Si Bea se ridica singura in picioare si sta prinsa bine de ceva minute bune, sau sprijinita in fata (Se ridica pe ale dinapoi). Daca isi drumul la maini ii tremura piciorusele de zici ca danseaza. Cand se ridica inca nu calca bine mereu pe toata talpa: mai pe varfuri, mai stramb, mai cu talpa invers. Aproape nu mai vrea sa stea in fund, vrea numai in picioare.
Si Bea prefera tot bucatele de fructe (si banana tot asa ca si Chris: musca de ea din coaja), piure nu mananca deloc, 3-5 lingurite max. In schimb daca e pus fructul in branzica de vaci merge bine. A racit de la aerul conditionat si mancat rece: curge nasul si tuseste. i-am dat osciloccocinum si o doza de panadol baby.
Si Bea e innebunita sa manance din mancarea noastra: poate sa refuye complet masa ei facuta de mine, dar daca ii da tati din mancarea lui, cu furculita lui, mananca bine merci, chaisr de e picant
Ii dau ceva in mana cand o schimb, dar trebuie de fiec data si nu dureaza pasiunea mai mult de cateva sec, pentru ca practic nu mai suporta sa stea pe spate, se pune pe plans cand o pun pe spate daca e obo, sau daca e bine dispusa se intoarce degraba sa se ridice in fund.
Bea vorbeste mult, dar pe limba ei. Mai spune mama, tata, papa si alte cuvinte de nu-mi aduc acum aminte, dar fara directie ... . chiar si canta ...
bebe Chris nu a luat varicela de la Cati? woaaa cred ca nu ti.a fost usor deloc si cu mancarimile de la alergie si cu cele de la varicela! bine ca e pe trecute! a facut o forma usoara sau mai severa?
i-am dat si cartofi, dar in perioada asta ne omoram cu legume proaspete de gradina: dovlecel, fasole verde, morcovi noi, mazare, ardei. Eu ii dau carne in fiecare zi, pt ca ea mananca putin si de aia ia si putin in greutate, daca o tin pe zarzavaturi mi-e sa nu slabeasca mai tare.
Am intalnit ieri la joaca o fetita care a incheiat anul cu 7,5 kg. Asa ca nu suntem singurele. Dar fetita resp se nascuse mai slabuta si aproape a triplat greutatgea de la nastere, ceea ce noi cu siguranta nu vom reusi.