Ramo, la 13 January 2011 - 09:58 AM, a spus:
izuk, la 13 January 2011 - 09:51 AM, a spus:
Mie , care nu-s specialista , mi se pare ok.Nu am "simtit" consistenta pastei la nimeni pana acum , deci nu stiu cum ar trebui sa fie.E adevarat ca daca sta mai mult , se intareste putin , dar o framant putin si revine elstica si numai buna de modelat.
Dupa explicatii e ok consistenta, eu ma gandeam cand trebuie sa tai feliile cum e. Eu la cantitatea data de tine as pune 120 gr miere, dar daca iese si se taie bine pe felie, atunci e ok. Nu poti sa o faci nici prea "elastica/gumata" si pe urma cine taie din tort sa se chinuie sa taie ciocolata, de aia intrebam.
Eu am incercat si varianta de a pune mai putina miere dar nu mia placut consistenta, de aia am ramasa la gramajul initial. Se taie foarte bine, isi pastreaza forma foarte frumos, se poate acoperi tort cu el linistit si decoratinile sunt faine.