Idei,sfaturi,pareri,consultatii am de facut un tort.cum il fac?
#481
Postat 04 April 2012 - 01:15 PM
De abia astept sa vad cum va iesi Succes!
http://clipedelicioase.blogspot.com/
#482
Postat 10 April 2012 - 03:48 PM
#483
Postat 13 April 2012 - 04:57 PM
ella87, la 10 April 2012 - 03:48 PM, a spus:
Eu tot nu am inteles ce vrei sa stii?
Daca nu se poate, nu se poate, asta e. Mi se pare mai simpu sa dai tu ordin si apoi ii faci ei un pachet.
Banuiesc, ca poti da un telefon la LB... ii intrebi daca livreaza in afara Ro si daca da, cat costa. O informatie mai directa de atat nu cred ca exista.
Bafta!
#484
Postat 13 April 2012 - 07:00 PM
KikenHana, la 04 April 2012 - 07:15 AM, a spus:
velvet (3).jpg
Ar fi ok daca imi fac un sablon si aplic royal icing pe tort? sau sa decupez florile din pasta?
Buna !
Cred ca se poate dar daca vrei astfel de sabloane se gasesc si mai ieftine decat la LB.
Uite eu am luat si am testat dar cu colorant si a arata tare bine.
#485
Postat 15 May 2012 - 06:26 PM
1. Cat de mare trebuie sa fie diametrele la torturi? Asta ca sa stiu daca sa-mi cumpar alte tavi...eu am una de 26, una de 24 si una de 18. (Eu pana acum am facut torturi de maxim 8 kg, iar unul de 20 si ceva imi depaseste imaginatia limitata )
2. Cat de repede pot sa fac torturile inainte? Voi cum procedati? Pot sa fac blaturile inainte si sa le inghet? Sau cum?
3. Aveti retete speciale pentru torturi mari?
Sper ca nu va deranjez cu atat de multe intrebari...va pup dulce
http://clipedelicioase.blogspot.com/
#486
Postat 22 May 2012 - 03:27 PM
Si inca o intrebare.Vreau sa fac un tort cu ganache alb, care nu are aceeasi tinuta ca cel cu cioco cu cacao.POt adauga dupa ce bat crema gelatina?In ce cantitate?
#487
Postat 25 May 2012 - 03:20 PM
sce76, la 22 May 2012 - 03:27 PM, a spus:
Si inca o intrebare.Vreau sa fac un tort cu ganache alb, care nu are aceeasi tinuta ca cel cu cioco cu cacao.POt adauga dupa ce bat crema gelatina?In ce cantitate?
Sabloanele le-am luat de la crea shop si sunt autocolante se spala si se pun la loc sunt tare super si mult mai ieftine decat la LB in jur de 16 ron buc.
In legatura cu crema se poate pune gelatina acum de pinde de cantitatea de ciocolata dar cred ca 10 g la un strat este ok mai asteapta si alte raspunsuri.
#488
Postat 16 September 2012 - 01:50 PM
#489
Postat 16 September 2012 - 07:34 PM
Imagini atasate
#490
Postat 27 October 2012 - 11:09 AM
#491
Postat 27 October 2012 - 04:35 PM
brigitta_ramona, la 27 October 2012 - 11:09 AM, a spus:
Cînd postezi, sub fereastra în care scrii se afla un buton pe care scrie "Click pentru a atasa fisierele". Cînd apesi pe el se va deschide o fereastra care îti perrmite sa selectionezi imaginea dorita. În sfîrsit, dupa ce se încarca imaginea, dai click la dreapta ei pe "Adauga în postare".
Bine ai venit!
#492
Postat 26 December 2012 - 12:22 PM
#493
Postat 09 January 2013 - 02:58 PM
#494
Postat 09 January 2013 - 03:07 PM
Oana Bomboana, la 09 January 2013 - 02:58 PM, a spus:
Buna , Oana1Nu sunt eu specialistul de serviciu, dar.....Pasta neagra si rosie e cea mai buna colorata gata.Poti folosi , insa si variatele pe care le colorezi tu( cu gel sau, mai bine, cu praf) , iar daca nu e culoarea pe care o vrei , poti picta pasta dupa ce ai aplicat=o pe tort.Bafta!Astept sa ne arati ce faci1
#495
Postat 09 January 2013 - 03:26 PM
#496
Postat 23 February 2013 - 11:18 AM
As dori sa va intreb cu ce scrieti pe torturi diferite mesaje?
Si daca ati folosit creioanele decor Dr. O si daca sunt bune? Se usuca crema respectiva sau ce se intampla?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
#497
Postat 02 October 2013 - 02:48 PM
#498
Postat 04 October 2013 - 09:02 AM
Iar imbracatul in unt sau ganache inseamna ca nu se mai vede blatul si crema (le deosebesti doar).
Sau daca doresti margini drepte la tort il poti imbraca in ganache (cioco+frisca; "Crema ganache se face cu smântână de frişcă şi cioco. La 200 grame smântână , 200 grame de cioco neagră.Dacă faci cu cioco albă, trebuie 200 grame smântână şi 300 grame cioco albă.- Koral" )si dupa ce se intareste pui pasta de zahar.
Pentru intinsul untului sau a ganache-ului ai nevoie de o spatula.
Mona_Tavi legat de scrisul pe tort a diverse mesaje pot sa iti spun ca poti scrie in n feluri .
- cu carioci Herlitz pe baza de apa care sunt nontoxice (momentan nu gasesc o poza cu ele pe net)
- Creioanele DR.O sunt bune in principiu
- poti scrie cu ganache pus intr-un posh
- poti scrie cu pasta de zahar decupata dupa litere
....momentan de astea mi-am adus aminte.
#499
Postat 04 October 2013 - 01:49 PM
yoyo, la 04 October 2013 - 09:02 AM, a spus:
Iar imbracatul in unt sau ganache inseamna ca nu se mai vede blatul si crema (le deosebesti doar).
Sau daca doresti margini drepte la tort il poti imbraca in ganache (cioco+frisca; "Crema ganache se face cu smântână de frişcă şi cioco. La 200 grame smântână , 200 grame de cioco neagră.Dacă faci cu cioco albă, trebuie 200 grame smântână şi 300 grame cioco albă.- Koral" )si dupa ce se intareste pui pasta de zahar.
Pentru intinsul untului sau a ganache-ului ai nevoie de o spatula.
Mona_Tavi legat de scrisul pe tort a diverse mesaje pot sa iti spun ca poti scrie in n feluri .
- cu carioci Herlitz pe baza de apa care sunt nontoxice (momentan nu gasesc o poza cu ele pe net)
- Creioanele DR.O sunt bune in principiu
- poti scrie cu ganache pus intr-un posh
- poti scrie cu pasta de zahar decupata dupa litere
....momentan de astea mi-am adus aminte.
#500
Postat 04 October 2013 - 01:52 PM