Am venit sa dau raportul:
Terminat
The Infinite Sea, by Rick Yancey. E partea a doua din The Fifth Wave. Mi-a placut. Nu m-a dat pe spate, dar a fost ok. Cînd va iesi si-a treia carte pe piata, probabil voi citi-o si pe aia. (engleza)
Ca sa fie citita si asta, daca tot am citit trilogia,
Four: A Divergent Story Collection, de Veronica Roth. O cartulie cu patru povestioare a personajului Four/Tobias Eaton. Asa... sa stim ce-a facut Four de cînd si-a parasit factiunea pentru o alta, si pîna a cunoscut-o pe Tris si a început trilogia. (engleza)
O alta carticica scurta ( doar 60 de pagin) si draguta,
Sale Gosse/Böser kleiner Junge, despre un baietel micut si taaare rau, nu doar poznas. Aceasta carte a fost scrisa exclusiv ( doar germana si franceza) pentru fanii germani si francezi, ca semn de multumire pentru primirea calduroasa - In Germania si Franta, în noiembrie 2013. Probabil a scris-o în timp ce se afla în avion în drum spre fanii europeni

Oricum, e super povestioara. A meritat cei 49 de centi investiti în App Store

(germana)
Mr. Mercedes, tot Stephen King, e pur si simplu suuuuper! Mi-a placut mult. (germana)
My Soul to Take, by Yrsa Sigurðardóttir, un crime-thriller bunisor. Mi s-a împletucit limba-n gînd, citind numele personajelor!

(germana)
Asa, si în final,
Cimitirul by Adrian Telespan. Am cumparat-o în format electronic de pe elefant-ro. O aveau în oferta cu 12,38 lei. Acum ca a cumpatar-o careva (eu

) au ridicat pretul la 15, 75. Cît despre continut, copiez comentariul care l-am scris pe Goodreads.
O carte fără pretenții, scrisă fluid, se citește ușor și este amuzantă - te surprinzi hăhă-ind de unul singur. Personajele sînt colorate, nostime, acaparează curiozitatea cititorului. Limbajul indecent e... așa cum e, dar repetarea acestor/anumitor cuvinte în mod abuziv, este enervantă, obositoare, plictisitoare. Fără acestea, cartea ar fi fost cu siguranță o sută de pagini mai scurtă.
Cei mai puritani sau homofobi, posibil să nu digere cu succes scenele de sex care sînt descrise explicit, detaliate picant, uneori sufocante pînă la lacrimi în sensul adevarat al cuvîntului. Scene concepute intenționat pentru a provoca, părerea mea. Dar ce nu face omu' pentru vînzare? Oricum, mai efectiv decît așteptarea unui cîștig la loto
Mi-au plăcut dialogurile dintre Adrian și Leonard, și discuția dintre Adrian și Conrad Lingus. (româna)
Daca doriti ceva din astea, le am în format epub. Limbile în care le am le-am scris în paranteza.