![:D](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/11.gif)
MENU CRACIUN 25 DECEMBRIE 2009
1. ANTIPASTI
1.1. Philadelphia cheese cu somon fume, icre negre, pasta de somon pe pat de castravete si de ridiche
1.2. Salata Caprese di mozzarella: Branza Mozzarella cu rosii condimentata cu ulei de masline si busuioc, piper negru proaspat macinat servita pe un pat de salata verde creata
1.3. Salata de somon cu ruccola: Somon fummè, ruccola, cappere; condimentata cu ulei de masline si zeama proaspata lamaie servite impreuna cu paine toast tartinata cu unt in momentul servirii
1.4. “Aguacate”: crema de avocado cu usturoi, ulei masline, zeama praspata de lamaie, servit cu grisini cu rozmarin/susan.
1.5. Salata de fasole rosie si porumb cu ton: bucati de Ton in suc propriu, fasole rosie si porumb fierte, dressing de ghimbir.
1.6. Tortillas al salsa pomodoro e basilico: Lipie integrala gratinata cu salsa pomodoro e basilico - rosii, usturoi si busuioc
1.7. Tabbouleh: patrunjel, couscus, menta, rosii, ceapa, ierburi aromate, ulei de masline, zeama proaspata lamaie, sare si piper, se serveste cu lipia integrala
1.8. Prune afumate invelite in coppa si verdeturi italiene trase la tigaie servite cu lipie integrala.
1.9. Grissini cu prosciuto crudo
1.10. Salata de cruditati: mar, morcov, telina, stafide, maioneza light
1.11. Salata de vinete in petale de ardei
1.12. Mouse de branzeturi fine in petale de rosii si ardei
1.13. Frigarui din mozzarella, masline de trei culori, pomodorini rosii si galbeni
1.14. Salata de brocolli cu seminte (de floarea soarelui, dovleac, nuci si mustar).
2. SECONDO
2.1. Curcan Tandoori: bucatele de medalion de curcan, servite cu orez salbatic fiert la abur, salata creata rosie&verde, feliute de ceapa rosie, feliute de lamaie
2.2. Friptura vitel, servita cu sosurile potrivite la alegere: Salsa Guacamole/ Salsa pomodoro e basilico/Tzatziki si cu ciuperci gratinate cu parmiggiano
2.3. Zucchini cu carnaciori de oaie inveliti in prosciuto crudo, garnisiti cu verdeturi italiene.
3. DOLCI
3.1. Tiramissù
3.2. Fructe mixte in fondue de ciocolata
BAUTURI
Prosecco/Sampanie
Limoncello/Martini dry/Campari orange/Martini Bitter/Rhum Havana Club
Expresso, apa minerala/apa plata si sucuri (portocale/portocale rosii/mere; Cola/Fanta)
![Imagine atasata: monthly_01_2011/post-685-12939960383732.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2011/post-685-12939960383732.jpg)
![Imagine atasata: monthly_01_2011/post-685-12939960732982.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2011/post-685-12939960732982.jpg)
![Imagine atasata: monthly_01_2011/post-685-12939961048371.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2011/post-685-12939961048371.jpg)
![Imagine atasata: monthly_01_2011/post-685-129399616767.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2011/post-685-129399616767.jpg)
In inel sub servetel era meniul tiparit pe foaie galbena.
Aici am preparat totul singura in dupa amiaza de ajun (am venit pe la 5 de la serviciu) si restul in dimineata de Craciun (imi place sa am totul cat mai proaspat posibil).
Nu am foto deecat de ansamblu si doar de la aperitiv. Fotograful a facut doar foto cu personaje apoi...
![=))](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/24.gif)
A fost multaaaa mancare desi am inceput la 13 si s-a plecat pe la 22 ...tot au ramas o multime de aperitive, pe care le-am infoliat si vidat bine si le-am dus cumnatei pe 27 pentru masa de sf. Stefan facuta pentru nepotelul meu cel mic. Nici nu am reusit sa le pun pe toate pe masa ... nu mai era loc ...
![:D](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fetele de masa le-am distrus cu ceara
![:D](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)