deci a mancat au ba avocado, ca nu pricep?
da, nu a priceput, dar eu i.am spus ca i.am dat doar o gama f limitata, ca doar pe astea sunt sigura ca le-am facut rost de la tara, fara chimicale.
da, cred ca la noi nu se gandeste nimeni la BIO, ca nu exista! doar eu m-am zarghit si-mi dau singura batai si dureri de cap cu BIO siiiii, cre'k din cauza ta

: ca ai zis ca decat cu chimicale, mai bine borcanele
din mom ce la noi, inainte (cand nu gaseai mai nimic si nu stiam mai de nimic) era apreciat tot ce era de import ... cati oameni se uita acum la provenienta in sensul de a fi orientati sa mancance produse indigene? doar ca li se pare scump, dar altfel nu.i deranjeaza (am vazut ce senini pun in punga fara sa se uite macar) sa cumpere cartofi egipteni, fasole nu'sht de unde etc etc
pai alea congelate nu au chimicale? mie chiar mi se pare ca alea au un miros ... nu m-ar mira sa nu fie totusi injectate cu ceva. Nici nu am incredere ca sunt spalate bine ... neh pitici ... Plus pe traseu eu nu bag mana in foc deloc ca alea nu s-au mai dezghetat (30 min ajung) si apoi reinghetat ...vorbesc de RO, la voi or fi norme mai severe de manipulare a prod congelate si de tot felul ...