Ellani, la 27 December 2011 - 08:56 PM, a spus:
Bravo si din partea mea!Te-ai descurcat de minune,la cat de ocupata esti cu jobul si alte activitati!

Ellani multumesc mult de tot! Am ales ce se face cel mai simplu posibil, am pregatit totul in 2 h inainte sa vina musafirii. In afara de bomboane pe care le-am rotit de cu seara si care mi-au luat o groaza ca am facut vreo 200 buc ..., iar acum

ca in bancul cu iepurasul si farmacia: ... sa vedem ce o sa fac cu ele ...

? Am dus o parte mamei, o parte la serviciu colegilor, soacra nu vrea ca sunt toti grasi ... Eu nu vreau sa mananc tot ca nu stiu cum sa ma mai feresc de dulciuri ...

Am mancat 3 bomboane in total de vineri pana azi

. Am mai primit si prajituri de la mama. Am 4 panettone neatinsi + o gramada de dulciuri primite

dar alea tin ca-s ambalate ...si am un devorator in batatura ...
Studiez mereu artaculinara si tot ce-mi pica sub ochi, pentru cele mai simple preparate, care nu necesita cantariri, pregatiri prea multe. Din aperitivele mele, dupa cum vezi nu-i nimic copt (in afara de prunele invelite in speck pe care leam tras doar cateva minute la tigaie). De obicei si tartinele de castravete-Philadelphia-somon le faceam mai dichisite, dar anul asta am fost in mare goneta ... si cu picea care ma vroia ...asa ca rezultatul e mai din ...bobor!