Mutti, la 21 September 2011 - 09:46 PM, a spus:

(Avem un prieten turc ce are un Imbiss. La el a lucrat si sotzul in timpul studiului. Si stim ca e curat , ca e numai carne , fara alte tampenii...in fine)
D-ra a mancat cartofi prajitzi cu sos de iaurt.Si carne . Si salata....si la sfarsit a primit un mar de la Can....
Dupa jumatate de ora s-a plictisit si a vrut pe jos si eu in loc sa-mi beau linistita cafeaua am alergat dupa ea sa nu fuga in parcare. Ghicitzi unde o tragea atza? Intr-un magazin de pantofi!

Maine , cand vine de la cresa primeste supa de galuste , am facut-o deja , o sa o incalzeasca tati ca eu maine am ore pana la 3.
Elena mananca de 2 ori mancare gatita ,oare o fi bine , o fi rau? Asa am obisnuit-o. La cresa , la 11.15- 11.30 masa de pranz , apoi nani si dupa ce ajunge acasa pranzul 2

brava Elena, sa-ti fie de bine primul fast food, dar sa nu mai faci!

e bine unde o trage atza ...doar e fetitza ... tati sa pregateasca teschereau mare, ca de acum are doo fete! ... 2 dulapuri de pantofi!
apai nu e bine sa le dam numai mancare gatita? ce vrei cruditati sau ce? si eu ii dau cand am 2 feluri si la pranz si dupa ce se trezeste de amiaza. mie asa mi-a si spus dr. la pranz carne+ legume, seara ori tot legume+ carne ori o budinca de mcaroane cu branza sau legume gratinate cu branza sau similar.
si seara ce ii dai?
mie mi-a spus ca ii pot da carne in fiecare zi si la 2-3 zile ii dau si ou si carne la alta masa
voua? cum v-a spus?
auziti? voi puneti paine in mancare sau dati paine cu mancarea gatita la astia micii de 1 an? eu ii dau legume cu carne si atat, nu cu paine in ea. Nasa-sa era foarte mirata, ca vai dai copilului paine ca o doare burtica altfel. De parca painea e anti-dureri de burta sau calmant/panmsament pt stomac!

in fine, personal dipretuiesc painea din zilele noastre: alba si cu afanatori si alte porcarii in ea, asa ca prefer sa o sara, cat nu fac eu in casa si stiu ce pun in ea.
Bea la turta sambata, a mancat 2 bucati cu ambele maini, dupa care si dupa tava tot turta a ales-o