Ce mai cititi si ne recomandati?
Postat 26 March 2012 - 05:05 PM

Postat 27 March 2012 - 02:08 PM
Adriana, la 26 March 2012 - 01:14 PM, a spus:
Ba da, eu

Am inceput sa citesc carti electronice in Dubai, cand mi se facea dor de carti in limba romana. Coboram de pe net si citeam pe computer. Si am gasit o sursa de carti in limba romana de care sunt foarte multumita, asa ca........ traiasca Kindle-ul

Asta nu inseamna ca o sa-mi vand cartile normale pe care le am, sau ca n-o sa le mai deschid vreodata, sau ca n-o sa-mi mai cumpar carti pe hartie.
Postat 28 March 2012 - 04:16 AM
Cami, la 27 March 2012 - 02:08 PM, a spus:
Adriana, la 26 March 2012 - 01:14 PM, a spus:
Ba da, eu

Am inceput sa citesc carti electronice in Dubai, cand mi se facea dor de carti in limba romana. Coboram de pe net si citeam pe computer. Si am gasit o sursa de carti in limba romana de care sunt foarte multumita, asa ca........ traiasca Kindle-ul

Si eu citesc acum de pe tableta, desi la inceput nu-mi prea placea, acum m-am obisnuit si chiar gasesc ca e mult mai practic decat o carte.
Cami, poti te rog sa-mi dai detalii despre sursa ta de carti electronice.
Postat 28 March 2012 - 08:51 AM

Cami si mie, dar in privat of course

Postat 28 March 2012 - 09:27 AM
Postat 28 March 2012 - 02:08 PM
Acu vreau sa vad si filmul.
Adriana, prietena mea e fan "Carlos Ruiz Zafon", mi-a imprumutat si mie "Il principe della nebbia", da nu m-a dat pe spate.Nu i le-am cerut pe celalalte.
Acum citesc tot de la ea Tom Wolfe "Io sono Charlotte Simmons -I am Charlotte Simmons.Ea mi-a zis ca a citit inceputul si nu i-a placut, tinad cont ca nu avem aceleasi gusturi i-am zis sa mi-o imprumute si mie.

Postat 28 March 2012 - 04:25 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 28 March 2012 - 07:13 PM
Maya, la 28 March 2012 - 04:25 PM, a spus:
Si eu ...si pentru asta am carti in toata casa

Asa ca da, sunt una dintre putinele persoane care inca citeste o carte in metro, majoritatea lumii care citeste, o face pe tablete -dar oricat de mult m-am uitat la ele, oricat de mult am incercat...nu pot inca. Raman fidela cartii

Sper sa nu dispara magazinele cu carti..eu imi petrec cu usurinta 2-3 ore la fiecare vizita (si da, mult mai comod ar fi sa nu trebuiasca sa le car acasa...dar mirosul ala de carte..mmmm)
Postat 28 March 2012 - 07:20 PM
Nu sunt impotriva tehnologiei, dar cred ca a citi o carte e ceva mai mult decat a citi cu ochii. Imi place sa simt cartea in mana, sa schimb eu pagina cu mana, sa-i pun semn cand adorm, sa o am pe noptiera.
Cand citesc ceva pe net, imi fug ochii in toate partile, ma oboseste. N-as reusi sa citesc o carte asa.
Postat 28 March 2012 - 07:30 PM
Postat 29 March 2012 - 06:42 AM
Uma, la 28 March 2012 - 07:13 PM, a spus:

+1! De fapt, +2! ca si jupanu' citeste cartulii in metrou. L-am corupt......

Postat 01 August 2012 - 06:24 PM
Chiar ii erotica sau sa imi fac curaj? Are si documentar...sa ma uit la ala mai intai sau sa m-arunc in ea?
Mai am vreo 3 de-ale lu' Jen Lancaster care ma tin pe chez long si ma fac sa rad :)II "cu capu'" fata asta

http://www.jennsylvania.com/
Postat 01 August 2012 - 09:04 PM

Postat 13 September 2012 - 04:53 PM
Am citit-o dintr-o rasuflare,adevrat ca nici nu e foarte lunga.
Am mai citit si mi-a parut interesanta si 'Invitatie la vals' de Mihail Drumes.
Acum citesc 'The Time Traveller's wife' de Audrey Niffenegger,dar merge cam anevoios din cauza de schimbari de eveneimente,personaje si timp.
Postat 13 September 2012 - 07:22 PM
Ellani, la 13 September 2012 - 04:53 PM, a spus:
Acum citesc 'The Time Traveller's wife' de Audrey Niffenegger,dar merge cam anevoios din cauza de schimbari de eveneimente,personaje si timp.
Mie mi-a placut filmul

Din pacate nu mai citesc asa mult ca înainte... în tinerete

Lectura buna nu prea mi-a cazut în mîna în ultima vreme, doar lectura de buda

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 14 September 2012 - 12:49 AM

Raj Patel, The Value of Nothing
Michel Chossudovsky, Mondialisation de la pauvreté et nouvel ordre mondial
Postat 14 September 2012 - 11:15 AM

Ilf şi Petrov - "America fără etaje"
Nikos Kazantzakis - "Alexis Zorba"
Damian Stanoiu - "Alegere de stareta" (sunt 2 nuvele: "Alegere de stareta" si "Ucenicii Sfantului Antonie")
Nu le-am terminat de tot, încă mai citesc la "Ucenicii Sfantului Antonie" şi prevăd că voi termina lectura în vacanţa de crăciun

Postat 14 September 2012 - 06:55 PM
Ellani, la 13 September 2012 - 04:53 PM, a spus:
Incearca si "Scrisoare de dragoste" de acelasi autor. Mi-a placut parca mai mult decat "Invitatie la vals".
acum citesc a 3-a carte din trilogia Milenium: The Girl Who Kicked the Hornets' Nest, si recitesc "Blandetea noptii" de F.S. Fitzgerald.
Postat 18 September 2012 - 07:36 PM
Maya, la 13 September 2012 - 07:22 PM, a spus:

... Momentan am început The lost Symbol, Dan Brown

Eh Maya! In tinerete

The lost symbol l-am citit asta vara, cum ziceai si tu, lectura rapida (cartea se citeste aproape singura

Inainte de asta terminasem The life of Pi, de Yann Martel, un best-seller de fictiune, cu o poveste foarte ciudata, multe pasaje cu descrieri si mai greoaie. Mi-a luat mult timp sa termin cartea, insa a meritat. S-a facut si un film dupa nuvela, va aparea in cinema in noiembrie (nu pun trailer-ul aici, cine doreste il poate viziona pe net).
Acum citesc Gabriel Garcia Marquez - Aventura lui Miguel Littin, clandestin in Chile.