Adriana, la 15 November 2019 - 10:02 PM, a spus:
asta mi-a amintit de altceva.
eram la o masa la niste prieteni si-acolo am intalnit o alta familie, ii cunosteam vag si pe ei.
pe astia ii pricopsise fiul lor cu niste hamsteri, o familie, care au inceput sa se inmulteasca.
au tot daruit din ei, dar tot erau cam multi si s-au gandit sa dea un anunt pe olx- -site de vanzari online. anuntul zicea clar ca ii face cadou, nici vorba sa-i vanda.
i-au sunat doi amatori, ambii voiau livrare constanta, pareau clientii potriviti problemei lor.
dar au avut inspiratia sa-i intrebe de ce le trebuie continuu pui de hamster. ambii aveau terrarii cu reptile si trebuiau sa le asigure hrana. au refuzat categoric.
adi_edi, la 16 November 2019 - 03:33 AM, a spus:
cred ca si la noi, altfel am fi vazut la vanzare, la cati amatori sunt. si-i f bine ca-i asa, io am cateodata mustrari de constiinta si ptr canari, care sunt solitari si chiar le place in cusca. de multe ori ii tin liberi si ei tot in colivie se duc. dar sa tii ingradita asa o minune...parc-ar fi pacat!
Si-am dat peste lista cu animalele interzise in Toronto pe langa casa omului - printre altele... gainile! Chiar daca ai curte, nu ai voie sa tii gaini decat in anumite zone, nu mai mult de 4 bucati, si mai trebuie si inregistrate. Cocosi nu ai voie. Dar deja deviem de la subiect - sa... deschidem unul nou ?
Sa nu fiu chiar pe langa, astea-s pictate de sora-mea:
la noi au dat recent o lege care limiteaza nr porcilor - animale! - dintr-o gospodarie la 5 si deja au inceput vociferarile.
on: panorama a Atenei luata de pe Acropole. cine era in varful bradului?
IMG_20161015_172944.jpg (2.87MB)
Number of downloads: 0