Patiserie austro-ungara
Postat 05 December 2011 - 07:12 PM
Am mancat trufe de ciocolata de la Cofetaria Artizan !!! Buuune !!!!
L-am tot batut la cap pe un coleg din Targu Mures sa treaca pe acolo cand vine de acasa si sa ne aduca la serviciu. Si azi dimineata ne-a adus o cutie aurie,legata cu fundita, cu o carte de vizita frumoasa. Jos palaria ! Eu voiam o prajitura, dar colegul nu are masina si s-a temut de transport si oricum zicea ca totul se face la comanda.
Felicitari, Andrada si sa-ti mearga bine !
Postat 09 December 2011 - 08:53 PM
AllyMcBeal, la 05 December 2011 - 07:12 PM, a spus:
Am mancat trufe de ciocolata de la Cofetaria Artizan !!! Buuune !!!!
L-am tot batut la cap pe un coleg din Targu Mures sa treaca pe acolo cand vine de acasa si sa ne aduca la serviciu. Si azi dimineata ne-a adus o cutie aurie,legata cu fundita, cu o carte de vizita frumoasa. Jos palaria ! Eu voiam o prajitura, dar colegul nu are masina si s-a temut de transport si oricum zicea ca totul se face la comanda.
Felicitari, Andrada si sa-ti mearga bine !
Vai...sa nu-mi spui ca pt voi erau! Wow! Ma bucur ca v-au placut...va recomand macaroons, lumea a innebunit pe aici dupa macaroonii mei...si dobosul se preteaza bine la transport, zi cand mai e cazul si se executa

P.S. vin cu o completare...deocamdata facem totul la comanda pt ca punctul de desfacere inca nu e deschis si degeaba as face eu toate produsele on a daily bases daca nu am unde sa le vand

Postat 10 December 2011 - 12:23 PM
Postat 02 January 2012 - 06:11 PM

De Revelion am facut sumloi galusca si toata lumea a fost de acord ca sunt forte bune, dar cam putine si deci se asteapta un repetir cat de curand!
Ai toata recunostinta familiei mele!

Inca o data toate aprecierile pentru talentul tau remarcabil! Succes in noul tau plan!
Postat 02 January 2012 - 07:14 PM
Eu inca nu am facut nici una, dar toata lumea pe aici le lauda, si musai le fac si eu.
Postat 02 January 2012 - 08:08 PM

Postat 02 January 2012 - 08:59 PM
Postat 18 January 2012 - 09:18 PM
Multumesc mult de retete si astept in continuare sa ne surprinzi cu arome explozibile.
dovezile..

Pupici!!
Postat 26 February 2012 - 08:41 PM
apoi parcurgand-o mai atent, mi-am dat seama ca e chiar usor de executat si fiindca au laudat-o atatia maestri inaintea mea, m-am hotarat s-o prestez si eu in cinstea prietenilor mei.
s-a facut f repede, nu-i costisitoare si rezultatul e minunat!
am respectat aproape in totalitate reteta cu 3 amendamente:
1. am facut crema de vanilie dintr-un litru de lapte. chiar mi s-ar fi parut putina la jumatate.
2. i-am adaugat si 150 gr de unt ca sa fie mai catifelata (acuma nu vorbim de calorii, da?)
3. am inlocuit sosul de ciocolata cu lichior de cacao, dar cred ca ar fi fost mai bun sosul. eram in criza de timp, ca-ntotdeauna.
oricum, am primit multe laude, pai da!

si mai de-aproape, ca poate mai conving si pe altii. frisca am lasat-o intentionat mai curgatoare, mi se pare ca se potriveste mai bine cu pufosenia generala a tortului.

Andrada, multumesc ca ne-ai dat aceasta minune si-ti doresc succes in tot ce intreprinzi tu!
#92 Guest_Gelutza_*
Postat 26 February 2012 - 11:23 PM
moatza, la 26 February 2012 - 08:41 PM, a spus:
apoi parcurgand-o mai atent, mi-am dat seama ca e chiar usor de executat si fiindca au laudat-o atatia maestri inaintea mea, m-am hotarat s-o prestez si eu in cinstea prietenilor mei.
s-a facut f repede, nu-i costisitoare si rezultatul e minunat!
am respectat aproape in totalitate reteta cu 3 amendamente:
1. am facut crema de vanilie dintr-un litru de lapte. chiar mi s-ar fi parut putina la jumatate.
2. i-am adaugat si 150 gr de unt ca sa fie mai catifelata (acuma nu vorbim de calorii, da?)
3. am inlocuit sosul de ciocolata cu lichior de cacao, dar cred ca ar fi fost mai bun sosul. eram in criza de timp, ca-ntotdeauna.
oricum, am primit multe laude, pai da!

si mai de-aproape, ca poate mai conving si pe altii. frisca am lasat-o intentionat mai curgatoare, mi se pare ca se potriveste mai bine cu pufosenia generala a tortului.

Andrada, multumesc ca ne-ai dat aceasta minune si-ti doresc succes in tot ce intreprinzi tu!
Moatzo, m-ai convins sa-l fac si eu!
Postat 27 February 2012 - 12:00 AM

Ce bine de prietenii tai!
Postat 27 February 2012 - 07:02 PM

Postat 29 February 2012 - 10:18 AM
Continui "seria austro-ungarelor" mai incet, dar sigur cu apetisantele islere!

PS: Urmeaza somloi ...ca nu se mai poate asa!!!!

Postat 04 November 2012 - 11:21 AM

Eu si sotul am gustat si suntem tare incantati. Sa vedem ce vor spune ceilalti din familie (am facut portie dubla ca sa trimit si socrilor si unei matusi).
Iata o fotografie

Imagini atasate
Postat 23 December 2012 - 04:49 PM
Si-apoi maine scufundati in cioco? Am inteles bine?
Multumesc.
Postat 23 December 2012 - 05:09 PM
any_annette, la 23 December 2012 - 04:49 PM, a spus:
Multumesc.
azi dimineata am facut si eu, jumatate le-am glazurat imediat, apoi le-am uns cu crema si am plecat cu colinda, nici nu se uscase bine glazura
de lasat de azi pe maine, deja umplute cu crema/gem nu stiu sa-ti spun, si acasa le faceam tot asa, fara sa astept a doua zi cu glazura
Postat 23 December 2012 - 05:14 PM
bristena, la 23 December 2012 - 05:09 PM, a spus:
any_annette, la 23 December 2012 - 04:49 PM, a spus:
Multumesc.
azi dimineata am facut si eu, jumatate le-am glazurat imediat, apoi le-am uns cu crema si am plecat cu colinda, nici nu se uscase bine glazura
de lasat de azi pe maine, deja umplute cu crema/gem nu stiu sa-ti spun, si acasa le faceam tot asa, fara sa astept a doua zi cu glazura
Pai zi-mi tu Bris, cum e bine sa fac, ca eu nu stiu

Postat 23 December 2012 - 07:44 PM
any_annette, la 23 December 2012 - 05:14 PM, a spus:

eu dintotdeauna i-am facut direct: copti, jumatate cu glazura, umpluti cu crema si pusi bine.
daca vrei sa le faci o "baie" in glazura cred ca trebuie sa astepti pana maine