Ce mai cititi si ne recomandati?
Postat 24 November 2009 - 07:41 AM
Postat 24 November 2009 - 10:02 AM
Probabil reducerile sint mai rare ca la Kilipirim (sala Dalles) dar participa mai multe edituri!
Postat 24 November 2009 - 10:11 AM
On topic: Tocmai recitesc "Cipi, acest pitic urias" de Fodor Sandor, una din cartile minunate ale copilariei. Imi place si acum la fel de mult ca atunci
Postat 24 November 2009 - 01:42 PM
Postat 24 November 2009 - 08:32 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 24 November 2009 - 09:07 PM
Eu acum citesc Quitter le monde.
Excelenta, imi place mult cum scrie Douglas Kennedy.
Postat 24 November 2009 - 10:35 PM
irina a spus:
La cit e de groasa cartea si la cit timp am pentru citit cre' ca o sa treaca muuuuuult timp pina o sa-ti pot zice daca-mi place sau nu
Postat 25 November 2009 - 02:19 AM
Cami a spus:
am vazut filmul si intr-adevar e bun. de carte n-am dat inca :roll:
eu citesc before the rain - karen hayes, e buna si ma tine conectata. indiferent cat de obosita sant(si sant zilele astea) tot citesc 2-3 pagini inainte de culcare
Postat 25 November 2009 - 11:17 PM
Adriana a spus:
Am vazut de curand filmul, ecranizare suedeza 2009 - Män som hatar kvinnor (in engleza tradus The girl with the dragon tatoo). Supeeeerrrrrrrr!
Postat 26 November 2009 - 12:39 AM
Postat 26 November 2009 - 12:46 AM
Adriana a spus:
Am vazut si eu filmul, e fain.
Maine sau poimaine o sa-mi iau si eu ceva nou, nu stiu ce, o sa ma orientez la fata locului .
Postat 26 November 2009 - 09:51 AM
any_annette a spus:
Maine sau poimaine o sa-mi iau si eu ceva nou, nu stiu ce, o sa ma orientez la fata locului .
unde? la cinema?
Cum se numeste pe italiana?
Postat 26 November 2009 - 12:07 PM
Adriana a spus:
any_annette a spus:
unde? la cinema?
Despre ce carte / film vorbiti aici? Pe prima pagina era ceva legat de-o fata tatuata (ori am citit eu din 2 in 7?), despre asta ziceti voi? :? Da-ti denumirea completa (in orice limba o fi, pricepem noi pana la urma), dar si autorul ca sa ne vina mai usor la cautat! :mrgreen:
Eu nu prea am citit in ultima vreme , ca n-am carat prea multe carti pana in ghermanica, dar aveam printata cartea lui Ioan Dan - Cavalerii. Mi-a placut mult! O am si acasa, impreuna cu celelalte carti de-ale lui Ioan Dan, dar cine a binevoit sa o citeasca??? Tata, var-miu, numa' eu nu! Da' recuperez in decembrie! Ornez casa cu cartea-n mana! :laughing7:
Postat 26 November 2009 - 04:39 PM
Adriana a spus:
any_annette a spus:
unde? la cinema?
Tot asa se numeste ca si cartea.
Am avut un dvd de la cumnata-mea, ea il avea de la prietenul ei, descarcat de pe net.
Azi mi-am luat cartea asta, sper sa-mi placa .
Postat 26 November 2009 - 10:55 PM
Bunny a spus:
On topic: Tocmai recitesc "Cipi, acest pitic urias" de Fodor Sandor, una din cartile minunate ale copilariei. Imi place si acum la fel de mult ca atunci
bunny, eu ma duc maine.
teoretic, as vrea sa ma duc pe la pranz, dar fiindca maine sunt libera, pot sa-mi fac ce program vreau eu, deci pot oricand.
as prefera maine. dar e ok si alta zi, sambata, duminica.
Postat 26 November 2009 - 11:19 PM
Postat 27 November 2009 - 12:39 AM
any_annette a spus:
Pai cere-i linkul sa mi-l descarc si eu, azi am dat cam tot atitia bani ca pe Bimby pe computerul lui Marco, cu monitorul si boxele pe care le are ma uit la filme ca la cinema.
Postat 27 November 2009 - 12:45 AM
Adriana a spus:
any_annette a spus:
Pai cere-i linkul sa mi-l descarc si eu, azi am dat cam tot atitia bani ca pe Bimby pe computerul lui Marco, cu monitorul si boxele pe care le are ma uit la filme ca la cinema.
Ok, o sa i-l cer.
Adriana la tine am impresia ca noiembrie e luna cadourilor !
Cred ca Marco e tare bucuros!
Acu' ma duc sa citesc , sa vad cum e cartea asta. Abia astept.
Era sa uit...Distractie placuta sambata !