Pentru fetele din Italia
Postat 20 February 2012 - 08:30 PM
In rest stiu aproape tot fara sa ma uit ca nu se vorbeste despre altceva oriunde.
Postat 20 February 2012 - 08:33 PM
Adriana, la 20 February 2012 - 08:30 PM, a spus:
In rest stiu aproape tot fara sa ma uit ca nu se vorbeste despre altceva oriunde.
Azi la tv, am mai auzit o prostie, cica autorii n-ar fi stiut ca ea urma sa arate fluturasul .
Nu mi-a placut fata aia tanara Ivana, chiar n-avea nici o treaba. Cum o fi ajuns pe scena festivalului , nu-mi imaginez.
Mi-au placut enorm comicii, Geppi Cucciari si Siani.
Papaleo iar imi place mult de tot.
I soliti idioti, n-aveau ce sa caute acolo, atat de vulgari, cineva o fi platit greu si pentru ei.
Postat 20 February 2012 - 08:41 PM
Ma indoiesc ca nu ar fi stiut... hai sa fim seriosi!
Da, Ivana, biata de ea, are 18 ani... chiar, cum o fi ajuns acolo?
De Geppi mie imi place de mult.
Postat 20 February 2012 - 08:42 PM
sorinadaniela, la 20 February 2012 - 08:41 PM, a spus:
Ma indoiesc ca nu ar fi stiut... hai sa fim seriosi!
Da, Ivana, biata de ea, are 18 ani... chiar, cum o fi ajuns acolo?
De Geppi mie imi place de mult.
Una ca Geppi ar fi trebuit sa prezinte, e inteligenta, stie cum sa se comporte pe o scena.
Eu ma uit pe la7 are o emisiune, e super, o ador.
Postat 20 February 2012 - 08:45 PM
any_annette, la 20 February 2012 - 08:42 PM, a spus:
Una ca Geppi ar fi trebuit sa prezinte, e inteligenta, stie cum sa se comporte pe o scena.
Eu ma uit pe la7 are o emisiune, e super, o ador.
Total de acord cu tine... si eu ma uit la emisiunea ei.
Postat 20 February 2012 - 08:51 PM
any_annette, la 20 February 2012 - 08:47 PM, a spus:
Celentano e polemic de felul lui... asa ca nu stiu la ce se asteptau organizatorii.
Postat 20 February 2012 - 09:42 PM
Postat 20 February 2012 - 09:55 PM
Adriana, la 20 February 2012 - 09:42 PM, a spus:
Chiar la asta ma gandeam...
La Sanremo prezentatoarele sunt pe post de papusi frumoase si nu mai zic continuarea. Putine au fost cele mai dezghetate.
Lasa, ca de slabit a mai slabit.
Postat 01 March 2012 - 09:12 PM
Cand ne-am cunoscut cu mr Eataly imi punea mereu melodia asta:
http://www.youtube.c...nCCKnE4&ob=av2n
Postat 01 March 2012 - 09:55 PM
Drum Lin Lucio! Imi placea enorm si imi va placea cu sigurantain continuare muzica lui. Din "cauza" lui imi doresc sa ajung acolo... davanti all golfo di Soriento, pentru ca a creeat in mintea mea o imagine.. a unei iubiri universale.Lucio te voglio bene assai!
Postat 01 March 2012 - 10:07 PM
Si mie imi ramane in memorie cantand Caruso
Alaturi de 3 napoletani dragi mie
http://www.youtube.c...h?v=scqjrGlQSEk
Postat 25 March 2012 - 10:23 PM
http://www.incucinac...i.it/index.html
Eu o sa ma abonez ca sa nu trebuiasca sa alerg dupa ele. Eu sunt plina de carti si reviste dar pe astea le cumpar pentru ca munca din spatele lor e a prietenilor mei, ea gateste retetele si el le fotografiaza, asa ca de dragul lor mi le cumpar
Postat 20 May 2012 - 01:08 PM
Noi din fericire n-am simtit nimic.
Numai Aninita cred poate fi cea mai aproape de epicentru daca imi amintesc bine.
Postat 20 May 2012 - 01:55 PM
Adriana, la 20 May 2012 - 01:08 PM, a spus:
Noi din fericire n-am simtit nimic.
Numai Aninita cred poate fi cea mai aproape de epicentru daca imi amintesc bine.
...noi l-am simtit...si inca foarte tare!!!! Eram treji...cainele fiind foarte agitat temeam hotzi...si stateam cu urechile ciulite sa auzim mai bine ce va urma dupa agitatia cainelui...iar imediat, la 4 a inceput sa ne legene.
Naspa a fost ca nu se mai termina...au mai fost cutremure, dar asa lung ca asta,in 8 ani de cand sunt eu aici nu am apucat...
Nu mi-a cazut nimic prin casa si nici casa nu a suferit crapaturi sau altceva...In oras inca nu am coborat sa vedem care-i starea, dar daca pompierii azi nu verifica gradinta lui Anto, mai mult ca sigur gradi maine nu se face...
Oricum...nu m-am speriat prea tare, dar e aiurea ca nu stii cum sa reactionezi si cum "sa apuci" copiii, mai ales ca dormeau asa de bine
Vazand ca astia nici ei nu stiu ce va fi si cum va fi...si nu exclud posibile replici de 4 grade si mai mult...saptamana asta chiar il tin acasa pe Anto...
Vecinii pe aici: cum???? nu ati iesit afara???
...de ce naiba sa ies daca nu era nici un pericol...?
De dimineata ma tot uit la stiri (pe SKY) si sa fiu a naibii ca are si partea comica cutremurul asta...
1. stire: nr.mortilor a crescut fiindca o baba de 103 ani a murit de inima (de frica) asa ca numarul crescuse la ora aia la 5 morti...
2. "italianu'" cand fuge din casa nu uita sa-si ia si de mancare...
Acum pe bune (zic eu) cum naiba sa-ti mai arda sa iei si haleala cu tine in dezastrul ala care a fost acolo si cat de tare si imi imaginez si ce sperietura au tras...saracii!!!!
Postat 20 May 2012 - 02:40 PM
Vad acum pe La stampa ca e si o alta victima care are peste 100 de ani.
In fine, bine ca e bine cu voi si mai ales ca baietii n-au simtit nimic si nu s-au speriat.