Forum Culinar: Ce mai cititi si ne recomandati? - Forum Culinar

Salt la continut

• 28 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce mai cititi si ne recomandati?

#61 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 20 March 2010 - 12:19 AM

Am terminat si eu -Hhaled Hoseseini: Splendida cetate a celor o mie de sori.Intr-adevar o carte care cand ai pus mana pe ea nu o mai lasi jos.De mult nu mai citisem o carte sa ma absoarba asa de mult.
Acum am inceput sa citesc - De ce iubim femeile a lui Mircea Cartarescu,dar nu pot spune ca e ceva sa ma dea pe spate.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#62 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 22 May 2010 - 06:57 PM

Acum citesc Wuthering Heights de Emily Brontë :biggrin: Zilele trecute mi-am luat de la anticariat The Hobbit (sau There and Back Again) de J.R.R. Tolkien :occasion14:
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#63 Useril este offline   catigrec2 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 114
  • Inregistrat: 12-February 10
  • LocationTimisoara

Postat 31 May 2010 - 04:40 PM

am terminat de citit Amurg, al lui Stephanie Meyer. atit de tare mi-a placut, ca am stat citeva ore nemiscata citind-o. mi-a placut de o mie de ori mai mult decit filmul, si acum de-abia astept sa le citesc si pe celelalte.

#64 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 June 2010 - 09:17 AM

Nu mai ceteste nimenea pe aici?
Eu citisem acu citva timp Umbra vintului de Carlos Ruiz Zafon si-mi placuse, numai ca acum cartile lui sunt la moda si sunt publicate mai ales de edituri scumpe si ma doare sufletul sa dau 20 de euro pe o carte. Am reusit sa o cumpar pe Marina si am citit-o rapid si mi-a placut si asta asa ca acum mi-am luat pe Internet si Jocul ingerului.
Pe linga ele mai citesc a doua carte a lui Cesar Milan si alte 2 legate de stiinta in bucatarie :angryfire:

#65 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,382
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 08 July 2010 - 03:59 AM

Azi am reusit sa pun mana pe cea de-a treia carte din Millennium: The Girl who Kicked the hornets nest. Revin cu impresii.
brain loading....please wait....

#66 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 08 July 2010 - 07:30 AM

Vezi postareablack_cat, la 08 July 2010 - 03:59 AM, a spus:

Azi am reusit sa pun mana pe cea de-a treia carte din Millennium: The Girl who Kicked the hornets nest. Revin cu impresii.

Eu le-am citit pe toate 3 si mi-au placut.

#67 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 08 July 2010 - 01:44 PM

Vezi postareaAdriana, la 30 June 2010 - 09:17 AM, a spus:

Nu mai ceteste nimenea pe aici?
Eu citisem acu citva timp Umbra vintului de Carlos Ruiz Zafon si-mi placuse, numai ca acum cartile lui sunt la moda si sunt publicate mai ales de edituri scumpe si ma doare sufletul sa dau 20 de euro pe o carte. Am reusit sa o cumpar pe Marina si am citit-o rapid si mi-a placut si asta asa ca acum mi-am luat pe Internet si Jocul ingerului.
Pe linga ele mai citesc a doua carte a lui Cesar Milan si alte 2 legate de stiinta in bucatarie :)

Ba cum sa nu: Didactica gepgrafiei , a limbii franceze, a limbii engleze, a geografiei bilinguale...pe germana. Da' nu le recomand la nimeni :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#68 Useril este offline   Amina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 301
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationRm. Valcea

Postat 26 July 2010 - 05:32 PM

Ramasa fara net o perioada si intrata in sevraj, am citit Colt Alb :pupic:
am terminat in 6 zile cele 4 vol din seria Twilight - Stephanie Mayer, plus draftul la Midnight Sun: Edward's Version of Twilight.
Au urmat Cianura pt un suras si Buna seara, Melania! care mi-au redeschis apetitul pt romanele scrise de Rodica O. Brasoveanu, asa ca planuiesc sa recitesc seria romanelor cu iz istoric ce il au ca personaj principal pe Logofatu Radu Andronic.

#69 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 26 July 2010 - 06:15 PM

Eu ma chinui cu cartea asta de CSS si cand ea nu ma chinuie pe mine pentru ca e totusi vara si e vacanta ma relaxez cu Testamentul lui John Grisham. Seara obligatoriu carticele de povesti cu multe imagini si happy end. :pupic:

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-701-128016062173.jpg

#70 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 26 July 2010 - 06:59 PM

N-am terminat-o inca, dar imi place! E diferita!
"Eu sint imparatul Chinei" - Su Tong.
raluca elena

#71 Useril este offline   ariel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 290
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationundeva,cindva

Postat 03 August 2010 - 06:10 PM

Am terminat acu vreo saptamina "Eat, Love, Pray"- Elizabeth Gilbert, un jurnal de calatorie (mai ales sufleteasca) in Italia, India si Indonezia. Cartea a stirnit destule controverse, mai ales cu privire la experientele religioase pe care le descrie autoarea, insa mie personal mi s-a parut o carte scrisa cu umor, doar arar plictisitoare si care m-a indemnat la aventura (de genul luat un an vacanta si calatorit in jurul lumii, nu altfel de aventuri :pupic: )

#72 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 03 August 2010 - 06:21 PM

Am lasat ieri in Indigo/Chapters (mare magazin cu carti, dvd-uri si cd-uri) peste $100... ma dusesem sa cumpar cartea lui Wally Lamb " The Hour I first believed". Pana la urma am plecat cu doua sacose pline, nu de alta dar aveau sales si am cumparat carti la sub $10 ..
Am inceput-o astazi in autobuz si nu ma dezamageste. Imi place la nebunie cum scrie.
A cat is a friend fur-ever !

#73 Useril este offline   Cristinica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 21-December 09
  • LocationTorino

Postat 03 August 2010 - 06:54 PM

Vezi postareaCosmina N, la 22 May 2010 - 06:57 PM, a spus:

Acum citesc Wuthering Heights de Emily Brontë :pupic:

Minunata carte! :D Doamne, ce poveste!

Vezi postareaAmina, la 26 July 2010 - 05:32 PM, a spus:

Au urmat Cianura pt un suras si Buna seara, Melania! care mi-au redeschis apetitul pt romanele scrise de Rodica O. Brasoveanu

Mie mi s-au parut extrem de amuzante astea doua. :pupic:

Vezi postareaariel, la 03 August 2010 - 06:10 PM, a spus:

Am terminat acu vreo saptamina "Eat, Love, Pray"- Elizabeth Gilbert, un jurnal de calatorie (mai ales sufleteasca) in Italia, India si Indonezia. Cartea a stirnit destule controverse, mai ales cu privire la experientele religioase pe care le descrie autoarea, insa mie personal mi s-a parut o carte scrisa cu umor, doar arar plictisitoare si care m-a indemnat la aventura (de genul luat un an vacanta si calatorit in jurul lumii, nu altfel de aventuri :D )

Am citit si eu cartea asta la recomandarea... psihologului. E motivanta. Mi-a placut! :D

#74 Useril este offline   Amina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationRm. Valcea

Postat 13 August 2010 - 06:20 PM

Mi-am refacut permisul la biblioteca ca sa recitesc cateva carti care mi-au placut mult acum vre-o zece ani cand aveam mai mult timp liber!
"La rascruce de vanturi" - Emily Bronte, " Mandrie si Prejudecata" - Jane Austen, " Puntea suspinelor" - Michael Zevaco.

#75 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 13 August 2010 - 10:08 PM

Eu am reluat lectura din adolescenta.Am treminat de recitit volumul I Fata din Zlataust,si am reînceput cu volumul doi.Dupa ce-l termin si pe ala,reiau Lorelei :occasion14:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#76 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 13 August 2010 - 10:17 PM

Credeam ca numai mie mi se intimpla :occasion14: Alternez lecturile de acum cu cele de atunci, diferenta e ca acum le citesc in italiana.

#77 Useril este offline   Amina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationRm. Valcea

Postat 03 September 2010 - 06:43 PM

Dupa ce am terminat Puntea Suspinelor si am dus-o inapoi la biblioteca, neavand nimic propus dinainte mi-am adus aminte de postul Mayei si pt ca de ceva vreme merg pe mana ei :) , am luat Lorelei si Fata din Zlataust.
Trebuie sa recunosc ca m-au deprimat putin, eu fiind o fire mai pragmatica si cu o toleranta mai scazuta pt astfel de trairi "poetice", dar mi-au placut.
Deci ca sa revin la o realitate mai cunoscuta, azi am revenit la Zevaco cu Borgia.
Deja sotul se uita suspect la mine, pt ca de cand ne cunoastem nu m-a vazut cu carti de literatura in mana, ci doar cu ochii in monitor si in hartoage sau acte.

#78 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 03 September 2010 - 08:31 PM

Lorelei...am s-o recitesc si eu, mi-amintesc ca mi-a placut cand am citit-o. in liceu.

pe mine m-au acaparat cartile ce apar cu JN, editia cartii de buzunar. intai am cumparat si citit climate-fr mauriac, ca m-a starnit titlul, nu-ntelegeam la ce se refera, apoi salonul rosu-strindberg-nu mi s-a potrivit, mi s-a parut greoaie, acum citesc vol2 din leaganul pisicii-m baring. clasic, dar mi se potriveste in momentul asta.

vad ca si la voi sunt scumpe cartile...si la noi. toate titlurile mai noi sunt extrem de scumpe.

#79 Useril este offline   carminap 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 03 September 2010 - 09:41 PM

Vezi postareaAmina, la 03 September 2010 - 06:43 PM, a spus:

Dupa ce am terminat Puntea Suspinelor si am dus-o inapoi la biblioteca, neavand nimic propus dinainte mi-am adus aminte de postul Mayei si pt ca de ceva vreme merg pe mana ei :) , am luat Lorelei si Fata din Zlataust.
Trebuie sa recunosc ca m-au deprimat putin, eu fiind o fire mai pragmatica si cu o toleranta mai scazuta pt astfel de trairi "poetice", dar mi-au placut.
Deci ca sa revin la o realitate mai cunoscuta, azi am revenit la Zevaco cu Borgia.
Deja sotul se uita suspect la mine, pt ca de cand ne cunoastem nu m-a vazut cu carti de literatura in mana, ci doar cu ochii in monitor si in hartoage sau acte.

Amina,unde ai gasit Fata din Zlataust?Se gaseste in librarii?Pe mine m-a facut curioasa Maya,am cautat cartea pana si in talcioc.Am fost la anticariatul din centrul orasului si mi-a zis tanti de acolo ca rar o primesc.Am cumparat in schimb cu 8,80 lei toate cele tri volume din La Medeleni.

#80 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 04 September 2010 - 02:50 AM

io bantui pe la second hand si garage sale mai mereu dupa carti :hug: pacat ca nu se fac si in romania garage sales :P

acum ma apuc de the thorn birds, am luat-o cu 1$ si mi-a zambit buza cand am vazut-o :P si john bryson - evil angels(poveste adevarata, intamplata in australia, mediatizata la timpul ei si film facut dupa cu mery streep in rolul principal. )
este vorba despre o femeie care a declarat ca i-a fost frat bebicul de catre un caine dingo...dar se cam bateau chesiile cap in cap, va spun dupa ce citesc :P

Arata acest topic

• 28 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul