Idei,sfaturi,pareri,consultatii am de facut un tort.cum il fac?
#101
Postat 24 January 2011 - 07:28 PM
#102
Postat 24 January 2011 - 08:25 PM
Livia, la 24 January 2011 - 04:32 PM, a spus:
Livia draga, mie mi s-a parut mult mai usor sa pictez!
Iti arat tortul facut de mine:
#103
Postat 24 January 2011 - 08:57 PM
dana, chiar, pictat este rapid si mai usor;
#104
Postat 25 January 2011 - 12:57 PM
#105
Postat 25 January 2011 - 01:35 PM
sce76, la 25 January 2011 - 12:57 PM, a spus:
eu daca le fac cu trei zile inainte , le pun in folie de prospetime (de aia transparenta ) si le dau la rece . daca sunt prea ocupata , il fac cand vreau eu de repede si cu 2 saptamani inainte , si congelez blatul ; se dezgheata repede , si e moale si pufos .
#106
Postat 25 January 2011 - 01:39 PM
dani_ela, la 25 January 2011 - 01:35 PM, a spus:
sce76, la 25 January 2011 - 12:57 PM, a spus:
eu daca le fac cu trei zile inainte , le pun in folie de prospetime (de aia transparenta ) si le dau la rece . daca sunt prea ocupata , il fac cand vreau eu de repede si cu 2 saptamani inainte , si congelez blatul ; se dezgheata repede , si e moale si pufos .
Congelat copt?
#107
Postat 25 January 2011 - 01:48 PM
sce76, la 25 January 2011 - 01:39 PM, a spus:
dani_ela, la 25 January 2011 - 01:35 PM, a spus:
sce76, la 25 January 2011 - 12:57 PM, a spus:
eu daca le fac cu trei zile inainte , le pun in folie de prospetime (de aia transparenta ) si le dau la rece . daca sunt prea ocupata , il fac cand vreau eu de repede si cu 2 saptamani inainte , si congelez blatul ; se dezgheata repede , si e moale si pufos .
Congelat copt?
Da,copt,racit bine si apoi congelat;
#109
Postat 25 January 2011 - 03:09 PM
Dana tortul tau pictat arata foarte bine! Am o experienta putin neplacuta cu pictatul, m-a pus clienta sa-i imbrac tortul in folie ca nu e bine sa-l plimbe cu masina neacoperit si s-a intins putin culoarea (nu era uscata bine) am zis ca nu mai fac asa. Acum vad eu, oricum e varianta cea mai simpla!
Multumesc frumos inca odata
#110
Postat 26 January 2011 - 11:15 AM
Inca n-am facut tortul de botez, dar am avut"prima comanda" pentru un tort aniversar, fara teme, mofturi sau fite.Cum fac sa nu se vada amidonul cu care am intins pdz?
#111
Postat 26 January 2011 - 12:43 PM
sce76, la 26 January 2011 - 11:15 AM, a spus:
Inca n-am facut tortul de botez, dar am avut"prima comanda" pentru un tort aniversar, fara teme, mofturi sau fite.Cum fac sa nu se vada amidonul cu care am intins pdz?
Eu,amidonul il pensulez sau il sterg cu un prosop,sau cu unul usor umed!Depinde si cat amidon e!
Spor la treaba!si nu folosi prea mult amidon,adica in exces,doar cat sa poti lucra cu pasta !
#112
Postat 26 January 2011 - 02:32 PM
Livia, la 25 January 2011 - 03:09 PM, a spus:
Sa-ti fie de folos! Ambaleaza-le in cutie de carton, sunt speciale pentru tort!
#113
Postat 26 January 2011 - 02:52 PM
#114
Postat 26 January 2011 - 04:12 PM
#115
Postat 27 January 2011 - 03:01 PM
#116
Postat 27 January 2011 - 03:16 PM
#117
Postat 27 January 2011 - 04:47 PM
#118
Postat 27 January 2011 - 05:17 PM
anasia, la 27 January 2011 - 04:47 PM, a spus:
merci anasia. crema mov o fac cu afine, iaurt si gelatina (gloxinia parca a pus reteta la creme), iar cea alba ma gandeam sa o fac ca la diplomat. Spirala de cioco ramane teapana pe creme cu gelatina? Nu se afunda? sau lateste pe crema? (scuze pentru intrebarile prostesti, sa nu dati cu paru' )
#119
Postat 27 January 2011 - 05:22 PM
Aceasta postare a fost editata de anasia: 27 January 2011 - 05:23 PM
#120
Postat 27 January 2011 - 10:50 PM