Mutti, la 21 September 2011 - 09:46 PM, a spus:
(Avem un prieten turc ce are un Imbiss. La el a lucrat si sotzul in timpul studiului. Si stim ca e curat , ca e numai carne , fara alte tampenii...in fine)
D-ra a mancat cartofi prajitzi cu sos de iaurt.Si carne . Si salata....si la sfarsit a primit un mar de la Can....
Dupa jumatate de ora s-a plictisit si a vrut pe jos si eu in loc sa-mi beau linistita cafeaua am alergat dupa ea sa nu fuga in parcare. Ghicitzi unde o tragea atza? Intr-un magazin de pantofi!
Maine , cand vine de la cresa primeste supa de galuste , am facut-o deja , o sa o incalzeasca tati ca eu maine am ore pana la 3.
Elena mananca de 2 ori mancare gatita ,oare o fi bine , o fi rau? Asa am obisnuit-o. La cresa , la 11.15- 11.30 masa de pranz , apoi nani si dupa ce ajunge acasa pranzul 2 Pe la 2 jumate.
brava Elena, sa-ti fie de bine primul fast food, dar sa nu mai faci!
e bine unde o trage atza ...doar e fetitza ... tati sa pregateasca teschereau mare, ca de acum are doo fete! ... 2 dulapuri de pantofi!
apai nu e bine sa le dam numai mancare gatita? ce vrei cruditati sau ce? si eu ii dau cand am 2 feluri si la pranz si dupa ce se trezeste de amiaza. mie asa mi-a si spus dr. la pranz carne+ legume, seara ori tot legume+ carne ori o budinca de mcaroane cu branza sau legume gratinate cu branza sau similar.
si seara ce ii dai?
mie mi-a spus ca ii pot da carne in fiecare zi si la 2-3 zile ii dau si ou si carne la alta masa
voua? cum v-a spus?
auziti? voi puneti paine in mancare sau dati paine cu mancarea gatita la astia micii de 1 an? eu ii dau legume cu carne si atat, nu cu paine in ea. Nasa-sa era foarte mirata, ca vai dai copilului paine ca o doare burtica altfel. De parca painea e anti-dureri de burta sau calmant/panmsament pt stomac! Eu painica ii dau separat, cand are ea chef sic and fac eu in casa, sau iau proaspat ceva bun integral (dar nu prea gasesc, numai vopsite).
in fine, personal dipretuiesc painea din zilele noastre: alba si cu afanatori si alte porcarii in ea, asa ca prefer sa o sara, cat nu fac eu in casa si stiu ce pun in ea.
Bea la turta sambata, a mancat 2 bucati cu ambele maini, dupa care si dupa tava tot turta a ales-o Nu i-am mai dat paine dulce pana acum! se vede treaba ca era ori rupta de foame, ca pe acolo ne.am cam zapacit cu mancarea si programul fetii, ori ii place cozonacul!