Idei,sfaturi,pareri,consultatii am de facut un tort.cum il fac?
#441
Postat 08 September 2011 - 01:56 PM
Adica, frectie la picior de lemn..
Asta-i buna,mor de ris ,si nu uitati ca odata deschisa o firma stau astia calare pe voi cu amenzi ,taxe si impozite ,si cam cite comenzi va-r trebui ca sa mai ramineti si voi cu ceva ?
Mica ai putea sa faci un cauciuc(anvelopa)este foarte simplu
#442
Postat 08 September 2011 - 02:26 PM
Soren am sa fac o masinuta cu cateva cauciucuri langa ea cu o trusa de scule si sper sa imi iasa, chiar vreau sa-l impresionez, mersi de idee.
#443
Postat 12 September 2011 - 04:29 PM
Mica83, la 07 September 2011 - 11:02 AM, a spus:
poate gasesti o sursa de inspiratie in pozele de mai jos (daca nu e prea tarziu):
#444
Postat 13 September 2011 - 12:51 PM
#445
Postat 13 September 2011 - 02:20 PM
Mica83, la 13 September 2011 - 12:51 PM, a spus:
Eu am cumparat pasta neagra de la lumeabasmelor!
#446
Postat 13 September 2011 - 02:23 PM
#447
Postat 13 September 2011 - 06:06 PM
monatibi, la 13 September 2011 - 02:23 PM, a spus:
Pasta pe care o cumpar eu 5 kg cu 80 ron este foarte buna si nu se intareste decat daca o tin in frigider dar o lasi 2 ore afara si este ok poate sa aiba pana la 1 an garantie.In legatura cu coloratul pastei nici una nu se coloreaza foarte bine deci daca vrei neaparat pasta neagra cumpara de la LB pupici.
#448
Postat 20 September 2011 - 09:29 AM
#449
Postat 04 October 2011 - 08:28 AM
A facut cineva crema de frisca +gelatina +fructe, dar fructele sa le inlocuiasca cu dulceata?
#450
Postat 07 October 2011 - 01:55 PM
#451
Postat 08 October 2011 - 07:35 AM
"necesare pentru crema : 1 litru lapte, 1 litru frisca, 16 oua, 600g zahar, 50 g gelatina si 2 plicuri cu praf de budinca.(de culoare deschisa: vanilie, banane, frisca)
Laptele, zaharul,ouale, si cele doua prafuri de budinca se amesteca si se pun la fiert pe baie de aburi , amestecand continuu pana cand se ingroasa ca o budinca. Se ia de pe aburi si se lasa la racit
Cand crema este rece, se dizolva gelatina in apa rece si se pune la incalzit (eu o pun tot pe baie de aburi) dar sa nu o fierbeti!!! doar sa se dizolve cristalele de gelatina. Cand e dizolvata, se adauga in crema racita.
In timp ce se raceste crema, se va bate frisca tare. Dupa adaugarea gelatinei, se amesteca si frisca in compozitie".
#453
Postat 17 October 2011 - 10:54 AM
#455
Postat 21 October 2011 - 08:27 AM
http://thefrostedcak...ne-cupcake.html
#456
Postat 24 October 2011 - 08:15 AM
#459
Postat 24 October 2011 - 11:15 AM
#460
Postat 26 October 2011 - 09:41 AM