Daca vor admin sa ne mute intr-un topic separat, sa nu stricam topicul lui Eataly.
Eu am luat pana acum vreo 20 oteturi din Italia si pe toate scrie E - uri ... si am crezut ca asa sunt toate. Data urmatoare o sa ma uit chiar pe toate sticlele sau sa caut la raionul BIO probabil. Acum il am pe asta si dupa cum se vede are:
Pagina 1 din 1
Informatii despre otetul balsamic
Postat 20 January 2011 - 02:56 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 20 January 2011 - 05:14 PM
stiu ca nu E150 sunt cei rai de tot, dar de ce trebuia oare coloranti?
si cum e chestia cu sulfiti si nitriti??
Mai am una pe care scrie si E224 (solfito)
si cum e chestia cu sulfiti si nitriti??
Mai am una pe care scrie si E224 (solfito)
Imagini atasate
Postat 20 January 2011 - 07:14 PM
Si ca sa nu fiu total off topic mi-am pozat si eu otetul balsamic ce-l am in casa...
Al meu are must de struguri acetificat/otetit, invechit in butoaie... a, si contine sulfiti naturali.
Al meu are must de struguri acetificat/otetit, invechit in butoaie... a, si contine sulfiti naturali.
Sorina
Postat 20 January 2011 - 07:49 PM
Sorina, e curat al tau. curat de tot mustul de struguri e deja otet, nu mai ai treaba cu el.
Postat 20 January 2011 - 09:36 PM
al tau nu are coloranti
Postat 21 January 2011 - 05:52 PM
boni, la 20 January 2011 - 07:49 PM, a spus:
Sorina, e curat al tau. curat de tot mustul de struguri e deja otet, nu mai ai treaba cu el.
Ce ma bucur... Multam fain!
Daniella, la 20 January 2011 - 09:36 PM, a spus:
al tau nu are coloranti
Nu, nu are...
Sorina
Postat 22 January 2011 - 04:02 PM
Sulfiti are pentru ca e produs din struguri iar strugurii au toti sulfiti pe ei, uitati-va si pe etichetele sticlelor de vin si veti vedea acelasi lucru.
Eu il am pe asta
http://www.acetaiado...li/ris100ml.htm
care din corectitudine se numeste numai condiment pentru ca nu intruneste toate conditiile cerute de otetul balsamic traditional (pentru ca trebuie sa il distingem de otetul balsamic pur si simplu).
Sticluta asta de 250 ml costa aproape 40 de euro.
Si iar discutia e aceeasi, cel vindut la supermarket la pret mic e facut in linie industriala si are coloranti si caramel in el, cel adevarat ca al Sorinei si ca al meu n-are nimic decit must invechit, adica exact ceea ce trebuie sa aiba.
Eu il am pe asta
http://www.acetaiado...li/ris100ml.htm
care din corectitudine se numeste numai condiment pentru ca nu intruneste toate conditiile cerute de otetul balsamic traditional (pentru ca trebuie sa il distingem de otetul balsamic pur si simplu).
Sticluta asta de 250 ml costa aproape 40 de euro.
Si iar discutia e aceeasi, cel vindut la supermarket la pret mic e facut in linie industriala si are coloranti si caramel in el, cel adevarat ca al Sorinei si ca al meu n-are nimic decit must invechit, adica exact ceea ce trebuie sa aiba.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1