Sa dau raportul la citit
Deci ramasesem la
Clockwork Angel, între timp am terminat si
Clockwork Prince, acum am început si ultima din trilogie -
Clockwork Princess. Pe mine pur si simplu m-au prins cartile Cassandrei Clare. Îmi place genul asta de fantezie pentru ca se citeste usor si duce mintea cititorului pasionat pe alte tarîmuri.
În triologia asta a
Clockworkurilor se afla mai multe despre stramosii alora din seria de cinci carti - The Mortal instruments ce am citit-o anul trecut. În mai iese a 6-a si ultima parte, cred.
Ce vreau sa mai citesc, ca sa termin tot din colectia asta - tot din aceeasi categorie, de Cassandra Clare în colaborare cu altii -
The Bane Chronicles, care este împartita în 10 parti/scrieri scurte, care au aparut de-a lungul anului trecut. Momentan am gasit doar 5 din ele.
Acum ca v-am ametit complet cu fanteziile, vreu sa va spun ca printre ele am început si triologia
Millenium. Am citit prima carte -
The Girl With The Dragon Tattoo si am început-o si pe a doua. A treia e în asteptare, dar o am deja. Îmi plac!
Ender's Game, Orson Scott Card - am terminat. A fost buna, dar nu m-a dat pe spate. Probabil ca voi continua seria.
Broken de Karin Slaughter, crimi din seria Will Trent - slabut, dar merge.
The Magicians, Lev Grossman - tot slabuta, dar a mers. Daca îi gasesc timp si la partea doua, o voi citi.
Say You're Sorry, Michael Robotham - crimi bun! Mai am cîteva carti de acest autor, dar în curs de asteptare.
Pictures at an Exhibition - Camilla Macpherson, penultima cumparata (de hîrtie de data asta!
) e pe jumatate citita. Îmi place s-o citesc în timp. Asa si e povestita... în timp
Saptamîna trecuta am mai cumparat una (da, tot de hîrtie!
- ca unii cica spun ca o sa prostim de atîta citit pe tableta)
The Traveler - John Twelve Hawks. Asta o s-o încep probabil în vara
Ah, si tre' sa citesc si aia cu motanul Bob, The Physician - Noah Gordonsi, Kafka on the Shore - Haruki Murakami, si, si...