Diversificarea experientze , pareri
Postat 17 August 2011 - 12:06 PM
- aseara pateu cu paine proaspata facuta in casa (pateu din ala fain, fara porcarii in el) (asta asa, completare la borcanelul lui)
- dimineata oaties cu seminte de in macinate, banana bucatita si lapte de cocos (foarte foarte bun, am mancat eu ce a ramas de la el

Postat 17 August 2011 - 06:47 PM

Azi am luat crap proaspat. Maine primeste crap. Sa vedem...
Sau , sa nu-i dau 2 zile una dupa alta peste?
Maine merge iar la cresa , daca totul este bine

Postat 18 August 2011 - 01:43 AM
Mutti, la 17 August 2011 - 06:47 PM, a spus:

Azi am luat crap proaspat. Maine primeste crap. Sa vedem...
Sau , sa nu-i dau 2 zile una dupa alta peste?
Maine merge iar la cresa , daca totul este bine

cauta pe net cat mercur au si daca e ok poti sa-i dai 2 zile la rand. mai ales daca il mananca, nu o manca un peste intreg copila ca sa-ti faci pb

si alel mele mancau si inca mananca peste cu placere. si daca luam fish&chips e facut stil tempura ala, deep fried dar fetele mele dau coaja aia jos si mananca doar pesele de dedesubt

Postat 18 August 2011 - 12:11 PM

Postat 18 August 2011 - 12:18 PM
Nu gasesc nici un tabel cu cat mercur au fiecare....daca gaseste careva vreo info , please , help

Postat 19 August 2011 - 01:24 AM

Aici se recomanda sa incepi cu pesti cu carne alba (indiferent ca sunt de apa dulce sau sarata/oceanici), cu carnea delicata si slaba: salau, pastrav, cod, merluciu- sunt considerati pesti slabi, si se pot oferi bebelusului de 2-3 ori pe saptamana.
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 19 August 2011 - 08:07 AM
Mutti vreau si eu reteta de la casul de carne

Postat 19 August 2011 - 09:48 AM

Postat 19 August 2011 - 09:56 AM
Pieptul de curcan taiat bucatzele il pun in vasul de la Stabmixer , adaog ceva sare si lapte rece si amestec pana se face pasta. Apoi cateva linguri de ulei de rapitza. 2 linguri , nu mai mult. Cand s-a fcaut pasta moale , asa ca o crema de unt , se pune intr-o forma ( cu hartie de copt) si se da la cuptor.
Tot asa procedez si cu carnea de vita , numai ca o macin inainte.
Postat 04 September 2011 - 09:07 AM
Am scuturat<o bine si am pus aspiratotul urgent.
Si in cap avea galbenush!
A mancat cam un sfert din ou. Restul il avea pe ea

Postat 19 September 2011 - 04:14 PM

In alta ordine de idei, mi se pare mie sau voi cam trageti chiulul la topicul asta de cand am intrat eu in conced?
Sau e toata lumea in concediu neanuntat?

Ne-am intors din Ro azinoapte si azi am inceput munca.
Cris a luat contact cu viata la tara si a ramas profund impresionant. Daca zic "calu'!" imediat devine atent

Mancaruri noi nu a mancat, in schimb a facut o cura de struguri de curte. intre timp am tesut banuiala ca ar fi alergic la struguri, ramane sa il testez.
L-am tratat de infectie in gat cu usturoi la fiecare masa ca la antibiotic a facut o reactie puternica de-am dat fuga la urgente.
Va astept cu noutati
Postat 21 September 2011 - 11:26 AM
Ca desert a degustat pentru prima oara compot de gutuie, nu a apreciat decat zeama.
Dimineata a papat pateu cu paine proaspata, zeama de compot de gutui si mar din care a muscat singur.
Bubuletii vostri ce mai mananca?
Postat 21 September 2011 - 01:53 PM
- zacusca facuta de mamaie fara prajela sau caleala, numai din legume proaspete fierte in suc propriu cu ulei masline. Foarte buna, zici ca nu mancase de 1 an.
- supa de galuste din gris integral, facuta din baza pui de tara cu leguminoase. Si asta i-a placut de numa a mancat 3 castronele luni cand a facut-o. Carnea din ea nu a pasionat-o, dar zeama, galustele si morcoveii la nebunie!
- ieri paste mici, stelute, cu sos facut din legume: gogosar, rosii, ceapa, ulei masline + parmezan
- piure de conopida (altdata de brocoli, altadata stevie) facut cu unt servit cu peste de la borcanel (diverse specii de fiecare data)
- gratin de conopida cu parmezan la cuptor
- ficatel frecat cu smantana
- paste (rizoni) cu mozzarella la cuptor
- ciorba taraneasca de vita cu multe legume
azi dimi s-a delectat cu o portie din propriul kk: am gasit-o la prima ora cand sa-i duc laptele manjita toata in patut si pe maini, si pe la gura si prin cap ...totul una facut

Postat 21 September 2011 - 07:54 PM

Postat 21 September 2011 - 09:46 PM

(Avem un prieten turc ce are un Imbiss. La el a lucrat si sotzul in timpul studiului. Si stim ca e curat , ca e numai carne , fara alte tampenii...in fine)
D-ra a mancat cartofi prajitzi cu sos de iaurt.Si carne . Si salata....si la sfarsit a primit un mar de la Can....
Dupa jumatate de ora s-a plictisit si a vrut pe jos si eu in loc sa-mi beau linistita cafeaua am alergat dupa ea sa nu fuga in parcare. Ghicitzi unde o tragea atza? Intr-un magazin de pantofi!

Maine , cand vine de la cresa primeste supa de galuste , am facut-o deja , o sa o incalzeasca tati ca eu maine am ore pana la 3.
Elena mananca de 2 ori mancare gatita ,oare o fi bine , o fi rau? Asa am obisnuit-o. La cresa , la 11.15- 11.30 masa de pranz , apoi nani si dupa ce ajunge acasa pranzul 2

Postat 22 September 2011 - 01:25 AM
Postat 22 September 2011 - 11:26 AM
dani_ela, la 21 September 2011 - 07:54 PM, a spus:

hahaha! deci ai comis-o si tu?! si barbati-miu si cel mai bun prieten al meu ... deci e intr-adevar verificata ...
oricum eu la nastere i.am dorit sanatate si noroc, restul le face!
Postat 22 September 2011 - 11:33 AM