Forum Culinar: Idei,sfaturi,pareri,consultatii - Forum Culinar

Salt la continut

  • 26 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Idei,sfaturi,pareri,consultatii am de facut un tort.cum il fac?

#261 Useril este offline   dana3262 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 14 March 2011 - 12:06 PM

Vezi postareaRamo, la 13 March 2011 - 10:12 PM, a spus:

...Dana, te referi la festina???

Nu, Ramo!
Stai ca pun si eu poza, de asta ziceam:

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-184-13000971204161.jpg

Festina alba a fost 13 lei/kg si cea neagra 14,15 lei/kg (tot de la metro)!
dana

#262 Useril este offline   Alinus 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 22-January 11
  • LocationBg, Italy

Postat 14 March 2011 - 01:52 PM

Buna fetelor, am o rugaminte la voi...am de facut un tort numar si anume un "22".V-as ruga , daca aveti ceva imagini cu cifre decorate sa le expuneti aici , astfel imi da-ti si mie o mana de ajutor.Multumesc anticipat.

#263 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 14 March 2011 - 02:14 PM

Vezi postareaAlinus, la 14 March 2011 - 01:52 PM, a spus:

Buna fetelor, am o rugaminte la voi...am de facut un tort numar si anume un "22".V-as ruga , daca aveti ceva imagini cu cifre decorate sa le expuneti aici , astfel imi da-ti si mie o mana de ajutor.Multumesc anticipat.



alinus, asta am eu, sper ca se vede cat de cat si te ajuta (daca am inteles eu bine)
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-142-13001048100136.jpg
fiica dacilor

#264 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 14 March 2011 - 07:31 PM

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-20-13001237790651.jpg

Asta l-am facut eu. A avut vreo 4 kg si e decupat dintr-un blat de 25 pe 35. l-am taiat in 2 dupa ce l-am umplut si apoi am incercat sa obtin cifrele cu consum minim de tort (adica decupaj minim :P ) Buchetelele acelea au mascat ce trebuia pe acolo si au dat impresia de gauri. Sper ca e de folos.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#265 Useril este offline   sorenn 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 12-January 10
  • Locationsuceava

Postat 14 March 2011 - 07:41 PM

Vezi postareaAlinus, la 14 March 2011 - 01:52 PM, a spus:

Buna fetelor, am o rugaminte la voi...am de facut un tort numar si anume un "22".V-as ruga , daca aveti ceva imagini cu cifre decorate sa le expuneti aici , astfel imi da-ti si mie o mana de ajutor.Multumesc anticipat.




astea sunt de pe net

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2011/post-540-13001244690874.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2011/post-540-13001244842659.jpg


#266 Useril este offline   sorenn 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 12-January 10
  • Locationsuceava

Postat 14 March 2011 - 08:16 PM

am nevoie de o crema de cioco cu visine buna stie cineva? :P

#267 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 14 March 2011 - 10:05 PM

Mouse cu visine nu e destul? Alta n-am habar, asta mi-a placut.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#268 Useril este offline   sorenn 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 12-January 10
  • Locationsuceava

Postat 14 March 2011 - 10:43 PM

Vezi postareagloxinia, la 14 March 2011 - 10:05 PM, a spus:

Mouse cu visine nu e destul? Alta n-am habar, asta mi-a placut.


si unde e reteta? :P

#269 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 14 March 2011 - 10:46 PM

:P :P Razi de mine?
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#270 Useril este offline   punticu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 14 March 2011 - 11:25 PM

Vezi postareagloxinia, la 14 March 2011 - 07:31 PM, a spus:

Atasament P1070964 1600x1200.JPG

Asta l-am facut eu. A avut vreo 4 kg si e decupat dintr-un blat de 25 pe 35. l-am taiat in 2 dupa ce l-am umplut si apoi am incercat sa obtin cifrele cu consum minim de tort (adica decupaj minim :rolleyes: ) Buchetelele acelea au mascat ce trebuia pe acolo si au dat impresia de gauri. Sper ca e de folos.

Eu de ce nu stiu tortul asta? E asa de frumos!!!

#271 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 14 March 2011 - 11:29 PM

Vezi postareapunticu, la 14 March 2011 - 11:25 PM, a spus:

Eu de ce nu stiu tortul asta? E asa de frumos!!!


Ca nu te-o intere? :rolleyes:
Glumesc, e facut in vara, e pe aici pe undeva. La ce pagina? Habar n-am :appl: A fost pt o nunta de argint :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#272 Useril este offline   punticu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 14 March 2011 - 11:59 PM

Vezi postareagloxinia, la 14 March 2011 - 11:29 PM, a spus:

Vezi postareapunticu, la 14 March 2011 - 11:25 PM, a spus:

Eu de ce nu stiu tortul asta? E asa de frumos!!!


Ca nu te-o intere? :appl:
Glumesc, e facut in vara, e pe aici pe undeva. La ce pagina? Habar n-am :D A fost pt o nunta de argint :D

Deci eu chiar nu imi aduc aminte de el. Eei, ce sa faci? Asa e omul cand imbatraneste ... uita! :P

Dau edit ca cum l-am gasit pe la pagina 176. Eu nu l-am vazut, stii de ce? Pentru ca eu am intrat pe forum in octombrie si tu l-ai postat in august. Deci te las sa ma :rolleyes: pentru ca recunosc nu am citit pe la torturi primele 180-200 pagini (inainte sa-mi fac cont). No acu m-ai prins!

#273 Useril este offline   tango 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 28-December 09

Postat 15 March 2011 - 07:05 AM

Punticu, stai linistita ca eu am citit din urma, dar tot nu am dat de el. e superb
Si eu ar fi trebuit sa fac un tort sub forma de 30 saptamana viitoare dar clienta il vroia si micut asa ca am refuzat, ca nu cred ca m-as fi descurcat. La un tor mai mare, asa ca al Gloxiniei as fi avut de unde taia, dar la 2 kg nu cred ca m-as fi descurcat
Oricum , superb tortul tau Gloxi :rolleyes:
www.torturidelicioase.wordpress.com

#274 Useril este offline   Alinus 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 22-January 11
  • LocationBg, Italy

Postat 15 March 2011 - 01:20 PM

Super idei, va multumesc mult :(
Acum sa vedem ce-o iesi peste doua saptamani. V-am pupat.

#275 Useril este offline   sorenn 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 12-January 10
  • Locationsuceava

Postat 15 March 2011 - 03:35 PM

Vezi postareagloxinia, la 14 March 2011 - 10:46 PM, a spus:

=)) :( Razi de mine?


noo Doamne fereste nu mi-as permite, da crede-ma nu am mai facut nici o crema cu visine si as vrea sa le pun intregi,ma gindeam poate este vre-o reteta mai speciala (o sa fac crema de cioco si adaug visine inghetate )

#276 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 15 March 2011 - 05:15 PM

Noa fii atenta. Nu le pune inghetate ca lasa apa. Mai bine dezgheata-le. Si mie personal visinile mi se par tare acre. eu folosesc de cele puse cu zahar pt prajituri, pe care doar le starng bine de zeama si le arunc in mouse.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#277 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 15 March 2011 - 05:17 PM

Oti, eu cand folosesc visina inghetata intotdeauna o pun inghetata si nu mi-o stricat crema :)
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#278 Useril este offline   sorenn 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 12-January 10
  • Locationsuceava

Postat 15 March 2011 - 07:41 PM

multumesc de sfaturi :hug: visine am si in zahar si inghetate va anunt duminica ce am facut :hug:

#279 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 15 March 2011 - 08:17 PM

Ramo, in crema de iaurt merg no pb, asa le pun si eu. In cioco nu stiu, am zis doar sa nu o strice.
Soren asteptam rezultatul.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#280 Useril este offline   punticu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 16 March 2011 - 07:53 AM

Fetele, pentru un tort de 12 kg, pe 3 nivele ajunge sa socotesc 3 kg de pasta? Decoratiile le pot cantari inainte, dar chiar nu am facut asa tort mare si nu pot nici macar sa aproximez.

Arata acest topic


  • 26 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi