzat ceapa prajita, am adaugat nucsoara, chimen pudra si piper tricolor. Asta a iesit:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_10_2016/post-508-14753238298038.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#70 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 03 October 2016 - 11:35 AM

Koralina, au iesit bine, dar spune: ti-au placut?

Oare, ar merge cu somon? Nu-sh'ce mi-a venit sa ma gandesc la somon :thumleft: .

#71 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 03 October 2016 - 12:19 PM

Vezi postareaEataly, la 03 October 2016 - 11:35 AM, a spus:

Koralina, au iesit bine, dar spune: ti-au placut?

Oare, ar merge cu somon? Nu-sh'ce mi-a venit sa ma gandesc la somon :thumleft: .


Eu, nemincator de peste, asi visa la asa ceva "lecker" Cred ca o sa fac.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#72 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 03 October 2016 - 04:08 PM

Ma gandesc sa fierbem lejer cartofii inainte de umplere? :thumleft:
Tinand cont ca somonul se face mai repede.

#73 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 05 October 2016 - 04:14 PM

Daaaaaaaaaa, ne-au placut tuturor! Pacat ca n-am facut decat 8...

Nici nu le incerc cu carne tocata, ne-au placut grozav cu pasta de carnati. Poate cu somon, eventual, ca mi-ati facut pofta tu si Peter. :occasion15:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

Arata acest topic


  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi