Idei,sfaturi,pareri,consultatii am de facut un tort.cum il fac?
Postat 31 August 2011 - 05:46 PM
anema, la 30 August 2011 - 08:48 AM, a spus:
Ana,eu mi-am facut la comanda la un atelier de mobila cateva suporturi,de forme si dimensiuni diferite.Le-am facut albe ,dar cred ca pot fi oricum,iar pretul nu a fost chiar asa de mare.Partea proasta e ca trebuie sa ai grija sa ti le inapoieze cel ce ia tortul.Inainte mai foloseam si tavitele acelea aurii,suporta si ele ceva kg.
Postat 31 August 2011 - 07:59 PM
anema, la 30 August 2011 - 08:48 AM, a spus:
Eu am vazut la un magazin cu ustensile pt desen au diferite marimi si forme cum intri pe Lipsacani mai in fata dai de un
gang intri si ai sa vezi mai multe magazine intra in toate ai ce vedea pupici.
Postat 01 September 2011 - 09:11 AM
Postat 02 September 2011 - 11:32 AM
Vreau sa-mi cumpar de pe Lumea Basmelor un set de confectionat flori. Daca cineva il are va rog sa imi spuneti daca merita cumparat sau nu, are vreo 24 de accesorii un CD cu modele de flori si un catalog.
Imagini atasate
Postat 02 September 2011 - 01:35 PM
Dar nu are cd al meu poate a bagat acum de curand si cd...
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 02 September 2011 - 05:31 PM
Mica83, la 02 September 2011 - 11:32 AM, a spus:
Vreau sa-mi cumpar de pe Lumea Basmelor un set de confectionat flori. Daca cineva il are va rog sa imi spuneti daca merita cumparat sau nu, are vreo 24 de accesorii un CD cu modele de flori si un catalog.
Setul nu are niciun CD. Pe linga cuterele de flori mai are doi buretei si un veiner. Daca vei intelege cum se fac florile in stil Wilton vei dace cele mai frumoase flori posibile. Totul este sa te folosesti de catalogul cu care vine insotit setul si bineinteles, florile Wilton nu se pot face reteta de pasta de flori ce contine Gum tex.
Eu cred ca se merita in special ptr. faptul ca pretul i-a scazul foarte mult.
Acel DVD se vinde separat la 100 lei.
Iata un trandafir in stil Wilton:
Postat 02 September 2011 - 06:39 PM
as vrea sa fac un tort sotul meu care vine acasa(lucraza in germania)sa ne vada,ce ar fi mai potrivit?dar as vrea sa-l impresionez poate ma mai lipesc si eu de cite ceva ptr torturi.acum imi aduce un platou rotativ
Postat 03 September 2011 - 02:09 PM
Si apropos, discutia despre ATESTAREA fetelor care lucreaza acasa a cam ramas in aer.Va suparati daca o reluam?
Postat 03 September 2011 - 08:48 PM
Dan_IrineL, la 02 September 2011 - 05:31 PM, a spus:
Mica83, la 02 September 2011 - 11:32 AM, a spus:
Setul nu are niciun CD. Pe linga cuterele de flori mai are doi buretei si un veiner. Daca vei intelege cum se fac florile in stil Wilton vei dace cele mai frumoase flori posibile. Totul este sa te folosesti de catalogul cu care vine insotit setul si bineinteles, florile Wilton nu se pot face reteta de pasta de flori ce contine Gum tex.
Eu cred ca se merita in special ptr. faptul ca pretul i-a scazul foarte mult.
Acel DVD se vinde separat la 100 lei.
Iata un trandafir in stil Wilton:
Foarte original.
Postat 03 September 2011 - 08:51 PM
A cumparat cineva forme de silicon pentru copt de la magazinele chinezesti?Sunt extrem de ieftine, dar eu ma tem sa nu mi se topeasca in cuptor, sa imi distrug minunatie de bosh...
Si apropos, discutia despre ATESTAREA fetelor care lucreaza acasa a cam ramas in aer.Va suparati daca o reluam?
[/quote
Poti sa le folosesti linistita eu numai de la chinezi imi cumpar iar cele din magazin sunt luate tot de la ei .
Postat 03 September 2011 - 09:21 PM
sce76, la 03 September 2011 - 02:09 PM, a spus:
a ramas in aer , pt ca se pare ca nu putem face nimic legal acasa . este musai si obligatoriu un spatiu special , care sa fie dotat si utilat conform ue . asta inseamna cel putin pt mine (poate altele sunt mai norocoase ) ca nu voi lucra legal niciodata
Mica83- setul acesta este de baza ! deci cumpara-l fara sa stai pe ganduri !
Postat 04 September 2011 - 12:33 PM
dani_ela, la 03 September 2011 - 09:21 PM, a spus:
sce76, la 03 September 2011 - 02:09 PM, a spus:
a ramas in aer , pt ca se pare ca nu putem face nimic legal acasa . este musai si obligatoriu un spatiu special , care sa fie dotat si utilat conform ue . asta inseamna cel putin pt mine (poate altele sunt mai norocoase ) ca nu voi lucra legal niciodata
Mica83- setul acesta este de baza ! deci cumpara-l fara sa stai pe ganduri !
In primul rind aveti nevoie de o forma de functionare prin care statul sa colecteze taxaele, de genul PFI, sau orice alta societete. De preferat este PFI dar ptr. acesta trebuie sa aveti diploma de cofetar (bucatar nu merge) Daca aveti SRL nu mai este nevoie de diploma. In ceea ce priveste locul de functionare; nu se mai autorizeaza apartamentul propriu decit daca este la casa (cred ca apartamentul merge numai daca este parter si are deja statutul schimbat la primarie ca sediu de societate) si il dedicati in totalitate aceste activitati. Mai trebuie sa nu va reclame vecinii ca nu le faceti fie prea cald fie prea rece, fum,etc. Nu puteti folosii propria bucatarie in scopuri comerciale. Ptr. autorizatie avati nevoie sa indepliniti criteriul cel mai important, acela al fluxului tehnologic. Ptr. detalii mai multe si mai corecte, mergeti la Directia sanitata cea mai apropriata si cereti detalii cit mai multe si concrete (legi, reglementai si altele). Birocratii sunt foarte retinuti si sumari, cind vine vorba sa dea relatii dar nu si atunci cind au posibilitatea de a da amenzi. Si nu in ultimul rind, daca aveti tupeu, se da declaratie pe proprie raspundere ca indepliniti toate criteriile de functionare dar va riscati sa luati aamenzi sau sa lucrati numai ptr ei.
Postat 04 September 2011 - 02:20 PM
De la DSV mi s-a spus sa citesc regulamentul 852 din 2004.
Pentru cine are spatiu, cea mai simpla forma e de intreprindere individuala (inainte se numea PFA), cum au multe coafeze, cosmeticiene..., alti meseriasi.
Sanse ar fi pentru fetele ce stau la casa si isi pot construi anexa separat de casa care sa intruneasca normele cerute!
Noi cele de la bloc nu are rost sa ne mai gandim !
Eu nu inteleg, cei care fac placinte, gogosi, covrigi... in chioscurile din "mijlocul" drumului, au de respectat alte norme?
Ar mai fi o sansa pentru cei care aveti DSV in localitate, sa mergeti cu mostra de tort si sa vedeti daca v-ar acorda certificat, asta doar ca sa demonstrati localului ca produsul e in regula.
Eu de exemplu nu am cum sa fac asta, sunt la 60 de km de cea mai apropiata Directie sanitar-veterinara si nu e chiar la indemana!
Postat 04 September 2011 - 02:45 PM
Postat 04 September 2011 - 03:34 PM
sce76, la 04 September 2011 - 02:45 PM, a spus:
..aici ai cea mai mare dreptate!!!
Postat 07 September 2011 - 10:52 AM
Postat 07 September 2011 - 11:02 AM
Postat 07 September 2011 - 02:23 PM
Mica83, la 07 September 2011 - 10:52 AM, a spus:
... aici creme-si-mousse te-ai uitat? Sunt retete deosebit de gustoase!!!