Am inceput exact cand a facut 4 luni , ca asa a zis doctorul. Eu n-am putut alapta , din pacate si atunci am inceput diversificarea mai repede.
Am inceput cu morcovi fiertzi , apoi dupa 3 zile i-am pus si cartof si dupa inca 2-3 zile i-am dat si mar fiert sau copt . Aici nu se incepe cu nimic crud , fiecare bordei cu alt obicei. Nush cum o fi mai bine , cred ca mai bine e sa te iei dupa o singura sursa , nu sa faci amestec din toate.
De maine vreau sa-i bag in maglavaisul ala si piept de pui.
La fiecare maglavais i-am pus o linguritza de ulei de rapitza. Unii spun ca e bine sa mai schimbi uleiul mai incolo , altzii ca e bine sa ramai la rapitza....Doctorul meu zice ca daca vreau neaparat pot sa-l si schimb sa-l si schimb , numai sa nu pun ulei presat la rece pt ca asta ar putea avea urme de metale grele. Deci , de masline pas pana la un an , cel putzin.
Si acum sa va explic cum a fost la prima masa:
- cumparat scaun nou , de la Chicco , scaunul s-a umplut de morcov la prima folosire
- cumparat linguritze smechere de silicon care se folosesc de la primele luni , deocamdata sunt KK , la inceput nu puteam sa-i deschid gura cu ele , acum deschide singura gura dar tot sunt ciudate
- i-am dat cu lingurite de plastic , fara BPA care se folosesc de la 6 luni , cu alea am putut.
- radea de nu mai putea , nu s´tia ce se intampla
- la un moment dat s-a prins sa poate sa scuipe cu morcovii in gura
- de inghitzit a inghitzit din greseala numai
Acum casca gura iute iute
lapte nu mai prea vrea dimineatza,isi asteapta papa
cartoful nu-i alimentul preferat dar merge...
la prima lingura de mar s-a scuturat asa de tare de-am crezut ca pic de ras!!!!!!!
Azi am facut 3 morcovei si un cartofior mai mic pt 2 zile. Portzia pt ai a mancat-o iute. Si a papat si ceva mar copt.
Babetzicile-s distruse , acum avem d-alea de plastic!!!