Ce mai cititi si ne recomandati?
Postat 16 August 2023 - 02:56 PM
Postat 16 August 2023 - 07:03 PM
mersi
Postat 21 February 2024 - 08:35 PM
Adriana, la 16 August 2023 - 07:03 PM, a spus:
mersi
A trecut ceva timp - ai apucat sa te uiti la Firefly Lane? Eu abia acum am terminat de citit Fly Away, asa ca reiau serialul de pe Netflix, sper ca nu l-au scos. A doua carte nu mi-a placut atat de mult ca prima.
Voi ce ati mai citit?
Postat 21 February 2024 - 11:44 PM
Nu mai citesc deloc din lipsa de timp si din cauza de telefon, unde citeam inainte un pic (la coafor) acu ma uit pe telefon sau citesc pe kindle-ul de pe telefon, tre sa termin Bibliotecara din New York
Miine zbor 2 ore si ca sa nu-mi consum bateria telefonului folosindu-l mi-am luat o carte, povestea unuia care strabate America cu motocicleta
Postat 27 February 2024 - 12:08 AM
Postat 27 February 2024 - 08:52 AM
Postat 19 March 2024 - 10:44 PM
Mi-am comandat si continuarea (abia acum am aflat ca exista) "Go set a watchman".
Postat 24 March 2024 - 11:17 PM
O alta recomandare, o carte pe care tocmai am terminat-o si pe care chiar ca nu am putut-o lasa din mana Yellowface despre industria publishing, cum se trag sforile, cum o carte devine bestseller dar mai ales despre ce plaga si infern al zilelor noastre poate fi social media. Poate parea plictisitoare cartea asa cum am descris-o eu dar zau ca nu e!
Si a treia recomandare, o carte canadiana pe care am recitit-o din nou dupa 10 ani ca sa vad daca inca imi place, si DA! mi-a placut la fel ca prima data. Se numeste Lullabies for little criminals, despre copilaria si adolescenta eroinei care creste in Montreal cu un tata dependent de droguri.
Aceasta postare a fost editata de black_cat: 25 March 2024 - 01:20 AM
Postat 25 March 2024 - 12:37 AM
Ieri chiar vorbeam cu fiu-meu de carti pe care le-am citit macar de 2 ori, asta ca am vazut ca era la Tv "Crima din Orient Express", si filmul l--am vazut de cateva ori, vreo 3 adaptari. Asta e una din cartile recitite, cred ca multe din ele sunt cele din copilarie si adolescenta...
Postat 26 March 2024 - 02:09 AM
adi_edi, la 25 March 2024 - 12:37 AM, a spus:
Ieri chiar vorbeam cu fiu-meu de carti pe care le-am citit macar de 2 ori, asta ca am vazut ca era la Tv "Crima din Orient Express", si filmul l--am vazut de cateva ori, vreo 3 adaptari. Asta e una din cartile recitite, cred ca multe din ele sunt cele din copilarie si adolescenta...
Adi, pe vremea cand era fi-miu la liceu, adica acum 12-13 ani, Lullabies for little criminals a fost una din cartile studiate la literatura engleza. El mi-a recomandat-o. Oare acum o mai fi?
Postat 26 March 2024 - 02:47 AM
black_cat, la 26 March 2024 - 02:09 AM, a spus:
adi_edi, la 25 March 2024 - 12:37 AM, a spus:
Adi, pe vremea cand era fi-miu la liceu, adica acum 12-13 ani, Lullabies for little criminals a fost una din cartile studiate la literatura engleza. El mi-a recomandat-o. Oare acum o mai fi?
Nu cred, nu-mi aduc aminte de titlul asta. "A thousand splendid suns" stiu ca avut-o fiica-mea, dar nu mai retin exact ce altceva au studiat, probabil ca au avut si ceva de autori canadieni. Amandoi copiii mei au mers la acelasi liceu, 3 ani diferenta intre ei, si nu au avut de citit aceleasi carti. Nici macar Shakespeare, parca fiu-meu a avut "Romeo si Julieta" si "Macbeth" iar fiica-mea "Othello".