Daniela, te inteleg sa stii. Dar trebuie sa faci ceva eforturi si pentru tine...
Eu de ex mi-am pus un reminder pentru ora 13 in fiecare zi, sa-mi aminteasca sa ies din firma (sa mananc nu uit, dar sa ma ridic de la birou si sa ies la aer da).
Nu iti ia mai mult de 10 minute sa mananci la pranz, e doar chestiune de vointa, timpul iti garantez ca ti-l gasesti. Si apoi pentru ce muncesti atat de mult, sa iti distrugi stomacul? (de slabit nu mai vorbesc... e clar ca de asta nu slabesti. Eu, care mananc cam orice, si de multe ori pe zi, si totusi slabesc, si sigur as slabi mai mult daca as dormi suficient si daca as avea mai putin stres si suparare).
Seara cand ajungi acasa, poti petrece cu Bea 10 minute la masa, cu nsite paine si niste branza, o rosie sau un castravete, astea nu necesita nici un fel de timp de preparare, sunt sanatoase si hranitoare... (eu daca nu ar vrea El sa manance gatit, as gati mult mai rar).
Si la pranz la fel, o conserva de ton cu una de porumb si cu un colt de paine/lipie/clatita ceva ar fi suficient si muuuult mai sanatos pentru tine. Iar intre mese un fruct. Eu am la servici cate o punga de mere, sau pere sau mai stiu eu... imi ajunge cateva zile. Sigur trebuie sa ma organizez, dar ma organizez.
Apoi daca vii atat de tarziu, ar fi frumos sa te astepte cineva cu o farfurie de mancare calda

(vise, este? ca si la mine

)