julix_2007, la 02 November 2013 - 06:22 PM, a spus:
Scuze ca n-am fost pe faza, dar ora ta cu ora mea nu prea se pupa si astazi am avut program administrativ prin curte, asa ca nu am avut cum sa iti raspund din timp. Daca mai ai nevoie de ceva explicatii, nu ma deranjeaza deloc. E loc pentru toata lumea.
Draga de tine, nu te scuza, ca nu-I graba!
De fapt am vazut ca mi-ai raspuns la toate intrebarile
! Voiam sa te intreb de ata si de scheme.
Sa stii ca n-am facut cu margele mici, cred ca-s de 4 mm si am folosit 3 margele albe si 1 neagra deci numai 4 pe rand, asa am vazut pe blog, dar la felul cum se "insurubeaza" modelul zici ca-s mai multe. Am incercat si cu 8 dar pana am facut cateva randuri sa=mi dau seama cum vine treaba m-au trecut toate naduselile. Nu am avut croseta mica-mica si am folosit ce am avut, si am gasit prin sertare un ghem de ata macramé, asa ca din asta am folosit de proba. Am cotrobait pe net si am vazut modele de care eu n-am sa ma apuc veci, nici macar cand oi iesi la pensie.
Sa vad ce ata gasesc pe aici, ce ai zis tu pare fain de folosit ca se topeste. Macramé e prea moale, cred ca trebuie ceva mai teapan.
Deja mi-am planuit ce culoare de bratara fac la fiecare prietena si colega, cadou de Craciun... m-am procopsit cu un nou virus
...