noi santem multumiti tare de ea, , patul e mare, a loc si fetele amandoua lejer sa doarma intre noi

noi nu putem dormi pe de-ala ca norisorul cum zice laura, am incercat, ne intalneam la mijloc un peste altul si ne batzaiam frate cand se intorcea unul dintre noi, aiurea, ca si la ala cu apa

l-am dat unei amice pe cel cu apa, trebuia sa-l pastram pt camera de oaspeti aici pt cand veneau parintii mei, atunci sa vezi ras

edit ca am pozat!
asta este modelul

Number of downloads: 3
asta este patul, format din 2 care se unesc printr-un dispozitiv intre ele si nu se misca(cred ca se gasesc si la tine), salteaua este dintr-o bucata dar poti lua 2 care la fel se vor 'lipi' si nu este crapatura, despartitura intre ele. la nevoie patul nostru poate fi transformat in 2 fara probleme, cu saltelele aferente of course
asta este grosimea saltelei

Number of downloads: 2
cam atat, noi santem super multumiti de ea, a costat vreo 2500aud, multisor dar si corpul nostru merita. are 10 ani garantie....ce sa mai zic....eu cu artrita mea sant multumita, nu ma doare spatele, ma trezesc fresh....hai ca i-am facut reclama destul
Fisiere atasate
-
P1150339.JPG (546.05K)
Number of downloads: 2