Calugaru, la 17 February 2011 - 04:40 AM, a spus:
nu mai, n-am implinit 3 luni, am implinit 34 de ani, da' mersi oricum.
copilu' are 4 luni deja si e mai mereu racit, ala mare ii aduce cadou tot felu' de virusi de la gradinita si asta micu' nu e aliosa, asa ca raceste, nu se caleste.
nu e exclusiv alaptat, am inceput sa-i dam intii niste cereale cu lapte pompat. cu biberonu' n-a vrut, numa' cu lingurita. p-orma piureu de cartofi dulci, tot cu lingurita. supa nu era-n program, pur si simplu l-a vazut pe fraxu ca se indopa cu asa ceva si s-a gindit ca musai sa-i placa si lui.
Multi inainte sanatos si tie si celor doi strengari! Mie mi-a spus dr sa ii dau cu lingurita orice nu e lapte. Eu incerc sa ii dau macar apa cu bibe, dar ea nu stie sa pape la biberon, sau nu vrea sa primeasca si il impinge cu limba afara ca si pe suzeta.
Beatrice nu are apetit, stie careva ce e de facut?
3 mese x 200 ml Mutti? si inca 2 ingrosate cu cereale ?
Bea a papat ieri prima oara mai bine:
- la 7 trezire libera si alaptat
- la 9:00 piure de para (sa fi fost maximum 1 lingura si aia juma de ora cu lalaiala si rugaminti sa deschida gurita), circa 30 ml
- la 10, 2 gurite de laptic de la tzitzi
- la 12:30 piure de morcov (sa fi fost maximum 1 lingura) + 1 lingura de cereale preparate cu 30 l apa calda, sa fi fost 50 ml
- la 15:00 piure de para (sa fi fost maximum 1 lingura) + 1 lingura de cereale preparate cu 30 l apa calda, sa fi fost 50 ml
- la 16:30 alaptat (la san in 5 minute e gata, curge destul de tare, dar si fata e f repde satula)
- la 18:30 4 linguri de cereale preparate cu 120 ml apa calda
- 19:00 baita
-20 alaptat si culcat si dormit pana la ora 8 azi dimi
insa ieri a fost prima zi fericita in care a mancat copilul altceva decat cerealele de seara. Pana acum fructele de dimineata si legumele de la pranz nu le manca si manca doar 3 linguri de cereale + 90 ml apa si in rest ceva laptic de la tzitzi, dar nici de ala nu mananca portii serioase ...niciodata nu reuseste sa goleasca macar un san la o masa, nu mai spun de supt la ambii sani
daca de acum mananca macar ca si ieri, suntem in mare progres, poate recuperam, ca in ultimele 2 saptamani iar stam prost cu greutatea, de abia daca a luat 100g (in ultimele 16 zile)