sorenn, la 17 March 2011 - 03:07 PM, a spus:
punticu, la 17 March 2011 - 02:50 PM, a spus:
Alinus, mie imi e teama de cutiile de carton ca am patit-o la cel cu cutia de pantofi. Am folosit chiar o cutie de pantofi si in frigider s-a stranbat un pic si asa a iesit si forma tortului. Acu' e drept ca nu era carton mai tare, era cam moale. Si eu as face cel de sus tot patrat si sa le pun perpendicular, unul peste celalalt, dar sa vedem daca e de acord si clienta. De insiropat trebuie sa-l insiropez, dar inca nu stiu ce ar merge (are crema cu lapte praf). Oare sirop cu ciocolata alba sau capucino de vanilie ar merge?
Nu radeti de mine, dar in viata mea nu am insiropat blaturi. Eu nu le suport gustul, la fel cum nu suport nici savarinele. Parca as manca paine inmuiata, gust care imi provoaca greata. Nu dati cu pietre stiu ca majoritatea il prefera insiropat blatul, dar ce sa fac ? am asa un pitic pe creier! (sunt mai multi, dar nu asa de mari ).
crema de lapte praf???nu ne dai si noua reteta nici nu stiam ca exista asa ceva,cit despre insiropat sint o gramada de blaturi care nu trebe insiropate mai ales alea ce au in compozitie unt
Ei, na, scuze, nu crema de lapte praf, ci cu lapte praf (sau lapte condensat - home-made )!