Dan@, la 09 October 2012 - 10:26 PM, a spus:
m-a incintat mult ideea ca se lucreaza rapidescu - max. 3h
spre deosebire de videoclip eu am inceput lucrul pe 8 ochi, iar in final a iesit o esarfa retro cu volanse
Pai n-am rezistat nici eu... Am zis ca primul magazin unde intru cand ma duc la mall o sa fie Michaels - au tot felul de bazaconii de arts and crafts, pentru tricotat, pentru pictat, pentru decorat torturi, intru rar acolo ca-mi vine sa cumpar tot magazinul !
N-am ajuns acolo, ca am intrat peste drum de casa, la Walmart, pentru cu totul altceva, dar am zis sa dau o raita pe la ate, mai ales ca eram singura si nu bazaia nimeni dupa mine sa plecam repede acasa. Nu ma asteptam sa gasesc "specialitatile" astea, nici nu aveau prea multe sortimente de culori, dar am luat tot ce-am prins, nu prea multe adica , doua bobine din alea cu plasa si inca doua feluri care se lucreaza dupa aceeasi tehnica.
In principiu tehnica nu-i complicata, dar pentru mine obisnuita sa infasor ata pe deget n-a fost chiar floare la ureche. Am facut o esarfa care in final a iesit ca o adunatura de omizi, fiu-meu a zis ca-i prea funny pentru mine, asa ca o sa o fac cadou .