Oana, merci!
Boni, tu te poti uita, ca maj sunt monti. Eu am mancat doar combinatii monti (nimic dulce si nici camembertul in foietaj ), fara insa a respecta programul monti de 3 mese si doua gustari zi, in limite cantitative rationale . Azi insa am revenit la greutatea de dinainte de dezmat.
Meniurile mele festive
Postat 18 April 2012 - 02:52 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#62 Guest_Gelutza_*
Postat 18 April 2012 - 04:06 PM
Eu daca ma mai uit mult, se repete criza de fiere...prea frumos, prea adevarat si Biutza prea scumpica si cu maini de aur,ca si mami, bravo!
Postat 18 April 2012 - 04:41 PM
multumesc mult Gelutza ! pe tine nimeni nu te intrece, care ai mese festive la ordinul saptamanii! abia astept sa vad ce a iesit din manutele tale de aur de Pasti!
Postat 19 April 2012 - 10:32 AM
Primesti si de la mine niste apluze?
Doamne, cum poate arata branza aia in foietaj!!! Bine zicea Eataly, tu cand incepi o treaba, faci minuni!
Si vad ca si Printesa iti calca pe urme...
Doamne, cum poate arata branza aia in foietaj!!! Bine zicea Eataly, tu cand incepi o treaba, faci minuni!
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!
Postat 19 April 2012 - 05:47 PM
koral, la 19 April 2012 - 10:32 AM, a spus:
Primesti si de la mine niste apluze?
Sunt magulita !
lasa ca si tu ai facut branza in foietaj si inca foarte frumoasa, dar te alinti ca sa ne declaram reciproc: ba a ta e mai frumoasa
da, Printesei trebuie sa-i cumpar degraba un facalet, ca numai cu setul de vesela de plastic de jucarie se joaca ...)