Fetelor,dulcegareselor! :P
Postat 26 January 2011 - 05:53 PM
Numele si descrierea sînt facute la repezeala.Daca aveti propuneri mai bune,spuneti si modific
Daca am mai uitat vreun subiect pe dincolo la Tehnici,spune-ti si-l mut aici.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 26 January 2011 - 06:09 PM
asta e un exemplu de tort simplu, in opinia mea
Postat 26 January 2011 - 06:19 PM
aura, la 26 January 2011 - 06:09 PM, a spus:
imagesCA5WZRSH.jpg
http://artaculinara....ate-deopotriva/
Eu nu le am cu decoratul deloc.Ma rezum la decoratii simple...cu ceva fructe,frunze,flori naturale...
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 26 January 2011 - 07:32 PM
imagesCA5WZRSH.jpg
No ofence dar pentru asa un tort nu e nevoie de topic separat. Torturile cum sunt ele, ornate sofisticat sau nu le gasim la torturile noastre.
Dar nu am nimic impotriva sa deschideti un astfel de post. Daca considerati ca e util.
si
Postat 26 January 2011 - 07:56 PM
Noroc c-am dat inapoi si m-am luminat!
Postat 26 January 2011 - 08:41 PM
gloxinia, la 26 January 2011 - 07:32 PM, a spus:
imagesCA5WZRSH.jpg
No ofence dar pentru asa un tort nu e nevoie de topic separat. Torturile cum sunt ele, ornate sofisticat sau nu le gasim la torturile noastre.
Dar nu am nimic impotriva sa deschideti un astfel de post. Daca considerati ca e util.
fetelor, ornamentele voastre sunt minunate, dar pentru un muritor de rand ca mine, crede-ma ca doar o frunzulita din aia ar fi o mare incercare...
Nici macar la topicul de torturi de pe net nu am gasit un exemplu mai usor, doar torturi pe care nu as reusi in veci sa le fac. Ar fi grozav daca toate am avea talentul si indemanarea voastra, dar din pacate nu e asa. Normal ca pentru tine exemplul meu e o bagatela (am vazut ce poti sa faci, felicitari maxime!) si nu necesita un topic separat, dar eu ma gasesc in situatia de a cauta in alta parte ceva idei simple pentru tortul meu, pentru ca toate torturile prezentate aici sunt extra, ultra sofisticate pentru mine.
#7 Guest_petunie_*
Postat 26 January 2011 - 08:50 PM
Postat 26 January 2011 - 08:53 PM
Deci,in orice caz,inteleg perfect ce simti,aura,dar lasa,ca ne facem si noi mari
Postat 26 January 2011 - 09:14 PM
petunie, la 26 January 2011 - 08:53 PM, a spus:
Deci,in orice caz,inteleg perfect ce simti,aura,dar lasa,ca ne facem si noi mari
nu stiu daca o sa am rabdare sa ma fac mare si mai e si faptul ca am 2 maini stangi
BTW, mi-a placut tortul tau de la concursul din decembrie
Postat 26 January 2011 - 09:30 PM
aura, chiar si ideile simple se pot prezenta la cele 3 topice existente deja (decoratii simple sau complicate, idei, sfaturi, tehnici), nu vad de ce s-ar crea inca un topic, pt ca la un moment dat, se vor amesteca (cum s-a intamplat dincolo...);
unele idei, foarte simple sunt prezentate printre paginile de prezentare ale torturilor; sunt sigura ca fetele vor ajuta pe oricine are nevoie, simplu sau mai complicat;
Aceasta postare a fost editata de anasia: 26 January 2011 - 09:34 PM
Postat 26 January 2011 - 09:42 PM
aura, la 26 January 2011 - 08:41 PM, a spus:
fetelor, ornamentele voastre sunt minunate, dar pentru un muritor de rand ca mine, crede-ma ca doar o frunzulita din aia ar fi o mare incercare...
Ele nu stiu asta!(ca mai existam si noi) Daca vrei modele simple o sa deschid eu un topic cu putinele mele "torturi"
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 26 January 2011 - 09:56 PM
pies, offf: eu de ce nu apar la users care reading acest topic? am debifat ceva?
Postat 26 January 2011 - 09:59 PM
moatza, la 26 January 2011 - 09:56 PM, a spus:
pies, offf: eu de ce nu apar la users care reading acest topic? am debifat ceva?
Esti ascunsa,de aia
Cînd ma uit la torturile fetelor de aici,mi-e jena de ale mele.Ca nu stiu sa decorez,nu-i secret...dar daca ati vedea ce jena de dulcegarie am facut de Craciun...va împrastiati!Chiar si pentru nivelul meu...a fost un dezastru
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 26 January 2011 - 10:01 PM
Postat 26 January 2011 - 10:02 PM
Maya, la 26 January 2011 - 09:42 PM, a spus:
aura, la 26 January 2011 - 08:41 PM, a spus:
Ele nu stiu asta!(ca mai existam si noi) Daca vrei modele simple o sa deschid eu un topic cu putinele mele "torturi"
merci maya. Chiar vroiam sa te rog sa pui cateva din torturile tale.
anasia, eu inteleg ce spui tu. Teoretic ai dreptate, dar practic eu am vazut mai multe exemple complicate si nici una simpla Dar poate nu am avut eu rabdare sa citesc toate paginile...Si ai dreptate, fetele dragutele raspund chiar si la intrebarile cele mai stupide , m-am convins chiar azi.
Dupa cum vad eu, ar fi mult mai comod sa pastram ideile simple (dar simple!) separat de cele complicate (sigur, complicate din punctul meu de vedere ). Parerea mea
Postat 26 January 2011 - 10:11 PM
moatza, la 26 January 2011 - 10:06 PM, a spus:
cand te loghezi apare undeva sa bifezi daca vrei sa fii in lista invizibililor.Poate ai bifat din greseala acolo.
Postat 26 January 2011 - 10:15 PM
Deci am nevoie de ajutor!
Vreti exemple?Sper ca nu!Ma duc sa caut subiectul de drame culinare.
Postat 26 January 2011 - 11:02 PM
Postat 27 January 2011 - 08:27 AM