Ce mai cititi si ne recomandati?
Postat 18 February 2014 - 10:25 PM
si ca tot vorbirati si de film, n-am vazut varianta americana, dar m-ati facut curioasa. suedezii mi-au placut.
Postat 19 February 2014 - 11:45 AM
Postat 19 February 2014 - 06:11 PM
Postat 20 February 2014 - 12:52 PM
Am terminat si a doua carte din trilogia Millenium. Ieri abia va spuneam ca e cam lalaita, dupa aproape juma' de drum. Ei, daca în timpul primei jumatati îmi venea s-o azvîrl, în a doua jumatate m-a prins de nu am putut s-o las din mîna!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 20 February 2014 - 11:37 PM
Am vazut si varianta americana care copiaza foarte mult varianta suedeza (dar si atinge anumite parti care in cea suedeza nu apar) si mi-a placut.
Cred ca sansa a fost sa vad prima data filmul si atunci nu am avut decat cum sa fiu fericita cu cartea
Eu am si cartile si filmele, pentru ca si eu am regula asta - place cartea, pastrez si CLAR ca recitesc Eu inca cu cartile de hartie..dar in curand nu mai am loc in biblioteci asa ca voi trece la tableta...
Postat 23 February 2014 - 10:02 PM
Maya, la 18 February 2014 - 09:53 PM, a spus:
Abia acum îmi stîrneste interesul.
Ma citez pe mine
Acum, ca am terminat trilogia, pot spune ca volumul doi - la care am comentat mai sus, mi-a placut de fapt cel mai mult... de dat pe spate însa, nu m-a dat niciuna dintre cele trei carti, dar mi-au placut. Literatura usoara, captivanta (chiar daca nu de la cap la coada), un stil de scris nu chiar exact/plauzibil, actiunile caracterelor "eroine" fiind cîteodata oarecum exagerate. "Impozanta" însa a fost cruzimea cu care au fost descrise actiunile criminale - abuzuri psihice, crime, violuri...
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 26 February 2014 - 11:43 AM
Acciaio si Marina Bellezza mie imi place foarte mult cum scrie.Marina Bellezza e ambientata pe langa Biella, sanctuariul Oropa pe acolo.
Pun si link pentru cartiile ei traduse in alte limbi:
aici.
Acciaio o gasiti in engleza tradusa Swimming to Elba.Au facut si film, inca nu l-am vazut.
Eu il ador si pe Niccolo Ammaniti, cu
Io non ho paura-tradusa I'm not scared.Cautati si filmul.
Come Dio comanda-As God Commands sau o mai gasiti si The Crossroads.
Io e te-You and me-Cautati si filmul.
Ti prendo e ti porto via-I'll steal you away
Che la festa cominci-Let the games begin-scrisa intr-un ritm demential , eu am citit-o cu zambetul pe buze si continuam sa-mi repet: Asta nu-i normal.Mai ales ca am citit-o dupa "I'l steal you away" scrisa intr-un ritm linistit, calm.
Postat 26 February 2014 - 01:17 PM
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 26 February 2014 - 11:07 PM
Maya, la 26 February 2014 - 01:17 PM, a spus:
Atunci o sa-ti placa si The Last Jew.
Si mie mi-a placut The Physician...la film am adormit
Postat 26 February 2014 - 11:39 PM
Titirimundi, la 26 February 2014 - 11:07 PM, a spus:
Din ce am vazut în trailerul filmului, partea cu copilaria e cam sarita. Oricum as vrea sa-l vad. Cu cartea am ajuns aproape la jumatate. Nu prea am avut timp de citit ultimile doua zile.
Cu toate ca majoritatea care au citit-o spun ca prima jumatate e plictisitoare, si ca abia cealalta jumatate devine interesanta, pe mine nu m-a plictisit deloc pîna acum. Din contra, chiar mi-a placut! Poate mie nu mi-o placea a doua jumatate
O sa citesc si The Last Jew.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 27 February 2014 - 05:37 PM
Eataly, la 26 February 2014 - 11:43 AM, a spus:
Acciaio si Marina Bellezza mie imi place foarte mult cum scrie.Marina Bellezza e ambientata pe langa Biella, sanctuariul Oropa pe acolo.
Pun si link pentru cartiile ei traduse in alte limbi:
aici.
Acciaio o gasiti in engleza tradusa Swimming to Elba.Au facut si film, inca nu l-am vazut.
nu, n-o cunosc
o caut
Eataly, la 26 February 2014 - 11:43 AM, a spus:
Io non ho paura-tradusa I'm not scared.Cautati si filmul.
Come Dio comanda-As God Commands sau o mai gasiti si The Crossroads.
Io e te-You and me-Cautati si filmul.
Ti prendo e ti porto via-I'll steal you away
Che la festa cominci-Let the games begin-scrisa intr-un ritm demential , eu am citit-o cu zambetul pe buze si continuam sa-mi repet: Asta nu-i normal.Mai ales ca am citit-o dupa "I'l steal you away" scrisa intr-un ritm linistit, calm.
Io non ho paura am vazut filmul, Ti prendo e ti porto via si Io e te le am pe kindle dar inca nu le-am citit.
Postat 04 March 2014 - 01:27 PM
Cine vrea Winter's Tale, Mark Helprin... sa spuna. O am în engleza si italiana ( Storia d'inverno ), ambele format epub. Cu Calibre însa, stiti voi, le puteti transforma în .mobi, .pdf...
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 04 March 2014 - 02:17 PM
Maya, la 04 March 2014 - 01:27 PM, a spus:
Cine vrea Winter's Tale, Mark Helprin... sa spuna. O am în engleza si italiana ( Storia d'inverno ), ambele format epub. Cu Calibre însa, stiti voi, le puteti transforma în .mobi, .pdf...
Eu daca se poate, in engleza, sarut-mana
Postat 04 March 2014 - 02:42 PM
Maya, la 04 March 2014 - 01:27 PM, a spus:
Maya, pot să abuzez, să fiu ţigan? Sunt proaspătă în "eReading" şi încerc să adun de pe unde pot. Dacă ai de dat, orice, în română, germană, engleză io-s fericită.
Postat 04 March 2014 - 03:17 PM
boni, la 04 March 2014 - 02:42 PM, a spus:
Maya, pot să abuzez, să fiu ţigan? Sunt proaspătă în "eReading" şi încerc să adun de pe unde pot. Dacă ai de dat, orice, în română, germană, engleză io-s fericită.
Poti abuza cît doresti
De pe ce tableta citesti? Majoritatea le am în format epub, dar am si unele in pdf. Daca vrei mobi, trebuie sa ti le transformi cu Calibre.
Kitty, ti-am trimis
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 04 March 2014 - 04:49 PM
Maya, la 04 March 2014 - 03:17 PM, a spus:
Poti abuza cît doresti
De pe ce tableta citesti? Majoritatea le am în format epub, dar am si unele in pdf. Daca vrei mobi, trebuie sa ti le transformi cu Calibre.
Postat 04 March 2014 - 08:16 PM
boni, la 04 March 2014 - 04:49 PM, a spus:
Maya, la 04 March 2014 - 03:17 PM, a spus:
Poti abuza cît doresti
Am urcat pe un hoster un fisier cu cîteva carti (17, parca). Trimit link pe MP. Mie mi-ar placea mai mult daca mi-ai spune exact ce cauti, ca e mai usor la urcatul lor pe hoster si nici nu-ti trimit carti care nu te intereseaza.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 04 March 2014 - 10:42 PM
Sa stii ca nu stiu ce caut, sau mai bine zis nu caut ceva anume. Pentru mine cartile deja au o garantie daca vin de la tine. Sunt perioade in care as citi chiar orice, doar sa pot sa ies putin din agitatie cand devine prea mare.