Flori dulci flori de zahar
Postat 23 February 2011 - 02:42 PM
Trandafiri (pasta de zahar)
mentionez ca eu in pasta amestec tragacanth care o face mai elastica si nu se usuca asa repede, deci daca in pasta nu puneti nici un fel de guma este ceva mai greu de lucrat
petalele le adaug pe rinduri cu pauza intre ele (deci nu va asteptati sa va apucati de ei si sa fie gata in 10min ), de aceea fac mai multi odata si folosesc cind am nevoie
daca vreau sa fie mai mari folosesc sirma de florarie (cea de la Wilton nici cea mai groasa nu poate sa-i tina)
deci tai sirma, indoi capatul
folosesc formele astea si in functie de marimea care vreau sa fie trandafirul incep cu cea mai mica
mai departe bag petala in veinerele mele speciale pt nervuri
apoi atasez sirma
primele petale
acum formele mele pt uscat petale
le indoi putin virful
si le lipesc
Postat 23 February 2011 - 02:51 PM
intorc si lipesc cele mai mari
partea verde
si gata
Postat 23 February 2011 - 03:04 PM
am folosit nervurile astea si ondulat marginile
puse in forme speciale si lasate la uscat
cind se usuca se aplica partea verde dedesupt
Postat 23 February 2011 - 03:05 PM
Postat 23 February 2011 - 03:23 PM
Multumim ca ti-ai facut timp sa ne inveti si pe noi
Postat 23 February 2011 - 03:27 PM
O nelamurire mare am: eu in pasta de zahar am incercat sa pun tylose, adica am luat un guguloi de pasta si l-am framantat cu putin tylose. Tu spui ca ar trebui sa faca pasta mai elastica si nu se usuca asa repede; asa stiam si eu ca trebuie sa fie. Dar eu dupa ce pun tylose, e nitel mai elastica, nu zic nu, dar se usuca foarte-foarte repede, daca nu ma misc rapid se betoneaza si nu mai pot face nimic cu ea. De aceea stau cu tylose-ul in dulap si nici flori nu stiu sa fac.
Si veinerele alea speciale pt nervuri, alea galbene, de unde sunt? Mie mi se par super, dar vad ca te tavalesti de ras...
Multumesc din inima pt tutorial si te astept si cu altele.
Aceasta postare a fost editata de Luminis: 23 February 2011 - 03:35 PM
Postat 23 February 2011 - 03:36 PM
Postat 23 February 2011 - 03:37 PM
Postat 23 February 2011 - 03:49 PM
Miny, la 23 February 2011 - 03:23 PM, a spus:
Multumim ca ti-ai facut timp sa ne inveti si pe noi
Miny depinde ce culoare pasta mea suporta destul de bine si rosul si grenaul de ex , dar daca vreau sa fie degrade colorez dupa, deci si asa si asa
Luminis, la 23 February 2011 - 03:27 PM, a spus:
O nelamurire mare am: eu in pasta de zahar am incercat sa pun tylose, adica am luat un guguloi de pasta si l-am framantat cu putin tylose. Tu spui ca ar trebui sa faca pasta mai elastica si nu se usuca asa repede; asa stiam si eu ca trebuie sa fie. Dar eu dupa ce pun tylose, e nitel mai elastica, nu zic nu, dar se usuca foarte-foarte repede, daca nu ma misc rapid se betoneaza si nu mai pot face nimic cu ea. De aceea stau cu tylose-ul in dulap si nici flori nu stiu sa fac.
Si veinerele alea speciale pt nervuri, alea galbene, de unde sunt? Mie mi se par super, dar vad ca te tavalesti de ras...
Multumesc din inima pt tutorial si te astept si cu altele.
Pai eu chiar asta spuneam , face soacra ei niste trandafiri ca ea nu trebuie sa-si bata capu
Lumi nu stiu ce sa spun eu nu am avut ocazia sa folosesc tylose adica de fapt este si aici dar eu am probat asa i-mi place cum se lucreaza si nu am incercat cu alceva, am mai pus gumarabic si tot asa frumos se lucreaza, poate ajuta fetele care folosesc sa spuna experienta lor
veinerele pt nervuri sint de la chinezi am pus dincolo la tehnici ce si cum, important e ca-si fac treaba
Lapona Enigel, la 23 February 2011 - 03:36 PM, a spus:
cu placere sper sa va fie de folos
izuk, la 23 February 2011 - 03:37 PM, a spus:
ma bucur daca i-ti plac, iar formele de kinder la mine sint folosite foarte mult si diferit
Postat 23 February 2011 - 04:27 PM
Mai am o intrebare: oare cu gumtex-ul de la Wilton obtinem aceleasi rezultate?
Postat 23 February 2011 - 04:54 PM
Postat 23 February 2011 - 05:11 PM
Staminele (sau ce o fi) de la flori le cumperi asa sau le faci tu/
Postat 23 February 2011 - 05:16 PM
Postat 23 February 2011 - 05:21 PM
Trandafirii tai sunt superbi, cred ca o sa ii visez in fiecare noapte.
si
Postat 23 February 2011 - 06:05 PM
Ramo, la 23 February 2011 - 03:05 PM, a spus:
NATASHA !!!!!!!
Subscriu ca cea spus Ramo!
Totul la superlativ! Multumesc si felicitari!
Nu mi-e foarte clar cum se numeste substanta care face pasta mai elastica (poate ca n-am citit destul de atent ,da m-au furat imaginile!)
am gasit !
tragacanth!!!!!!! doar de la magazinele de profil se poate achizitiona oare ?
Postat 23 February 2011 - 09:28 PM
Postat 23 February 2011 - 10:56 PM
Postat 23 February 2011 - 11:17 PM
punticu, la 23 February 2011 - 04:27 PM, a spus:
Mai am o intrebare: oare cu gumtex-ul de la Wilton obtinem aceleasi rezultate?
Punticu nu stiu ce sa spun nu am folosit
monatibi, la 23 February 2011 - 04:54 PM, a spus:
gasesti la wilton sau o reprezentanta daca ai prin zona, depinde unde esti
dia, la 23 February 2011 - 05:11 PM, a spus:
Staminele (sau ce o fi) de la flori le cumperi asa sau le faci tu/
le cumpar draga mea