Forum Culinar: Ce mai cititi si ne recomandati? - Forum Culinar

Salt la continut

• 28 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce mai cititi si ne recomandati?

#121 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 March 2012 - 05:05 PM

De-ai sti cit am asteptat sa mi-l cumpar din aceleasi considerente, dar mie imi place si tehnologia si de tinut in poseta e mult mai comod si lejer. Oricum in paralel ramin cartile normale :)

#122 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 27 March 2012 - 02:08 PM

Vezi postareaAdriana, la 26 March 2012 - 01:14 PM, a spus:

Da' de pe Kindle nu citeste nimeni?

Ba da, eu :toothy6: Mi se pare cea mai grozava inventie a secolului :occasion14: L-am primit cadou de la o prietena foarte buna.
Am inceput sa citesc carti electronice in Dubai, cand mi se facea dor de carti in limba romana. Coboram de pe net si citeam pe computer. Si am gasit o sursa de carti in limba romana de care sunt foarte multumita, asa ca........ traiasca Kindle-ul :toothy6:
Asta nu inseamna ca o sa-mi vand cartile normale pe care le am, sau ca n-o sa le mai deschid vreodata, sau ca n-o sa-mi mai cumpar carti pe hartie.

#123 Useril este offline   Ria 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 28 March 2012 - 04:16 AM

Vezi postareaCami, la 27 March 2012 - 02:08 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 26 March 2012 - 01:14 PM, a spus:

Da' de pe Kindle nu citeste nimeni?

Ba da, eu :headbang: Mi se pare cea mai grozava inventie a secolului :rolleyes: L-am primit cadou de la o prietena foarte buna.
Am inceput sa citesc carti electronice in Dubai, cand mi se facea dor de carti in limba romana. Coboram de pe net si citeam pe computer. Si am gasit o sursa de carti in limba romana de care sunt foarte multumita, asa ca........ traiasca Kindle-ul :D

Si eu citesc acum de pe tableta, desi la inceput nu-mi prea placea, acum m-am obisnuit si chiar gasesc ca e mult mai practic decat o carte.
Cami, poti te rog sa-mi dai detalii despre sursa ta de carti electronice.
Minds are like parachutes ... They only function when open!

#124 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 28 March 2012 - 08:51 AM

Ma bucur ca nu-s singura :D
Cami si mie, dar in privat of course :rolleyes: mersi :headbang:

#125 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 28 March 2012 - 09:27 AM

Vezi postareaAdriana, la 28 March 2012 - 08:51 AM, a spus:

Ma bucur ca nu-s singura :sad4:
Cami si mie, dar in privat of course :headbang: mersi :D

+1! :rolleyes:

#126 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 28 March 2012 - 02:08 PM

Patrick McGrath-Folia in engleza Asylum.
Acu vreau sa vad si filmul.

Adriana, prietena mea e fan "Carlos Ruiz Zafon", mi-a imprumutat si mie "Il principe della nebbia", da nu m-a dat pe spate.Nu i le-am cerut pe celalalte.

Acum citesc tot de la ea Tom Wolfe "Io sono Charlotte Simmons -I am Charlotte Simmons.Ea mi-a zis ca a citit inceputul si nu i-a placut, tinad cont ca nu avem aceleasi gusturi i-am zis sa mi-o imprumute si mie. :notworthy:

#127 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 28 March 2012 - 04:25 PM

Eu ador cartile adevarate, vreau sa le simt mirosul, mai ales alora ce au decenii în spinare, sa le simt între degete, sa le aud rasfoitul... dar, tre' sa recunosc ca ador si tehnologia. E practica. Pot avea mereu toata biblioteca cu mine! Eu citesc pe iPad.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#128 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 28 March 2012 - 07:13 PM

Vezi postareaMaya, la 28 March 2012 - 04:25 PM, a spus:

Eu ador cartile adevarate, vreau sa le simt mirosul, mai ales alora ce au decenii în spinare, sa le simt între degete, sa le aud rasfoitul... dar, tre' sa recunosc ca ador si tehnologia. E practica. Pot avea mereu toata biblioteca cu mine! Eu citesc pe iPad.

Si eu ...si pentru asta am carti in toata casa :) Acum re-citesc Radu Tudoran din ciclul de romane Sfârșit de mileniu si sunt la a treia, Iesirea la mare, care a fost tiparita in 1982! Ma port asa de frumos cu cartea (nu a fost tiparita extraordinar de bine, dar deh'vremurile..) si-mi trezeste nostagii ca au citit-o si parintii mei (si eu acum multi ani) Mi-am adus carti de suflet din Romania (numai autori romani), chiar daca erau citite si ras-citite si desfacute (unele le-am re-cumparat in editii proaspat tiparite, ca sa le pot citi si pe strada fara sa pierd bucatele din ele)

Asa ca da, sunt una dintre putinele persoane care inca citeste o carte in metro, majoritatea lumii care citeste, o face pe tablete -dar oricat de mult m-am uitat la ele, oricat de mult am incercat...nu pot inca. Raman fidela cartii :)

Sper sa nu dispara magazinele cu carti..eu imi petrec cu usurinta 2-3 ore la fiecare vizita (si da, mult mai comod ar fi sa nu trebuiasca sa le car acasa...dar mirosul ala de carte..mmmm)
A cat is a friend fur-ever !

#129 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 March 2012 - 07:20 PM

Mie imi place sa citesc. Carti adevarate.
Nu sunt impotriva tehnologiei, dar cred ca a citi o carte e ceva mai mult decat a citi cu ochii. Imi place sa simt cartea in mana, sa schimb eu pagina cu mana, sa-i pun semn cand adorm, sa o am pe noptiera.
Cand citesc ceva pe net, imi fug ochii in toate partile, ma oboseste. N-as reusi sa citesc o carte asa.

#130 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 28 March 2012 - 07:30 PM

Vezi postareaEataly, la 28 March 2012 - 02:08 PM, a spus:

Adriana, prietena mea e fan "Carlos Ruiz Zafon", mi-a imprumutat si mie "Il principe della nebbia", da nu m-a dat pe spate.Nu i le-am cerut pe celalalte.

Mie mi-au placut ale lui. Il principe della nebbia nu l-am citit.

#131 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 29 March 2012 - 06:42 AM

Vezi postareaUma, la 28 March 2012 - 07:13 PM, a spus:

Asa ca da, sunt una dintre putinele persoane care inca citeste o carte in metro, majoritatea lumii care citeste, o face pe tablete -dar oricat de mult m-am uitat la ele, oricat de mult am incercat...nu pot inca. Raman fidela cartii :)

+1! De fapt, +2! ca si jupanu' citeste cartulii in metrou. L-am corupt...... :)

#132 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 01 August 2012 - 06:24 PM

Ce-i cu asta "50 Shades of Grey" de e asa citita, vanata, discutata? Am trilogia intreaga dar parca ma tine "o jena" sa o incep ca-i cica "erotica" si eu "bleah" la erotice.

Chiar ii erotica sau sa imi fac curaj? Are si documentar...sa ma uit la ala mai intai sau sa m-arunc in ea?

Mai am vreo 3 de-ale lu' Jen Lancaster care ma tin pe chez long si ma fac sa rad :)II "cu capu'" fata asta :occasion14: Lit. de vara, de soare, de far' de griji
http://www.jennsylvania.com/
The more I see, the less I know.

#133 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 944
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 01 August 2012 - 09:04 PM

eu in ultimii ani am citit aproape numai pe calc insa nu pe tablet ca mi se pare prea mic...si nu numai din considerente de spatiu nu imi pot permite toate cartile pe care le am pe calc - numai in limba romana scriitori romanai + starini am in jur de 2000 de carti, nu vorbesc de cele in limba engeza care sunt muuult mai mute - unde sa le-as putea baga :occasion14:

#134 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 13 September 2012 - 04:53 PM

'Oscar si Tanti Roz' de Eric-Emmanuel Schmitt- o nuvela la care plangi si zambesti, si iarasi plangi.
Am citit-o dintr-o rasuflare,adevrat ca nici nu e foarte lunga.

Am mai citit si mi-a parut interesanta si 'Invitatie la vals' de Mihail Drumes.

Acum citesc 'The Time Traveller's wife' de Audrey Niffenegger,dar merge cam anevoios din cauza de schimbari de eveneimente,personaje si timp.

#135 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 13 September 2012 - 07:22 PM

Vezi postareaEllani, la 13 September 2012 - 04:53 PM, a spus:

Acum citesc 'The Time Traveller's wife' de Audrey Niffenegger,dar merge cam anevoios din cauza de schimbari de eveneimente,personaje si timp.

Mie mi-a placut filmul :biggrin:

Din pacate nu mai citesc asa mult ca înainte... în tinerete :)
Lectura buna nu prea mi-a cazut în mîna în ultima vreme, doar lectura de buda :occasion15: Adica carti ce merg rapid, din mers. Momentan am început The lost Symbol, Dan Brown :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#136 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 13 September 2012 - 10:23 PM

Atunci sa trecem dar la "Filme" :occasion15:

#137 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 14 September 2012 - 12:49 AM

eu de cand merg cu autobuzul citesc mai mult :tongue3: Acum sunt la carti socio-economice. Daca va intereseaza subiectul, recomand:

Raj Patel, The Value of Nothing

Michel Chossudovsky, Mondialisation de la pauvreté et nouvel ordre mondial
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#138 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,750
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 14 September 2012 - 11:15 AM

Nici eu nu mai apuc să citesc atât cât mi-ar plăcea. În timpul anului citesc ca şi Maya :tongue3: Dar în concediul de vară îmi iau revanşa şi "mănânc" nişte cărţi. Am 2 săptămâni de plajă în care doar stau şi citesc. Aşa că îmi trebuie minim 2 cărţi cu mine în concediu. Până anul trecut am recitit toată biblioteca părinţilor. Dar anul acesta am trecut şi la alte cărţi. De asta este răspunzător tata :floare: Bate anticariatele şi librăriile din oraş cu o lună înainte şi îmi face un pachet Imagine postata. Anul acesta am avut astea:

Ilf şi Petrov - "America fără etaje"

Nikos Kazantzakis - "Alexis Zorba"

Damian Stanoiu - "Alegere de stareta" (sunt 2 nuvele: "Alegere de stareta" si "Ucenicii Sfantului Antonie")

Nu le-am terminat de tot, încă mai citesc la "Ucenicii Sfantului Antonie" şi prevăd că voi termina lectura în vacanţa de crăciun :appl:

#139 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 14 September 2012 - 06:55 PM

Vezi postareaEllani, la 13 September 2012 - 04:53 PM, a spus:

Am mai citit si mi-a parut interesanta si 'Invitatie la vals' de Mihail Drumes.

Incearca si "Scrisoare de dragoste" de acelasi autor. Mi-a placut parca mai mult decat "Invitatie la vals".

acum citesc a 3-a carte din trilogia Milenium: The Girl Who Kicked the Hornets' Nest, si recitesc "Blandetea noptii" de F.S. Fitzgerald.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#140 Useril este offline   Ria 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 18 September 2012 - 07:36 PM

Vezi postareaMaya, la 13 September 2012 - 07:22 PM, a spus:

Din pacate nu mai citesc asa mult ca înainte... în tinerete :P
... Momentan am început The lost Symbol, Dan Brown :P

Eh Maya! In tinerete :lol: ... n-aveam internet, probabil ca de-aia citeam mai mult.
The lost symbol l-am citit asta vara, cum ziceai si tu, lectura rapida (cartea se citeste aproape singura :P ).
Inainte de asta terminasem The life of Pi, de Yann Martel, un best-seller de fictiune, cu o poveste foarte ciudata, multe pasaje cu descrieri si mai greoaie. Mi-a luat mult timp sa termin cartea, insa a meritat. S-a facut si un film dupa nuvela, va aparea in cinema in noiembrie (nu pun trailer-ul aici, cine doreste il poate viziona pe net).

Acum citesc Gabriel Garcia Marquez - Aventura lui Miguel Littin, clandestin in Chile.
Minds are like parachutes ... They only function when open!

Arata acest topic

• 28 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

19 useri citesc topicul