Eu tocmai am gatit de dimineata linte din aia marunta portocalie, am facut o reteta care ne palce noua tuturor, cu boia multa. i-am pus si putin orez, special pentru bebe. cei mari o sa mananc cu chiorizo prajit si boabe de porumb, bebe o sa manance asa simplu.
Eu ii dau mai mult borcanele peste zi (adica sotul), dimineata il hranesc eu mereu cu ceva facut in casa, porridge, mamaliga, biscuiti si adaug si un fruct la sfarsit. peste zi manaca doua borcanele cu sotul, seara cand avem noi cina, pe la 8, de obicei mai manaca odata cu mine. ii plac la nebunie cartofii sferturi la cuptor. aseara i-am dat paine cu margarina (in sfarsit am gasit una care sa nu contina solide din lapte sau soia). apoi pepene cantalupe. Mie mi se pare ca mananca bine, nu ii cantaresc niciodata si daca nu mai vrea nu mai insist. e si foarte categoric, nu e greu sa-l inteleg... aseara a infulecat paine cu margarina, le facusem bucatele mici, infuleca una dupa alta, eu nu mai aveam tim sa infulec

, si asa pana la un punct in care a intors capul si a inceput sa se joace. L-am mai incercat de doua ori dar nu a deschis gura, semn pentru mine ca nu-i mai trebuie, asa ca l-am lasat in plata lui. nu ma mai stresez... de fapt ce sa ma mai stresez la cat de putine are voie sa manance daca m-as gandi profund cred ca as lua-o razna de vinovatie si alte sentimente, mai bine nu ma mai gandesc. fac tot posibilul sa am mancare variata in casa, si legume si carne si cereale si fructe si el sa manance ce i-o place. ma gandesc cum de n-am luat-o razna deja. Nu stiu de ce mi-am inchipuit ca o sa fie ok, o sa pot ramane in control cu toate alergiile lui. e mult mai greu decat mi-am imaginat eu si recunosc ca nu mai sunt in control, ma rog in control asa cum imi imaginam eu... el in schimb pare sa se simta foarte bine si e mare, creste, e f vioi si tot ce trebe.
i-am dat acum doua zile afine si cred ca a facut reactie de la ele, i s-a activat putin de tot eczema si are tendinta sa se scarpine. nu vreau sa ma mai gandesc de la ce si cum ca o iau razna.