Ce mai cititi si ne recomandati?
Postat 04 September 2019 - 01:42 PM
Am citit pe nerasuflate primele 5 parti, in 9 volume si acusica a aparut primul volum din partea a 6-a.
Sambata voi profita de luxul de a o citi.
S-a facut si serial dupa ea, dar nu stiu pana la ce volum merge filmul.
Postat 04 September 2019 - 01:44 PM
bellamama, la 04 September 2019 - 01:42 PM, a spus:
Am citit pe nerasuflate primele 5 parti, in 9 volume si acusica a aparut primul volum din partea a 6-a.
Parca o aveam pe lista mea de Fantasy.Eu ador fantasy.
Postat 04 September 2019 - 03:45 PM
numarul de carti e diferit in engleza de italiana, in italiana sint mai multe
seria in schimb e cite una pe carte (in engleza)
acum s-a terminat a patra care era cartea Drums of Autumn si se termina cu Bree cind naste
acum se filmeaza a cincea care se pare ca va iesi pe 16.02.2020 pe Starz
Eataly, la 04 September 2019 - 01:44 PM, a spus:
le am pe toate, pe hirtie, daca le vrei, si am si multe episoade
tre sa punem de-o intilnire
Postat 04 September 2019 - 11:26 PM
Postat 05 September 2019 - 05:34 AM
Eataly, la 04 September 2019 - 01:44 PM, a spus:
bellamama, la 04 September 2019 - 01:42 PM, a spus:
Parca o aveam pe lista mea de Fantasy.Eu ador fantasy.
Daca iti plac filmele fantasy, cauta Carnival Raw. Am inceput acum seria si e draguta!
Postat 05 September 2019 - 07:47 AM
dar in Outlander singura chestie nereala e faptul ca ea se intoarce in timp, in rest e totul istorie si viata normala, nu's daca ma intelegeti
Postat 05 September 2019 - 10:11 AM
Adriana, la 05 September 2019 - 07:47 AM, a spus:
dar in Outlander singura chestie nereala e faptul ca ea se intoarce in timp, in rest e totul istorie si viata normala, nu's daca ma intelegeti
Fantasy sunt fapte ireale, povesti sf! Sa da, cum zici tu faptul nereal e intoarcerea in timp,mde aia banui ca este fantasy!
Postat 05 September 2019 - 10:58 AM
Multumesc de sugestie Mino.😘
Postat 05 September 2019 - 12:58 PM
Postat 17 September 2019 - 03:30 PM
Citeaza
Fraza asta mi-a amintit despre o carte care mie mi-a placut mult- nu stiu daca s-a mai scris pe aici despre ea, e vorba de Middlesex scrisa de Jeffrey Eugenides .
Postat 25 March 2020 - 04:37 PM
https://humanitas.ro...ioteca-virtuala
Postat 27 October 2022 - 05:02 PM
Prima e "Zoo station" care este de fapt o transcriere a interviurilor audio ale unei fete dependente de heroina din Berlinul de Vest al anilor 70. Sincer, eu nu am stiut pana acum ca Germania a avut o problema atat de mare cu dependentii de heroina in acea perioada, a fost o adevarata epidemie.
Cealalta, "Notes on an execution" pe care inca o citesc, despre un criminal in serie si femeile din viata lui.
Postat 27 October 2022 - 08:50 PM
Tot asa, din amintiri, pun titlurile in engleza ca nu-s sigura cum/daca s-au tradus in romana.
Khaled Hosseini - "A thousand splendid suns" si "The kite runner" - fictiune, Afghanistan, in timpul razboiului, nu vreau sa mai citesc asa ceva
Matt Haig - "The midnight library" - universuri paralele, alegeri in viata, destin, si asta cam "intunecata" in mare parte
Valerie Perrin - "Fresh water for the flowers" (daca va zic ca florile-s in cimitir, ziceti ca nu-s normala la cap, se vede oaresce trasatura comuna la cartile astea 😋; eh, nu e nimic sinistru, un pic trista dar mi-a placut)
Liu Cixin - "The three body problem" - SF, contactul cu lumi extraterestre, pentru mine cam greu de citit, abia am ajuns la vol 2 din trilogie dupa nu stiu cate luni
Postat 27 October 2022 - 10:51 PM
Postat 28 October 2022 - 09:13 AM
adi_edi, la 27 October 2022 - 08:50 PM, a spus:
Tot asa, din amintiri, pun titlurile in engleza ca nu-s sigura cum/daca s-au tradus in romana.
Khaled Hosseini - "A thousand splendid suns" si "The kite runner" - fictiune, Afghanistan, in timpul razboiului, nu vreau sa mai citesc asa ceva
Matt Haig - "The midnight library" - universuri paralele, alegeri in viata, destin, si asta cam "intunecata" in mare parte
Valerie Perrin - "Fresh water for the flowers" (daca va zic ca florile-s in cimitir, ziceti ca nu-s normala la cap, se vede oaresce trasatura comuna la cartile astea 😋; eh, nu e nimic sinistru, un pic trista dar mi-a placut)
Liu Cixin - "The three body problem" - SF, contactul cu lumi extraterestre, pentru mine cam greu de citit, abia am ajuns la vol 2 din trilogie dupa nu stiu cate luni
Si eu tot pe e-reader, insa majoritatea cartilor le imrpumut in format electronic de la biblioteca, mi se pare cea mai misto chestie inventata ever.
Khaled Hosseini l-am citit de ceva vreme deja, mi-au placut ambele insa A thousand spendid suns mai mult chiar desi cred ca The kite runner a avut mai multe reviewuri si atentie din partea cititorilor. Poate pentru ca subiectul din 1000 spendid suns a rezonat mai bine cu mine.
Fresh water for flowers chiar zilele trecute am pus-o pe lista cu want to read. Acum o sa o ridic mai sus pe lista, merci.
Postat 16 August 2023 - 03:23 AM
"Firefly Lane" - a doua zi dupa ce am terminat-o a aparut serialul pe Netflix. Serialul nu l-am urmarit de frica sa nu cumva sa cuprinda si parti din continuare, "Fly away", pe care am cumparat-o dar nu am apucat sa o citesc.
De aceeasi autoare am inceput "The Nightingale", am citit doar cateva pagini.
"Magic Hour" - un subiect interesant, un copil crescut in salbaticie reintors in lumea civilizata; nu stiu cat de corect din punct de vedere stiintific/psihologic sunt prezentate faptele, dar pricum nu cred ca s-a vrut a fi un studiu, in fond este un roman, fictiune.
Postat 16 August 2023 - 02:38 PM