Glazura de ciocolata lucioasa ca oglinda
#61
Postat 27 February 2013 - 09:59 AM
Produsul finit
Inca o data, multumesc Adriana!! Am redus putin cantitatile caci tortul era de 24cm diametru si chiar si asa mi-a mai ramas un castronel pe care o mancam ca pe nutella )
Inca o data, multumesc Adriana!! Am redus putin cantitatile caci tortul era de 24cm diametru si chiar si asa mi-a mai ramas un castronel pe care o mancam ca pe nutella )
#63
Postat 26 May 2013 - 09:51 PM
Daca n-ati stiut pana acum,asta e jeleu de ciocolata! M-a amuzat si pe mine,cand o doamna,care a fost la sindrofie si a aflat ca eu am facut tortul, mi-a cerut reteta.Zice : 'Sa-mi dai reteta la tot tot,inclusiv si la cum ai facut jeleul ala din ciocolata'.Mi-a luat ceva sa-mi amintesc cand am facut eu tort cu jeleu din ciocolata
Dar garantat isi pune mainile in cap cand vede reteta,pentru ca a zis ca ea poate face doar un singur tort si la asta cam ai de mestecat un pic in oale.
Si cand ma gandesc ca tortul asta pe care l-am 'crosetat' dupa ureche,care mi-a dat atatea batai de cap si care era mai mai sa fie dezastrul serii......
Dar garantat isi pune mainile in cap cand vede reteta,pentru ca a zis ca ea poate face doar un singur tort si la asta cam ai de mestecat un pic in oale.
Si cand ma gandesc ca tortul asta pe care l-am 'crosetat' dupa ureche,care mi-a dat atatea batai de cap si care era mai mai sa fie dezastrul serii......
#67
Postat 23 November 2013 - 05:44 PM
Am incercat si eu, in sfarsit, glazura asta, si nu inteleg de ce mi-era atat de frica de ea...
E simplu de facut si iese garantat- de fapt, ca orice reteta explicata de Adriana.
Sa-ncepem: am facut un tort cu 3 feluri de ciocolata, l-am imbracat in blat de pandispan ( foi subtiri de tot din comert) si am turnat glazura- suuuuper a iesit!!!!!
E simplu de facut si iese garantat- de fapt, ca orice reteta explicata de Adriana.
Sa-ncepem: am facut un tort cu 3 feluri de ciocolata, l-am imbracat in blat de pandispan ( foi subtiri de tot din comert) si am turnat glazura- suuuuper a iesit!!!!!
Imagini atasate
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!
#68
Postat 23 November 2013 - 05:46 PM
Apoi l-am decorat si l-am taiat...
Imagini atasate
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!
#69
Postat 23 November 2013 - 11:17 PM
Deci asta se ascundea in spatele decoratiilor acelea
Ma bucur ca ti-a fost de folos
Ma bucur ca ti-a fost de folos
#71
Postat 25 November 2013 - 11:44 AM
#72
Postat 18 July 2014 - 12:13 AM
si ce cantitate ti-a iesit? o dimensiune de tort imi poti da te rog frumos.. merci anticipat
#74
Postat 18 July 2014 - 01:18 PM
Lica Valentin, daca pe mine ma intrebi, eu am facut tortul in forma cu diametru de 22 cm, cu cate 200 g ciocolata la fiecare strat ( plus restul, reteta Nadiei). A iesit foarte inalt. Glazura ,am folosit recomandarea Dorianei ( pe prima pagina)si am folosit cu 300 g zahar etc, mi-a mai ramas un castronel de vreo 6-7 linguri.
Eu l-am facut pentru casa, nu-mi pot da seama cate portii ar fi fost.
Eu l-am facut pentru casa, nu-mi pot da seama cate portii ar fi fost.
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!