Ce mai cititi si ne recomandati?
Postat 27 November 2009 - 12:14 PM
Mersi frumos de tot
Postat 27 November 2009 - 03:53 PM
Adriana a spus:
any_annette a spus:
Pai cere-i linkul sa mi-l descarc si eu, azi am dat cam tot atitia bani ca pe Bimby pe computerul lui Marco, cu monitorul si boxele pe care le are ma uit la filme ca la cinema.
Adriana eu am un link , calitatea filmului este destul de buna insa filmul este in suedeza iar subtitrarea in enlgeza. Nu stiu daca am voie/ e bine sa pun linkul aici dar il pot trimite pe PM oricui este interesat.
Eu am inceput acum a doua carte din trilogie : the girl who played with fire, si spre deosebire de prima carte, asta da startul actiunii chiar de la prima pagina .
Postat 28 November 2009 - 08:57 PM
voiam doar sa va zic de gaudeamus, cu bune si cu rele, din punctul de vedere subiectiv al subsemnatei:
la bune ar fi:
1. biletul de intrare a fost mai ieftin ca in alti ani si puteai sa-ti faci si abonament.
2/ multe edituri, ca de obicei.
3. multe carti, ca de obicei.
4. multe edituri practicau reduceri misto
humanitasul avea carti la 10 lei.
ed. trei tot ce aparuse cu mai mult de 1 an in urma era la 10lei. sau poate se laudau. oricum eu am luat "trilogie murdara la havana" cu 10 lei si ultimul volum din seria millenium cu 47, in loc de 60 cat era in librarie.
corint iar avea reduceri masive.
curtea veche avea cartile lu' jamie la 50 lei bucata.
5. noua laureata cu nobel avea 3 carti, 2 la polirom si 1 la humanitas.
proaste (adica ce ma enervat pe mine):
1. poliromul nu a adus toate noutatile la targ, cum facea de obicei. voiam sa-mi iau noua carte a philipei gregory si n-am luat-o, desi nu era chiar noua, a iesit de vreo 2-3 luni.
2. rao, care in general are cele mai scumpe carti (vorbim acum de beletristica, nu de carti de specialitate si/sau albume de arta), avea cele mai cacacioase reduceri. si tot nu mi-am luat "catredrala marii"
3. editurile mele preferate, humanitasul si poliromul n-au scos nimic sau aproape nimic in ultima vreme care s ama faca sa trepidez si sa bat din picior de nerabdare.
4. nu stiu cum, dar oferta mi s-a parut mai saracacioasa anul asta decat in alti ani. cumva asa, per ansamblu. desi as mai fi luat niste carti dc as mai fi avut bani.
5. nu mai era chiscul cu kurtosi. in fiecare an imi luam kutosi firbinte.
Postat 29 November 2009 - 12:03 AM
Oricum , personal nu apuc sa citesc tot ce-as vrea de "la o noutate la alta"...
Ce mi-a palcut anu' asta si-as recomanda, hmm:
-Omar Pamuk: Ma numesc Rosu. Tre' sa ai mintea limpede cand il citesti, dar l-am gasit genial. Mi-am cumparat si Zapada da inca n-am apucat s-o citesc
-Haruki Murakami :Cronica pasarii arc (Polirom, doar is iesenca ), la fel de frumoasa ca Padurea Norvegiana.
-Hhaled Hoseseini: Splendida cetate a celor o mie de sori, mi-a placut la nebunie, si a fost genul de carte la care m-am gandit pe strada la ea
-Jose Saramago:Memorialul Minastirii,frumoasa, da parca mai tare mi-a palcut Eseu despre Orbire.
-din colectia carti adevarate,Asne Seierstad:Anticarul din Kabul, imi venea sa intru in carte si sa bat pe cate un personaj
-Oana Pelea: Jurnal, mi-a placut transparenta si sensibilitatea ei.
-Alexandru Oprescu: Varul Alexandru si alte povestiri,m-a frapat umorul si nota optimista in care povesteste ororile comuniste.
-Gabriel Liiceanu: Scrisori catre fiul meu, la fel de frumoasa ca si Usa Interzisa.
-Neagu Djuvara:Amintiri din pribegie, un sac fara fund de intamplari si povesti cum numai un boier poa' sa traiasca.
Acu am citit primele 10 pagini din Gheorghe Florescu, Confesiunile unui cafegiu.
Postat 29 November 2009 - 08:07 AM
iulia nicoleta a spus:
-Hhaled Hoseseini: Splendida cetate a celor o mie de sori, mi-a placut la nebunie, si a fost genul de carte la care m-am gandit pe strada la ea
Khaled Hosseini imi place si mie mult de tot. Ai citit "The Kite Runner"? Si asta e excelenta.
Postat 29 November 2009 - 11:25 AM
Cami a spus:
iulia nicoleta a spus:
Khaled Hosseini imi place si mie mult de tot. Ai citit "The Kite Runner"? Si asta e excelenta.
Eu le-am citit pe amandoua. Minunate!
Postat 30 November 2009 - 10:34 AM
Apoi vorbisem si cu un prieten care le-a citit pe amindoua si lui ii placuse mai mult The Kite Runner.
Ati remarcat si voi chestia asta?
Orisicum tot cu pretenele mele vorbind toate au elogiat trilogia lui Larsen asa ca tre sa ma duc sa le cumpar si pe celelalte 2 :roll:
Postat 30 November 2009 - 10:17 PM
Adriana a spus:
Apoi vorbisem si cu un prieten care le-a citit pe amindoua si lui ii placuse mai mult The Kite Runner.
Ati remarcat si voi chestia asta?
Orisicum tot cu pretenele mele vorbind toate au elogiat trilogia lui Larsen asa ca tre sa ma duc sa le cumpar si pe celelalte 2 :roll:
Vanatorii de zmeie e pe lista de Craciun :oops:
Inainte de a-mi cumpara Splendida cetate...am citit si despre vanatori, si mi-am cumparat intai cetetea cu acelasi gand ca si al vostru, Adriana
Ma mai tenteaza Dan Lungu-Cum sa uiti o femeie :roll:
Postat 30 November 2009 - 10:59 PM
moatza a spus:
e link-ul spre o biblioteca online? ca mie asta imi apre :roll:
Din punctul meu de vedere e f bine ca este si asa ceva da io nu dau cartea din mana pe randu' din calculator.
Simt ca ma oboseste mai tare cititul pe calculator decat o carte.Si apoi e mai comod sa stau cu burta-n sus si cartea-n mana decat pironita-n scaun la calculator
Postat 01 December 2009 - 08:49 AM
Postat 03 December 2009 - 01:15 PM
Imi place de mor seria Harry Potter
Postat 04 December 2009 - 01:24 PM
si trebuie sa caut sfarsitul FUNDATIEI
am gasit site-ul asta
http://www.cartiaz.ro/
carti multe si marunte, imi aduc aminte cind cautam disperati lecturile obligatorii ale fiica-mii si imposibil de facut rost in citeva ore
asa am gasit o ALIENS, una care nu am citit-o inca, o voi lista, tehnoredactez rapid si o pastrez ptr. vacanta asta din decembrie-ian., sper sa termin DUNE pina atunci
Postat 05 December 2009 - 10:22 AM
Tic-tac a spus:
si trebuie sa caut sfarsitul FUNDATIEI
am gasit site-ul asta
http://www.cartiaz.ro/
carti multe si marunte, imi aduc aminte cind cautam disperati lecturile obligatorii ale fiica-mii si imposibil de facut rost in citeva ore
asa am gasit o ALIENS, una care nu am citit-o inca, o voi lista, tehnoredactez rapid si o pastrez ptr. vacanta asta din decembrie-ian., sper sa termin DUNE pina atunci
Ai nevoie de Fundatia Renascuta, nu? O am eu in soft copy, word document. Daca o vrei, trimite-mi adresa ta de e-mail pe pm si ti-o trimit.
Postat 05 December 2009 - 11:05 AM
imi lipsesc Marginea Fundatiei, Fundatia si Pamintul, Fundatia renascuta
daca ai Fundatia renascuta o pastrez sa o citesc dupa ce le iau pe cele doua lipsa.
trimit pm
multumesc
Postat 05 December 2009 - 02:18 PM
A. S. Puskin - Dama de pica.rtf A. S. Puskin - Fata capitanului.rtf A.B. Strugatki - Picnic la marginea drumului.rtf A.C. Crispin - Alien IV - Invierea.rtf Adolfo Bioy Casares - Plan de evadare.doc Adrian Marino - Pentru Europa.pdf Adrian Marino - Politica si cultura.pdf Alain Robbe-Grillet - Reluarea.rtf Alan Dean Foster - Alien - Al 8-lea pasager.rtf Alan Dean Foster - Aliens - Misiune de pedeapsa.rtf Albert Camus - Caderea.rtf Albert Camus - Ciuma.doc Albert Camus - Exilul si imparatia.rtf Albert Camus - Opere.doc Albert Camus - Strainul.rtf Aldous Huxley - Doua sau trei gratii.rtf Aldous Huxley - Geniul si zeita.rtf Alecu Donici - Scrieri.pdf Alex Cojuhovschi - Pruncul.doc Alex Mihai Stoenescu - Dinastia Bratianu.rtf Alexander Soljenitin - Vitelul si stejarul vol 1.rtf Alexander Soljenitin - Vitelul si stejarul vol 2.rtf Alexandre Dumas - Cavalerul reginei.rtf Alexandre Dumas - Cei trei muschetari.rtf Alexandre Dumas - Dupa douazeci de ani.rtf Alexandre Dumas - Robin Hood.rtf Alexandre Dumas fiul - Dama cu camelii.rtf Alexandru Odobescu - Doamna Chiajna.pdf Alexandru Paleologu - Despre lucrurile cu adevarat importante.pdf Alexandru Vakulovski - Pizdet.doc Alexandru Vlahuta - Din trecutul nostru.pdf Alexandru Vlahuta - Iubire.pdf Alfred Adler - Cunoasterea omului.doc Alfred Binet - Dedublarea personalitatii si inconstientul.doc Alina Andrei - Prea frumoasa poveste a domnului magar.pdf Alphonse Daudet - Tartarin din Tarascon.pdf Amza Pellea - Nea Marin.pdf Ana Blandiana - Geniul de a fi.pdf Ana Blandiana - La cules de ingeri.pdf Andre Neher - Moise si vocatia iudaica.doc Andre Vauchez - Spiritualitatea evului mediu.doc Andrei Makine - Crima Olgai Arberova.doc Andrei Makine - Pamantul si Cerul.rtf Andrew Burt - Ca praful in vânt.doc Anne Rice - Cronicile vampirilor 1 - Interviu cu un vampir.rtf Anne Rice - Cronicile vampirilor 2 - Vampirul Lestat.rtf Anne Rice - Cronicile vampirilor 3 - Regina damnatilor.rtf Anne Rice - Cronicile vampirilor 4 - Povestea hotului de trupuri.doc Anne Rice - Cronicile vampirilor 5 - Diavolul Memnoch.rtf Anonim - Afacerea nebunul negru.doc Anthony Storr - Freud.doc Antim Ivireanul - Didahii.pdf Antoaneta Zaharia - Jocul.pdf Antoine de Saint-Exupery - Micul print.doc Anton Holban - O moarte care nu dovedeste nimic.rtf Anton Pann - Povestea vorbii.pdf Antony Mello - Culegere de conferinte spirituale.pdf Arnold Van Gennep - Riturile de trecere.pdf Arthur C. Clarke - Al doilea rasarit.rtf Arthur C. Clarke - Bucla inchisa.rtf Arthur C. Clarke - Daca te voi uita vreodata, Pamant.rtf Arthur C. Clarke - De-a v-ati ascunselea.rtf Arthur C. Clarke - Expeditia spre Pamant.rtf Arthur C. Clarke - Fantoma adincurilor.rtf Arthur C. Clarke - Fintanile paradisului.rtf Arthur C. Clarke - Insula Delfinilor.rtf Arthur C. Clarke - Intilnire in zori.rtf Arthur C. Clarke - Leul din Comarre.rtf Arthur C. Clarke - Minia lui Dumnezeu.rtf Arthur C. Clarke - Mostenire.rtf Arthur C. Clarke - Nemesis.rtf Arthur C. Clarke - Odiseea spatiala 2001.rtf Arthur C. Clarke - Odiseea spatiala 2010.rtf Arthur C. Clarke - Odiseea spatiala 2061.rtf Arthur C. Clarke - Odiseea spatiala 3001.rtf Arthur C. Clarke - Orasul si stelele.rtf Arthur C. Clarke - Rendezvous cu Rama.rtf Arthur C. Clarke - Rezistenta la rupere.rtf Arthur C. Clarke - Sentinela.rtf Arthur C. Clarke - Sfarsitul copilariei.doc Arthur C. Clarke - Superioritate.rtf Arthur C. Clarke & Gentry Lee - Garadina din Rama.rtf Arthur C. Clarke & Gentry Lee - Rama II.rtf Arthur C. Clarke & Gentry Lee - Razboi pe Rama.rtf Arthur Conan Doyle - Crimele din Baltimore.doc Arturo Perez Reverte - Tabloul flamand.rtf Atanasie Berzescu - Lacrimi si Sange.rtf August Strinberg - Dansul mortii.doc August Strinberg - Domnisoara Julie.doc August Strinberg - Fulger fara tunet.doc August Strinberg - In fata mortii.doc August Strinberg - Kristina.doc August Strinberg - Nu va jucati cu focul.doc August Strinberg - Sonata fantomelor.doc August Strinberg - Tatal.doc August Strinberg - Un joc al visului.doc Aurel Codoban - Amurgul iubirii.doc Aurel Codoban - Semn si interpretare - O introducere postmoderna in semiologie si hermeneutica.doc Aureliu Busuioc - Pactizand cu diavolul.pdf Aureliu Busuioc - Unchiul din Paris.pdf Barbu Stefanescu Delavrancea - Luceafarul.pdf Bernard Werber - Furnicile.doc.rtf Bernard Werber - Revolutia furnicilor.rtf Bernard Werber - Ziua furnicilor.rtf Boetius din Dacia - Despre viata filosofului.doc Bogdan Petriceicu Hasdeu - Muntele si Valea.pdf Bogdan Suceava - Batalii si mesagii.pdf Brian Herbert - Dune - Nighttime Shadows On Open Sand.pdf Bruce McAllister - Comando Psi.rtf C. G. Jung - Psihanaliza fenomenelor religioase.rtf Camil Petrescu - Ultima noapte de dragoste, intiia noapte de razboi.pdf Carlos Fuentes - Diana.rtf Carti populare romanesti.pdf Charles Dickens - A tale of two cities.pdf Charles Dickens - Timpuri grele.rtf Charles Dickens - Un colind de Craciun.rtf Charlotte Bronte - Jane Eyre.rtf Chelsea Quinn - Yarbro.rtf Cicerone Ionitoiu - Genocidul din Romania.doc Cicerone Ionitoiu - Morminte fara cruce.doc Cinel Cinel - Ghicitorile romanilor.pdf Cinghiz Aitmatov - Vaporul alb.rtf Claude Mosse - Procesul lui Socrate.rtf Claudio Rendina - Papii - Istorie si secrete.pdf Colin Forbes - Terminal.rtf Constantin Arginteanu - Astrologia odinioara si azi.doc Constantin Noica - De Caelo.doc Constantin Noica - Mathesis sau bucuriile simple.doc Constantin Noica - Modelul cultural european.DOC Constantin Stamati - Imnul lautei romanesti.pdf Corin Braga - 10 studii de arhetipologie.doc Corina Georgiana Saftoiu - Maine va fi o zi speciala.doc Cornel Ivanciuc - Cartea cuceririlor.pdf Costache Negruzzi - Negru pe alb.pdf Cristian Troncota - Mihail Moruzov si Frontul secret.rtf Cristian Tudor Popescu - Copiii Fiarei.pdf Cristian Tudor Popescu - Timp mort.pdf Cristina Nicoleta Sprinceana - Stiinta pierduta a lui Zalmoxis.doc Cristopher Marlowe - Tragica istorie a doctorului Faust.doc Dan Brown - Codul lui Da Vinci.rtf Dan Brown - Conspiratia.rtf Dan Brown - Fortareata Digitala.rtf Dan Brown - Ingeri si Demoni.rtf Dan Chertes - Floarea tacerii.doc Dan Dobos - Abatia 1 - Abatia.rtf Dan Dobos - Abatia 2 - Blestemul Abatiei.rtf Dan Dobos - Pletele Sfantului Augustin.rtf Dan Sebastian Chertes - Pe o mare de vise.pdf Dana Stanescu - Motanul Suki si floarea.pdf Daniel Defoe - Moll Flanders.rtf Daniel Walther - Ambuscada pe Ornella.rtf Dashiell Hammett - Soimul maltez.rtf David Herbert Lawrence - Curcubeul.doc David Lodge - Ganduri ascunse.doc David Lodge - Terapia.doc Dea Loher - Legaturile Klarei.pdf Dean Koontz - Soapte.rtf Delia Oprea - Veghea natiunii naste ingeri.pdf Dianne Doubtfire - Timiditatea.rtf Dictionar de proverbe si zicatori romanesti.pdf Dimitrie Bolintineanu - Legende istorice.pdf Dimitrie Cantemir - Descrierea Moldovei.pdf Dimitrie Cantemir - Istoria ieroglifica1.pdf Dimitrie Cantemir - Istoria ieroglifica2.pdf Dino Buzzati - Monstrul Colombre si alte cincizeci de povest.doc Dinu Sararu - Niste tarani.pdf Dorin David - Puzzle.pdf Dorin Teodor Moisa - Creierul, o enigma descifrata.rtf Duiliu Zamfirescu - Viata la tara, Tanase Scatiu.pdf Dumitru Matcovschi - Vad.pdf E.T.A. Hoffmann - Elixirele diavolului.doc Edgar Allan Poe - Berenice.rtf Edgar Allan Poe - Hruba si pendulul.rtf Edgar Allan Poe - Jucatorul de sah al lui Maelzel.rtf Edgar Allan Poe - Masca mortii rosii.rtf Edgar Allan Poe - Metzengernstein.rtf Edgar Allan Poe - Misterul Mariei Roget.rtf Edgar Allan Poe - Un vis.rtf Edgar Allan Poe - William Wilson.rtf Edgar Wallace - Razbunatorul.doc Edmondo de Amicis - Cuore.rtf Elisabeth Eliot - Pasiune si Puritate.doc Emil Cioran - Amurgul gindurilor.rtf Emil Cioran - Indreptar patimas.rtf Emil Cioran - Pe culmile disperarii.rtf Emil Cioran - Schimbarea la fata a Romaniei.doc Emil Garleanu - Din lumea celor care nu cuvanta.pdf Emily Bronte - La rascruce de vanturi.rtf Eric Brown - Meridian.rtf Ernest Hemingway - Povestiri.doc Ernesto Sabato - Abaddon exterminatorul.rtf Ernesto Sabato - Despre eroi si morminte.doc Ernesto Sabato - Intre scris si sange.doc Ernesto Sabato - Tunelul.rtf Ernst Cassirer - Eseu despre om.doc Eugen Cizeck - Roma in timpul lui Nero.doc Evanghelia Pacii lui Ioan.doc F. M. Dostoievski - Adolescentul.doc F. M. Dostoievski - Amintiri din casa mortilor.doc F. M. Dostoievski - Crima si pedeapsa.rtf F. M. Dostoievski - Crime and punishment.pdf F. M. Dostoievski - Demonii.doc F. M. Dostoievski - Eternul sot.rtf F. M. Dostoievski - Fratii Karamazov (Vol. 1).doc F. M. Dostoievski - Fratii Karamazov (Vol. 2).doc F. M. Dostoievski - Idiotul.doc F. M. Dostoievski - Jucatorul.doc F. M. Dostoievski - Netoska Nezvanova.doc F. M. Dostoievski - Nopti albe.doc F. M. Dostoievski - Oameni sarmani.doc F. M. Dostoievski - Un roman in noua scrisori.doc F. M. Dostoievski - Visul unchiului.doc Farah Pahlavi - Memorii.rtf Filip Teodor - Secretele U.S.L.A..pdf Florence Scovell-Shin - Jocul Vietii.doc Francis A. Schaeffer - Trilogia.rtf Francis Bacon - The new organon.doc Francis Carsac - Robinsonii Cosmosului.doc Francis Schaeffer - Dans de unul singur.doc Francois Rabelais - Gargantua si Pantagruel.rtf Francois Villon - Balade.pdf Frank Herbert - Dune 1 - Anexe.rtf Frank Herbert - Dune 1 - Dune (fara anexe).rtf Frank Herbert - Dune 2 - Mintuitorul Dunei.rtf Frank Herbert - Dune 3 - Copiii Dunei.rtf Frank Herbert - Dune 4 - Imparatul-Zeu al Dunei.rtf Frank Herbert - Dune 5 - Ereticii Dunei.rtf Frank Herbert - Dune 6 - Canonicatul Dune v.5.0.rtf Frank Herbert - Pandora 1 - Incidentul Iisus.rtf Frank Herbert - Pandora 2 - Efectul Lazar.rtf Frank Herbert - Pandora 3 - Factorul Inaltare.rtf Frank Herbert - Steaua si biciul.rtf Franz Brentano - Despre multipla semnificatie a fiintei la Aristotel.doc Franz Kafka - Colonia Penitenciara.doc Franz Kafka - In fata legii.doc Franz Kafka - La galerie.doc Franz Kafka - Metamorfoza.doc Franz Kafka - O dare de seama pentru Academie.doc Franz Kafka - Procesul.doc Franz Kafka - Un artist al foamei.doc Franz Kafka - Un medic de tara.doc Franz Kafka - Unsprezece feciori.doc Franz Kafka - Verdictul.doc Frederick Forsyth - Negociatorul.rtf Frieda Fordham - Introducere in psihologia lui V.G. Jung.doc Friedrich Nietzsche - Dincolo de Bine si de Rau.doc Friedrich Nietzsche - Zarathustra.pdf Gabriel Garcia Marquez - Aventura lui Miguel Littin clandestin in Chile.rtf Gabriel Garcia Marquez - Despre dragoste si alti demoni.rtf Gabriel Garcia Marquez - Dragostea in vremea holerei.rtf Gabriel Garcia Marquez - Generalul in labirintul sau.rtf Gabriel Garcia Marquez - Incredibila si trista... (povestiri).rtf Gabriel Garcia Marquez - Povestea tarfelor mele triste.rtf Gabriel Garcia Marquez - Toamna patriarhului.rtf Gabriel Garcia Marquez - Un veac de singuratate.rtf Gabriel Liiceanu - Despre limita.doc Gabriel Liiceanu - Jurnalul de la Paltinis.pdf Gabriel Liiceanu - Usa interzisa.rtf Garabet Ibraileanu - Spiritul critic in cultura rom.pdf George Bacovia - Plumb.pdf George Calinescu - Bietul Ioanide 1.pdf George Calinescu - Bietul Ioanide 2.pdf George Calinescu - Enigma Otiliei.pdf George Calinescu - Istoria literaturii romane.pdf George Calinescu - Viata si opera lui Ion Creanga.pdf George Cosbuc - Cantece de vitejie.pdf George Cosbuc - Fire de tort.pdf George Meniuc - Interior cosmic.pdf George Orwell - 1984.rtf George Orwell - Ferma animalelor.rtf George R.R. Martin - Un cantec pentru Lya.rtf George R.R. Martin - Weekend intr-o zona de razboi.rtf George R.R. Martin - Zburatorii noptii.rtf George Toparceanu - Balade vesele si triste.pdf Georges Simenon - Maigret si fantoma.rtf Georges Simenon - Prima ancheta a lui Maigret.rtf Gerard Klein - Seniorii razboiului.rtf Gheorghe Tomozei - Miradoniz.pdf Giovanni Arpino - Parfum de femeie.rtf Giovanni Papini - Gog.rtf Gordon Thomas - Mossad.rtf Greg King - Regele nebun.rtf Grigore Bajenaru - Cismigiu & Comp.rtf Grigore Georgiu - Istoria culturii romane moderne.pdf Guy des Cars - Bruta.rtf H.R. Patapievici - Omul recent.pdf Hannah Pakula - Ultima Romantica - Regina Maria a Romaniei.rtf Harriet Lummis Smith - Pollyanna (Secretul Multumirii) Vol1.doc Harriet Lummis Smith - Pollyanna (Secretul Multumirii) Vol2.doc Harriet Lummis Smith - Pollyanna (Secretul Multumirii) Vol3.doc Haruki Murakami - In cautarea oii fantastice.doc Haruki Murakami - Iubita mea sputnic.rtf Haruki Murakami - La sud de granita.doc Helen Fielding - Jurnalul lui Bridget Jones.rtf Henriette Beecher Stowe - Coliba unchiului Tom.rtf Herbert Marcuse - Eros si civilizatie.doc Hermann Hesse - Calatoria spre Soare-Rasare.rtf Hermann Hesse - Jocul cu margele de sticla.rtf Hermann Hesse - Siddhartha.rtf Honore de Balzac - Eugenie Grandet.rtf Howard Philips Lovecraft - Cautarea lui Iranon.rtf Howard Philips Lovecraft - Dagon.rtf Howard Philips Lovecraft - Monstrul din prag.doc Howard Philips Lovecraft - Polaris.rtf Howard Philips Lovecraft - Zeii ceilalti.doc I.S. Turgheniev - Un Cuib de Nobili.rtf Ian Fleming - 007 - Traieste si lasa-i pe ceilalti sa moara.rtf Ian Watson - O foarte lenta masina a timpului.doc Ilf si Petrov - Vitelul de aur.rtf Ioan Slavici - Mara.doc Ioan Slavici - Moara cu noroc.pdf Ioan Tesu - Virtutile crestine.pdf Ion Barbu - Addenda.rtf Ion Barbu - Din periodice.rtf Ion Barbu - Dupa melci.rtf Ion Barbu - Joc secund.rtf Ion Barbu - Uvedenrode.rtf Ion Creanga - Amintiri din copilarie.pdf Ion Creanga - Povesti.pdf Ion Creanga - Povestiri.pdf Ion Luca Caragiale - D'ale carnavalului.pdf Ion Luca Caragiale - Istoria se repeta.pdf Ion Luca Caragiale - Napasta.pdf Ion Luca Caragiale - O noapte furtunoasa.pdf Ion Milos - O alta lume am visat.pdf Ion Minulescu - Nu sunt ce par a fi.pdf Ion Neculce - Letopisetul Tarii Moldovei.pdf Ion Pillat - Limpezimi.pdf Ion Rotaru - Comentarii si analize literare.pdf Ionel Teodoreanu - La Medeleni 2-3.rtf Ionel Teodoreanu - La Medeleni 4.rtf Ionel Teodoreanu - La Medeleni vol.1.rtf Irvin D. Yalom - Plansul lui Nietzsche.doc Irving Stone - Freud 1 - Turnul nebunilor.rtf Irving Stone - Freud 2 - Paria.rtf Isaac Asimov - Cavernele de otel.rtf Isaac Asimov - Eu, robotul.rtf Isaac Asimov - Fundatia 1 - Preludiul Fundatiei.rtf Isaac Asimov - Fundatia 2 - Fundatia.rtf Isaac Asimov - Fundatia 3 - Fundatia si Imperiul.rtf Isaac Asimov - Fundatia 4 - A doua fundatie.rtf Isaac Asimov - Fundatia 5 - Marginea Fundatiei.rtf Isaac Asimov - Robotul AL-76 o ia razna.rtf Isaac Asimov - Sa ne unim.rtf Isaac Asimov - Toate necazurile lumii.rtf Isaac Asimov - Victorie involuntara.rtf Ivo Andric - Cronica din Travnik.doc J. D. Salinger - De veghe in lanul de secara.rtf J.K. Rowling - Harry Potter Pocalul de Foc.rtf J.K. Rowling - Harry Potter Prizonier la Azkaban.rtf J.K. Rowling - Harry Potter si Camera Secretelor.rtf J.K. Rowling - Harry Potter si Ordinul Phoenix.rtf J.K. Rowling - Harry Potter si Piatra Filozofala.rtf J.P Vernant - Omul grec.doc J.R.Tolkien - Stapinul inelelor 1 - Fratia inelului.doc Jack Higgins - Confesionalul.rtf Jack Higgins - Pactul cu diavolul.rtf Jack London - Colt Alb.rtf Jacques le Goff - Nasterea purgatoriului Vol. II.doc James Clavell - Shogun (Vol. 1).rtf James Clavell - Shogun (Vol. 2).doc James Joyce - Portret al artistului in tinerete.rtf James Joyce - Ulysses.pdf James Redfiel - Profetiile de la Celestine.doc Jan Van Helsing - Organizatii Secrete.rtf Jane Austen - Mandrie si prejudecata.rtf Jean Racine - Teatru.doc Jean Servier - Terorismul.doc Jeffrey Archer - Nici un ban in plus, nici un ban in minus.rtf Jimmy Guieu - Cavernele de pe Wolf.rtf Joan D. Vinge - Regina zapezii 1.rtf Joan D. Vinge - Regina zapezii 2.rtf John Arden - Azilul fericit.doc John Arden - Dansul sergentului Musgrave.doc John Brunner - Rabdarea timpului.rtf John Brunner - Retelele infinitului.rtf John Brunner - Victimele novei.rtf John Galsworthy - Forsyte Saga 1.rtf John Galsworthy - Forsyte Saga 2.rtf John Galsworthy - Forsyte Saga 3.rtf John Grisham - ... Si vreme e ca sa ucizi.rtf John Grisham - Avocatul strazii.rtf John Grisham - Camera mortii.rtf John Grisham - Cazul Pelican.doc John Grisham - Clientul.rtf John Grisham - Firma.rtf John Grisham - Juriul.rtf John Grisham - Si vreme e ca sa ucizi.rtf John Grisham - Testamentul.rtf John Le Carre - Omul nostru din Panama.rtf John Saul - Creatura.rtf John Saul - Proiect divin.rtf John Saul - Protectorul.rtf John Saul - Umbra.rtf John Steinbeck - La rasarit de Eden.rtf John Steinbeck - Soareci si oameni.rtf Jonathan Coe - Casa somnului.rtf Jonathan Swift - Calatoriile lui Gulliver.rtf Jorge Luis Borges - Artificii.rtf Jose Saramago - Pestera.rtf Jose Saramago - Toate numele.rtf Joseph Heller - Catch 22.rtf Julio Cortazar - Cat o iubim pe Glenda.rtf Julio Cortazar - Toate focurile, focul.rtf Jurgen Habermas - Constiinta morala si actiunea comunicativa.doc Kahlil Gibran - Profetul.doc Kama Sutra.doc Ken Carey - Transmisiunile semintiei stelare.rtf Kenneth Wapnick - Un curs in miracole.rtf Krikor H. Zambaccian - Insemnarile unui amator de arta.pdf Kurt Vonnegut - Leaganul pisicii.rtf Larry Niven - Lumea Inelara.rtf Lee Harper - Sa ucizi o pasare cantatoare.rtf Legende populare romanesti.pdf Leo Taxil - Biblia hazlie.rtf Leon Wieseltier - Kaddish.pdf Leonard Oprea - Camasa de forta.pdf Liviu Rebreanu - Adam si Eva.pdf Liviu Rebreanu - Ion v1.pdf Liviu Rebreanu - Ion v2.pdf Liviu Rebreanu - Padurea spanzuratilor.pdf Liviu Rebreanu - Rascoala vol1.pdf Liviu Rebreanu - Rascoala vol2.pdf Luc Benoiste - Semne, simboluri si mituri.doc Lucian Blaga - In marea trecere.pdf Lucian Blaga - Pasii profetului.pdf Lucian Blaga - Poemele lumii.pdf Luis Sepulveda - Batranul care citea romane de dragoste.rtf Luis Sepulveda - Jurnalul unui killer sentimental.rtf Luis Sepulveda - Nume de toreador.rtf Luis Sepulveda - Yacare.rtf Managementul proiectelor.pdf Marcel Proust - Plecarea Albertinei.rtf Marcel Proust - Prizoniera.rtf Marcel Proust - Sodoma si Gomora.rtf Marcel Proust - Swan.rtf Marcia Muller - Trofee si lucruri moarte.rtf Margaret Atwood - Momente semnificative din viata mamei mele.doc Margaret Mitchell - Pe aripile vantului.rtf Marin Preda - Cel mai iubit dintre pamanteni Vol.1.rtf Marin Preda - Cel mai iubit dintre pamanteni Vol.3.rtf Marin Preda - Cel mai iubit dintre paminteni vol.2.rtf Marin Preda - Imposibila intoarcere.rtf Marin Preda - Morometii Volumul I.doc Marin Preda - Morometii Volumul II.doc Marin Preda - Viata ca o prada.doc Marin Sorescu - Iona.pdf Mario Vargas Llosa - Cine l-a ucis pe Palomino Molero.rtf Mario Vargas Llosa - Conversatie la catedrala.doc Mario Vargas Llosa - Pantaleon si vizitatoarele.doc Mario Vargas Llosa - Razboiul sfarsitului lumii.doc Marius Oprea - Mostenitorii securitatii.doc Mark Twain - Aventurile lui Huckleberry Finn.doc Mark Twain - Print si cersetor.doc Mark Twain - Un yankeu la curtea regelui Arthur.rtf Martin Heidegger - Introducere in metafizica.doc Martin Heidegger - Originea operei de arta.doc Mary Higgins Clark – Escrocheria.rtf Matei Visniec - Inteleptul la ora de ceai.pdf Matei Visniec - Mansarda la Paris cu vedere spre moarte.doc Mateiu Caragiale - Asfintitul crailor.pdf Mateiu Caragiale - Cele trei hagialacuri.pdf Mateiu Caragiale - Craii de curtea veche.pdf Mateiu Caragiale - Intampinarea crailor.pdf Mateiu Caragiale - Spovedanii.pdf Maurice Leblanc - Arsene Lupin si afacerea Kesselbach Vol 1.doc Maurice Leblanc - Arsene Lupin si afacerea Kesselbach Vol 2.doc Maurice Leblanc - Arsene Lupin si comoara regilor Frantei.rtf Maurice Leblanc - Arsene Lupin si enigma acului scobit.doc Mesa Selimovic - Dervisul si moartea.doc Michael Crichton - Sfera.rtf Michael Devitt - Filosofia limbajului.doc Michael Ende - Povestea fara sfarsit.rtf Michel Foucault - A supraveghea si a pedepsi.doc Mihai Eminescu - Geniu pustiu.pdf Mihai Eminescu - Luceafarul.pdf Mihai Eminescu - Memento Mori.pdf Mihai Radulescu - Impuscarea calaretului.doc Mihail Bulgakov - Roman teatral.rtf Mihail Sadoveanu - Tara de dincolo de negura.pdf Mika Waltari - Amantii din Bizant.rtf Mioara Avram - Ortografie pentru toti.pdf Mircea Berinde - Paravanul venetian.rtf Mircea Cartarescu - Dublu CD.doc Mircea Cartarescu - Levantul.doc Mircea Cartarescu - Nostalgia.doc Mircea Cartarescu - Orbitor.rtf Mircea Cartarescu - Ruletistul.rtf Mircea Dinescu - Moartea citeste ziarul.doc Mircea Eliade - Maitreyi.rtf Mircea Eliade - Sarpele.rtf Mircea Naumescu - Marea Experienta.pdf Miron Ciho - Civilizatia Egiptului greco-roman.pdf Miron Costin - Letopisetul Tarii Moldovei.pdf Miron Costin - Viata lumii.pdf Morihei Ueshiba - Arta Pacii.doc Mose Dayan - Istoria vietii mele.rtf Nae Ionescu - Curs de teorie a cunostintei.pdf Nancy Kress - Luna Probabilistica.rtf Nancy Kress - Soarele Probabilistic.rtf Nancy Kress - Spatiul probabilistic.doc Neagoe Basarab - Invataturile lui Matei Bassarab catre fiul sau Teodosie.pdf Negarea Holocaustului.pdf Nicolae Banescu - Istoria Imperiului Bizantin Vol 1.rtf Nicolae Banescu - Istoria Imperiului Bizantin Vol 2.rtf Nicolae Dabija - Un geniu monstruos.pdf Nicolae Esinescu - Copacul care ne uneste.pdf Nicolae Filimon - Ciocoii vechi si noi.pdf Nicolae Gane - Stejarul din Borzesti.PDF Nicolae Labis - Moartea caprioarei.pdf Nicolae Sfetcu - Retele de calculatoare.pdf Nicolae Steindhardt - Jurnalul fericirii.rtf Nicolas Stebing - Anglicanism si Ortodoxie.doc Norman Spinrad - Solarienii.rtf Octavian Goga - Ne cheama pamantul.pdf Octavian Paler - Apararea lui Galilei.rtf Octavian Paler - Aventuri solitare.rtf Octavian Paler - Caminante.rtf Octavian Paler - Desertul pentru totdeauna.rtf Octavian Paler - Psihiatria sub dictatura comunista.doc Octavian Paler - Un om norocos.rtf Octavian Paler - Viata pe un peron.rtf Olga Tokarczuc - Calatoria oamenilor cartii.doc Omar Khayyam - Poezii.doc Omraam Mikhael Aivanhov - Alchimia sau cautarea perfectiunii.DOC Omraam Mikhael Aivanhov - Calea Tacerii.doc Omraam Mikhael Aivanhov - Cartea magiei divine.doc Omraam Mikhael Aivanhov - Ce este un maestru spiritual.doc Omraam Mikhael Aivanhov - Centri si corpuri subtile.rtf Omraam Mikhael Aivanhov - Craciunul - A primi si a darui - Determinism si nedeterminism.doc Omraam Mikhael Aivanhov - De la om la Dumnezeu - Ierarhii si Sefiroturi ingeresti.rtf Omraam Mikhael Aivanhov - Dragonul innaripat.doc Omraam Mikhael Aivanhov - Egregorul porumbelului libertatii.doc Omraam Mikhael Aivanhov - Forta Sexuala sau Dragonul Innaripat.doc Omraam Mikhael Aivanhov - Galvanoplastia Spirituala.doc Omraam Mikhael Aivanhov - Lumina, spirit viu.doc Omraam Mikhael Aivanhov - Noul pamant sau Reguli de Aur.doc Omraam Mikhael Aivanhov - O filozofie a universalului.doc Omraam Mikhael Aivanhov - O noua interpretare a evangheliilor.DOC Omraam Mikhael Aivanhov - Omul spre victoria destinului sau.doc Omraam Mikhael Aivanhov - Reguli de aur.doc Omraam Mikhael Aivanhov - Semintele fericirii.DOC Omraam Mikhael Aivanhov - Yoga nutritiei.doc Ovidiu Paun - Mesajul lui Paganini.pdf Panait Istrati - Ciulinii Baraganului.pdf Pascal Bruckner - Palatul Chelfanelii.rtf Pascal Quignard - Sexul si spaima.doc Patrick Suskind - Parfumul.rtf Paul Ferrini - Linistea Inimii.doc Paul Goma - Alfabecedar.pdf Paul Goma - Altina.pdf Paul Goma - Basarabia.pdf Paul Goma - Despre Plesita.pdf Paul Goma - Infarct.pdf Paul Goma - Profil.pdf Paulo Coelho - Al cincilea munte.doc Paulo Coelho - Alchimistul.rtf Paulo Coelho - Diavolul si domnisoara Prym.rtf Paulo Coelho - La raul Piedra am sezut jos si am plans.rtf Paulo Coelho - Maktub.rtf Paulo Coelho - Manualul Razboinicului Luminii.doc Paulo Coelho - Unsprezece Minute.doc Paulo Coelho - Veronika se hotaraste sa moara.rtf Pavel Corut - Quinta Sparta.pdf Perpessicius - Mentiuni critice.pdf Peter Cheyney - Ce le pasa damelor.rtf Petre Dulfu - Ispravile lui Pacala (Cartea).pdf Petre Ispirescu - Legendele sau basmele romanilor.pdf Petre Tutea - Cugetari memorabile.DOC Philip Jose Farmer - Lumea fluviului.doc Philip K. Dick - Ubik.rtf Philip K. Dick - Vanatorul de recompense.rtf Pierre Albert & Andre Jean Tudesq - Istoria radio-televiziunii.doc Pierre Boulle - Planeta Maimutelor.rtf Plotinus - The six Enneads.doc Ponson de Terrail - Rocambole.rtf Porfir Fenicianul - Isagoga.doc Poul Anderson - Operatiunea Haos.rtf Prentice Mulford - In zarea nemuririi.doc Preston B. Nicholas & Peter Moon - Montauk Revizitat Aventuri in sincronicitate.doc Preston B. Nicholas & Peter Moon - Proiectul Montauk Experimente in timp.doc Profetiile lui Sundar Singh.doc Publilius Syrus - Maxime.pdf Radu Anton Roman - Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti.pdf Radu Gyr - Balade.doc Radu Preda - Jurnal cu Petre Tutea.doc Radu Stanca - Dona Juana.doc Radu Vasile - Cursa pe contrasens.rtf Ray Bradbury - Fahrenheit 451.rtf Raymond Chandler - Adio, frumoasa mea.rtf Raymond Chandler - Ramas bun pentru vecie.rtf Raymond Chandler - Somnul de veci.rtf Richard Bach - Pescarusul Jonathan Livingston.doc Richard Condon - Familia Prizzi.rtf Richard Wurmbrand - Adu-ti Aminte de Fratii Tai.doc Richard Wurmbrand - Daca Zidurile ar Putea Vorbi.doc Richard Wurmbrand - Strigatul Bisericii Prigonite.doc Robert A. Heinlein - Infanteria stelara.rtf Robert A. Heinlein - Luna e o doamna cruda.rtf Robert Louis Stevenson - Insula comorilor.pdf Robert Louis Stevenson - Treasure Island.pdf Robert Sheckley - Omega.doc Rodica Ojog-Brasoveanu - Al cincilea as.rtf Rodica Ojog-Brasoveanu - Au Inflorit Liliacii.doc Rodica Ojog-Brasoveanu - Buna seara, Melania.rtf Rodica Ojog-Brasoveanu - Cianura pentru un suris.rtf Rodica Ojog-Brasoveanu - Disparitia statuii din parc.rtf Rodica Ojog-Brasoveanu - Minerva se dezlantuie.rtf Rodica Ojog-Brasoveanu - Necunoscuta din congelator.rtf Rodica Ojog-Brasoveanu - Nopti albe pentru Minerva.rtf Rodica Ojog-Brasoveanu - O bomba pentru Revelion.rtf Rodica Ojog-Brasoveanu - O toaleta a la Liz Taylor.rtf Rodica Ojog-Brasoveanu - Omul de la capatul firului.rtf Rodica Ojog-Brasoveanu - Plan diabolic.rtf Rodica Ojog-Brasoveanu - Razbunarea Slutilor.pdf Rodica Ojog-Brasoveanu - Razbunarea slutilor.rtf Rodica Ojog-Brasoveanu - Sa nu ne uitam la ceas.rtf Rodica Ojog-Brasoveanu - Spionaj la manastire.rtf Rodica Ojog-Brasoveanu - Telefonul Din Bikini.doc Rodica Ojog-Brasoveanu - Un blestem cu domiciliul stabil.rtf Roger Zelazny - Domn al luminii.rtf Roger Zelazny - Noua printi din Amber.doc Rudolf Steiner - Apocalipsa lui Ioan.doc Rudolf Steiner - Crestinismul ca fapt mistic.doc Rudolf Steiner - Evanghelia dupa Luca.doc Rudolf Steiner - Fiziologie oculta.doc Rudolf Steiner - Misiunea lui Mihail.doc Ryu Mukarami - Albastru nemarginit, aproape transparent.rtf S.N. Lazarev - Privire in viitor.doc Sade - Decameronul frantuzesc.rtf Sade - Justine.rtf Salman Rushdie - Furia.rtf Salvador Dali - Arta pirtului + Elogiul mustei.rtf Samuel Beckett - Asteptandu-l pe Godot.doc Samuel Beckett - Sfarsit de partida.doc Sanda Cordos - Lumea.doc Sandra Bowen - Misterele dezvaluite ale Craniilor de cristal.pdf Saul Kripke - Numire si necesitate.doc Sean McMullen - Glasul de otel.doc Sergiu Somesan - Carte de magie.doc Sergiu Somesan - Numarul fiarei.rtf Sf. Nicolae Cabasila - Tâlcuirea dumnezeiestii liturghii.pdf Sigmund Freud - Interpretarea viselor.pdf Sigmund Freud - Psihanaliza fenomenelor oculte.doc Sigmund Freud - Viata mea si psihanaliza.pdf Simion Eugen - Scriitori romani de azi vol1.pdf Simion Eugen - Scriitori romani de azi vol4.pdf Simone de Beauvoir - Al doilea sex.rtf Sorin Stati - Elemente de analiza sintactica.doc Sorin Stati si Gheorghe Bulgar - Analize sintactice si stilistice.doc Stanislaw Lem - Catarul.rtf Stanislaw Lem - Eden.rtf Stanislaw Lem - Solaris.doc Stefan Caraman - Pianoman.doc Stefan Octavian Iosif - Cantec sfant.pdf Stelian Fulga - A doua sansa.doc Stephen Hawking - Scurta istorie a timpului (2).rtf Stephen Hawking - Scurta istorie a timpului 1.doc Stephen Hawking - Scurta istorie a timpului.rtf Stephen King - Apocalipsul.rtf Stephen King - Capcana pentru vise.rtf Stephen King - Carrie.rtf Stephen King - Christine.doc Stephen King - Dolores Claiborne.rtf Stephen King - Misery.rtf Stephen King - O mana de oase.rtf Stephen King - Salem's Lot.rtf Stephen King - Shining.rtf Stephen King & Peter Straub - Talismanul.pdf Sun Tzu - Arta Razboiului.rtf Tablitele de smarald ale lui Thoth, atlantul.doc Ted Anton - Eros, Magie si asasinarea profesorului Culianu.doc Theodule Ribot - Memoria si patologia ei.doc Thomas A. Sebeok - Semnele. O introducere in semiotica.doc Thomas Mann - Casa Buddenbrook.rtf Thomas Mann - Doctor Faustus.rtf Thomas Mann - Muntele vrajit.rtf Titu Maiorescu - Comediile d-lui I. L. Caragiale.pdf Titu Maiorescu - Directia noua in poezia si proza romana.pdf Titu Maiorescu - Eminescu si poeziile lui.pdf Titu Maiorescu - In chestia poeziei populare.pdf Tobias - Seriile ascensiunii.doc Tony Chester - Ultima lupta, prima lupta.doc Tracy Cavalier - Fata cu cercel de perla.rtf Umberto Eco - Foucault's Pendulum.doc Umberto Eco - In cautarea limbii perfecte.doc Umberto Eco - Insula din ziua de ieri.rtf Umberto Eco - Numele trandafirului.doc Umberto Eco - Pendulul lui Foucault - Vol. I.doc Umberto Eco - Pendulul lui Foucault - Vol. II.doc Ursula K. Le Guin - Mana stanga a intunericului.rtf Ursula K. LeGuin - Lumii ii spuneau padure.rtf Vartan Arachelian - Dialoguri cu Corneliu Coposu.doc Viata si invataturile SF. Nifon.pdf Victor Eftimiu - Cocosul negru.pdf Victor Kernbach - Luntrea sublima.rtf Victor M Bucur - Razboi total.rtf Vieru Grigore - Acum si in veac.pdf Vladimir Nabokov - Ada sau ardoarea.doc Vladimir Nabokov - Lolita.doc Walter Scott - Talismanul.rtf William Diehl - Chipul raului.rtf William Diehl - Domnie in iad.rtf William Diehl - Fiinta raului.rtf William Golding - Imparatul mustelor.rtf William Peter Blatty - Exorcistul.rtf William Shakespeare - Sase sonete.pdf Yukio Mishima - Templul de aur.rtf
Cine le dorește
# FTP Username: arta@pc4cluj.com
# Password: culinar007
# FTP Server: ftp.pc4cluj.com
# FTP Server Port: 21
Postat 06 December 2009 - 08:49 AM
Tic-tac a spus:
imi lipsesc Marginea Fundatiei, Fundatia si Pamintul, Fundatia renascuta
daca ai Fundatia renascuta o pastrez sa o citesc dupa ce le iau pe cele doua lipsa.
trimit pm
multumesc
Eu am 7 Fundatii: Preludiul Fundatiei, Fundatia, Fundatia si Imperiul, A doua Fundatie, Marginea Fundatiei, Fundatia si Pamantul, Fundatia Renascuta.
Trimite-mi pm si ti le trimit pe toate.
Postat 06 December 2009 - 09:29 AM
Gorgona a spus:
De asemenea, recomandabil, mai mare dragu'.
Dar daca aveti chef de aventuri si nu ati citit pana acum, prindeti-l pe de-ntregu' pe Don Quijote a lu' Cervantes.
Baudolino e divers .
Io as vrea sa aud recenziille voastre asupra "istoriei frumusetii" tot a lui Eco, ma bate gandul sa mi-o fac cadou de Craciun. M-ar interesa.
Postat 06 December 2009 - 12:40 PM
floricica a spus:
Gorgona a spus:
De asemenea, recomandabil, mai mare dragu'.
Dar daca aveti chef de aventuri si nu ati citit pana acum, prindeti-l pe de-ntregu' pe Don Quijote a lu' Cervantes.
Baudolino e divers .
Io as vrea sa aud recenziille voastre asupra "istoriei frumusetii" tot a lui Eco, ma bate gandul sa mi-o fac cadou de Craciun. M-ar interesa.
Istoria frumusetii, este de fapt o un curs de estetica pe întelesul tuturor, o lectura placuta.
M-a surprins, oarecum ca un semiotician ca Eco are modul acesta de abordare, foarte departat de -sa zicem- un René Huyghe sau un Nathan Knobler.