Natasha, ce fain ai explicat si eu am toate materialele, ce-mi mai lipseste e indemanarea ta

[/quote]
pai faceai tu asa torturi daca-ti lipsea?
[quote name='gloxinia' date='23 February 2011 - 05:21 PM' timestamp='1298474478' post='78671']
Natasa
Trandafirii tai sunt superbi, cred ca o sa ii visez in fiecare noapte.
[/quote]
pai ce tu mai si dormi?cind faci torturile alea atunci?

[quote name='vrabiuta' date='23 February 2011 - 06:05 PM' timestamp='1298477104' post='78675']
[/quote]
NATASHA !!!!!!!
Subscriu ca cea spus Ramo!
Totul la superlativ!

Nu mi-e foarte clar cum se numeste substanta care face pasta mai elastica (poate ca n-am citit destul de atent ,da m-au furat imaginile!)

am gasit !
tragacanth!!!!!!! doar de la magazinele de profil se poate achizitiona oare ?

[/quote]
pai sa inteleg ca ai si tu o socrela care face trandafiri?

eu iau de la reprezentanta Wilton ma gindesc ca trebuie sa fie si pe la voi acolo unde va aprovizionati
[quote name='dani_ela' date='23 February 2011 - 09:28 PM' timestamp='1298489311' post='78700']
natasha- superbi trandafiri ! unde ai scris ce ai luat de la chinezi? ma duc si eu sa ii caut pe chinezoi , sa imi dea de alea pt trandafiri ca de aia nu imi ies mie trandafiri frumosi , ca nu am de acelea cum le zice , ca in rest am si io linguri

[/quote]
te-am prins ca nu citesti tot sau citesti printre rinduri
la tehnici am pus ce si cum
ioi eu am noroc

saracii oameni sa stie

[quote name='ortansa' date='23 February 2011 - 10:56 PM' timestamp='1298494606' post='78718']
Natasha- superbe toate florile tale, si minunat tutorialul. Stii cumva cum se foloseste guma arabica?aici gasesc pe toate drumurile(desi ii cam scumputa), dar nu stiu cum sa o dizolv pt ca e sub forma de granule.Nervuri din acelea am vazut si eu,dar am pus mana pe ele si sunt f zubtiri si moi, nu cred ca as putea sa "nervuzez"

[/quote]
Ortansa cred ca ai mai pomenit odata ca este scumpa si ma mir eu o cumpar cu 3e -100g si la 1kg de zahar pun 3lingurite(de curind am marit doza puneam doua)
a mea este ca un praf si asa o pun in pasta
mai fac din ea lipici si atunci o fierb cu putin alcool
in locul tau incercam sa o dizolv in putina apa eu cred ca merge
nervurile sint din ceva carton sau ce o fi presat nu sint subtiri si le folosesc mult timp ,nu se rup repede