Ce mai cititi si ne recomandati?
Postat 06 December 2009 - 04:01 PM
De preferat a se citi pe serile cu
...si mai ales la lumina
Sfat pentru prietenii nostri din sexul -cica- tare:
- lectura este strict interzisa in tren, alte mijloace de transport sau diverse locuri publice si mai ales nu inainte de a se sui la volan :mrgreen:
- este recomandat sa se citeasca in compania unei femei
Postat 08 December 2009 - 10:52 AM
Tic-tac a spus:
imi lipsesc Marginea Fundatiei, Fundatia si Pamintul, Fundatia renascuta
daca ai Fundatia renascuta o pastrez sa o citesc dupa ce le iau pe cele doua lipsa.
trimit pm
multumesc
Care e ultima Fundatie? Eu stiam ca e Fundatia renascuta.
Postat 11 December 2009 - 05:30 PM
Postat 11 December 2009 - 06:27 PM
Georgy-Anna a spus:
proful meu de Romană la Bolintineanu' a fost Mircea Handoca.. de la el am învăţat prima dată de Eliade (şi ceva Noica, deşi atunci nu prea era kosher să aminteşti de ei).
îl citesc şi recitesc de aproape 40 de ani şi încă nu m-am plictisit...
Postat 11 December 2009 - 08:38 PM
Am ramas placut surprinsa de cartea,in trei volume, "Cronica de familie" de Petru Dumitriu, carte care a aparut la colectia de la Jurnalul National. Se scria despre ea ca ar fi comparabila cu "Morometii"...poate ca nu are valoarea literara si creionarea perfecta a personajelor, dar e un roman bine scris, de epoca, care chiar m-a transpus in acele vremuri.
Am citit de curand "Vanatorii de zmeie" de un scriitor din Afganistan. Superba !
Acum caut sa mi-o cumpar,s-o am in biblioteca (fusese imprumutata de la o prietena). A aparut la editura Niculescu.
Postat 11 December 2009 - 08:54 PM
AllyMcBeal a spus:
Am citit de curand "Vanatorii de zmeie" de un scriitor din Afganistan. Superba !
Acum caut sa mi-o cumpar,s-o am in biblioteca (fusese imprumutata de la o prietena). A aparut la editura Niculescu.
Citeste "Splendida cetate a celor o mie de sori", acelasi autor, Khaled Hosseini, si aceeasi editura. O sa-ti placa si mai tare!
Am vorbit despre ea cu 2 pagini in urma...
Postat 12 December 2009 - 12:07 AM
O sa caut si Mara, si Morometii....mi-e dor de ele......
Postat 27 December 2009 - 01:54 PM
Postat 27 December 2009 - 03:09 PM
Adriana a spus:
Ha, ha! si tu ai stat pana la 1,30 sa-l vezi?
Postat 27 December 2009 - 03:21 PM
Eataly a spus:
Da, dar au stat si baietii linga mine, unu dormind ca de obicei, Marco linga mine spionind ce scriam/citeam in Internet.
Postat 27 December 2009 - 03:22 PM
Eataly a spus:
Da, dar au stat si baietii linga mine, unu dormind ca de obicei pe divanul lui (se trezeste numai cind e publicitate pentru ca se mareste sonorul si il trezeste ), Marco linga mine spionind ce scriam/citeam in Internet.
Postat 27 December 2009 - 05:21 PM
Postat 27 December 2009 - 06:03 PM
Eataly a spus:
Impresionant cita zapada si gheata si frig brrrr
Postat 30 December 2009 - 02:19 AM
Autoarea a calatorit in Italia, India si Indonezia si ne impartaseste si noua o parte din experienta ei.
Pt mine, aceasta este o carte “documentar”, sau informativa, depinde cum preferati.
Eu am citit-o in engleza, dar am gasit-o tradusa cand am fost acasa, si i-am facut-o cadou mamei mele de 8 martie.
Imagini atasate
Postat 07 January 2010 - 02:53 PM
Postat 12 January 2010 - 12:08 AM
Sa vi se implineasca tot ce va doriti si ce v-ati propus pentru Noul An!
Da, cricket... la cate carti sunt pe piata, io ma si intreb daca se vand toate... dar unii au succes cu titlul, alti cu coperta, dar uite ca mai sunt si din care ai ce invata... Oricum, mie mi se par ridicol de scumpe. Nici nu vreau sa ma gandesc ca in Romania preturile sunt la fel ca pe la noi, de parca puterea de cumparare ar fi acceasi... si asta nu numai la carti, din pacate. Eu incerc sa le iau cand sunt pe sale...
Apropo de asta...
Am gasit pe net o oferta demna de luat in considerare... Reduceri la Corint:
http://www.edituraco...y.asp?catid=251
Spor la cumparaturi!
Eu am pus ochii pe unele carti de istorie dar si pe ceva povesti...
... ca poate o sa vina si la noi barza si sa fim pregatiti.
Postat 12 January 2010 - 12:21 AM
Adriana a spus:
Apoi vorbisem si cu un prieten care le-a citit pe amindoua si lui ii placuse mai mult The Kite Runner.
Ati remarcat si voi chestia asta?
Mi-au placut amandoua la fel de mult - emotiile au fost diferite, dar nu pot afirma ca una dintre ele mi-a fost mai draga decat cealalalta.
Doua carti de care nu o sa ma despart.
Postat 08 February 2010 - 06:31 PM
La recomandarea Umei "Stolen Lives: twenty years in a desert jail"- o poveste aproape incredibila dar adevarata care dezvaluie lucruri din spatele usilor palatului regelui Marocco-ului, incepe ca o poveste din 1001 de nopti si continua ca o poveste de groaza.
Postat 09 February 2010 - 02:45 AM
Titirimundi, la 12 December 2009 - 12:07 AM, a spus:
La Medeleni este un din cartile mele favorite.
Acum citesc "Burning Bright" de Tracy Chevalier.
Postat 13 February 2010 - 04:21 PM