Mutti, la 08 January 2011 - 11:28 AM, a spus:
Si tu esti slaba, poate cand ai fost BB ai fost si mai slaba....copiii seamana pe parintzi. A prietenei mele are 60 de cm la 2 luni !!!!! Si 4500 grame. Dar dr a zis ca e sanatoasa!!! Si masa-i lunga si slaba si , cf mamei ei , cand era mica era ca un copil subnutrit!!!! ( si mama ei a fost asistenta la maternintate , deci cunostea ceva ) Si fata asta mananca si san si formula , mai mult decat Elena care-i cu 2 luni mai mare !!!!!
Mulge niste lapte si lasa-l intr-un pahar sa vezi cata smantana se aduna. Cu toate ca daca laptele ar fi prea slab si ea nu s-ar satura , Bea ar plange.
Cere si alta opinie inainte de a te innebuni!!!!
Pe Elena am cantarit-o la ultima baie , 6500 si are 65 sau 66 cm. Mult nu manca dar are metabolismul lu' ma-sa , cat manca se depune
Copiii sunt diferitzi , sa stii. Du-te la alt pediatru!
Pai da, eu am fost foarte mica si slaba! Nici nu m-a dat la scoala de mica si slaba ce eram si au venit dupa 3 saptamani sa ma ia cu arcanul, ca era obligatoriu la 6 ani pe vremea aia si initial gasisera o scutire de la medic. Tati e slabut si el 1,75m cu 70 kg, adica e foarte bine, nu e slab, avem masura S si el si eu. Si daca seamana cu tac-su la mancare, care mananca putin si o data pe zi...cred ca plec de acasa ! Nepota-miu al mic, care seamana cu neamul nostru (constitutie mai delicata) are 12 kg la 3 ani...si i-au facut toate analizele, nu are nimic ...trebuia sa aiba min 17 kg. Si asa i-a zis si cumnata-mii medicul sa ii dea LP ca nu ia in greutate. A inceput cu LP si degeaba tot nu se ingrasa, apoi i-a zis sa inceapa diversificarea, a facut si asta, degeaba tot nu lua copilul ca in grafice...si evident a pierdut si laptele. Tata povesteste ca pana la 30 ani avea vreo 60 kg si ca ii spunea lumea ca e cat o oaie
La doua pediatre merg, cand la una cand la alta, nici una nu m-a convins destul cat sa raman la ea. Si cea de luna trecuta, mi-a spus ca in luna a 3-a a luat putin, in a 2-a a fost la limita si ca daca in a 4-a nu ia min 750g, sa ii dam supliment de LP.
Sa stii ca nu am avut nici o reactie pana acum dupa vaccin, poate somnolenta. Am fost la Mall si la restaurant dupa aia si a dormit. Apoi cand am ajuns acasa a fost foarte cumintica pana cand s-a culcat.
I-am spus doctoritei ca sunt copiii diferiti, de ce ar trebui neaparat sa fac ceva daca ia prea putin in greutate si a zis ca da sunt dif, dar ca in primul an ar trebui sa mearga pe un grafic, macar minim pe care merg toti copii.
Bea nu arata slaba, ca un copil subnutrit, mie mi se pare ca arata f bine pt inaltimea ei: nici grasa, nici slaba. Da sa se ridice in fund, face vocalize toata ziua ... e un copil puternic si sanatos, zic io (manca-l-ar mama puiul ciorii )