Flori dulci flori de zahar
#41
Postat 06 March 2011 - 07:56 AM
Natasha, foarte buna idee ai avut sa deschizi topicul. Ar fi de mare ajutor daca s-ar putea aduna aici si celelalte instructiuni pentru realizarea florilor, caci am mai vrut de cateva ori sa caut pe la decoratii dar nu am reusit.
Eu acum tot sunt in faza in care ma documentez, ca inca nu am curaj sa incerc.
Oricum, din ce am citit pana acum vad ca nu prea folositi pasta Adrianei la modelatul florilor. Este cineva care o foloseste? Ar trebui lasata mai moale la inceput, sau ar fi cazul sa trec pe alta pasta?
Si cine face flori fara sa puna si alte adaosuri in pasta, gen gumtex, tragachant sau altele? Se merita sa incerc fara ele, sau muncesc degeaba? ca inca nu as vrea sa dau banii si sa nu-mi iasa nimic
Eu acum tot sunt in faza in care ma documentez, ca inca nu am curaj sa incerc.
Oricum, din ce am citit pana acum vad ca nu prea folositi pasta Adrianei la modelatul florilor. Este cineva care o foloseste? Ar trebui lasata mai moale la inceput, sau ar fi cazul sa trec pe alta pasta?
Si cine face flori fara sa puna si alte adaosuri in pasta, gen gumtex, tragachant sau altele? Se merita sa incerc fara ele, sau muncesc degeaba? ca inca nu as vrea sa dau banii si sa nu-mi iasa nimic
www.torturidelicioase.wordpress.com
#42
Postat 06 March 2011 - 08:36 AM
tango, la 06 March 2011 - 07:56 AM, a spus:
Natasha, foarte buna idee ai avut sa deschizi topicul. Ar fi de mare ajutor daca s-ar putea aduna aici si celelalte instructiuni pentru realizarea florilor, caci am mai vrut de cateva ori sa caut pe la decoratii dar nu am reusit.
Eu acum tot sunt in faza in care ma documentez, ca inca nu am curaj sa incerc.
Oricum, din ce am citit pana acum vad ca nu prea folositi pasta Adrianei la modelatul florilor. Este cineva care o foloseste? Ar trebui lasata mai moale la inceput, sau ar fi cazul sa trec pe alta pasta?
Si cine face flori fara sa puna si alte adaosuri in pasta, gen gumtex, tragachant sau altele? Se merita sa incerc fara ele, sau muncesc degeaba? ca inca nu as vrea sa dau banii si sa nu-mi iasa nimic
Eu acum tot sunt in faza in care ma documentez, ca inca nu am curaj sa incerc.
Oricum, din ce am citit pana acum vad ca nu prea folositi pasta Adrianei la modelatul florilor. Este cineva care o foloseste? Ar trebui lasata mai moale la inceput, sau ar fi cazul sa trec pe alta pasta?
Si cine face flori fara sa puna si alte adaosuri in pasta, gen gumtex, tragachant sau altele? Se merita sa incerc fara ele, sau muncesc degeaba? ca inca nu as vrea sa dau banii si sa nu-mi iasa nimic
eu nu fac flori frumoase ca ale Natashei ,dar folosesc pasta de zahar fara nici un adaos.Rezultatele nu sunt spectaculoase,dar merge.
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]
#43
Postat 06 March 2011 - 05:37 PM
tango, la 06 March 2011 - 07:56 AM, a spus:
Si cine face flori fara sa puna si alte adaosuri in pasta, gen gumtex, tragachant sau altele? Se merita sa incerc fara ele, sau muncesc degeaba? ca inca nu as vrea sa dau banii si sa nu-mi iasa nimic
nici eu nu adaug nimic dar lucrez cu marsmallow nu cu pasta de zahar ,nu am incercat-o
#45
Postat 06 March 2011 - 08:41 PM
Natasha esti o comoara! Ai avut o idee nemaopomenita sa ne arati cum faci tu trandafirii dar si alte flori,multumim,arata de nota 20! Miny trandafirii tai sunt mai mult decat deosebiti,felicitari!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"
#46
Postat 07 March 2011 - 11:13 AM
fetelor am o intrebare... de ce dupa ce am facut trandafirii, acestia s-au pleostit. Pasta cand am lucrat-o era buna si am putut modela.Dupa ce au stat un pic au inceput sa se lase petalele.Ajutati-ma !!!!
#47
Postat 08 March 2011 - 04:07 PM
Fetelor ma bucur ca va place va astept si pe voi cu experientele voastre.
Tango normal ca poti incerca in pasta, nici eu nu am pus la inceput nimic in pasta.
Liliana eu zic ca sigur pasta a fost moale, daca are consistenta care trebuie nu are voie sa se lase (pasta de zahar sau de lapte?)
sper ca ai rezolvat
sa va arat cite ceva din ce am mai lucrat
Tango normal ca poti incerca in pasta, nici eu nu am pus la inceput nimic in pasta.
Liliana eu zic ca sigur pasta a fost moale, daca are consistenta care trebuie nu are voie sa se lase (pasta de zahar sau de lapte?)
sper ca ai rezolvat
sa va arat cite ceva din ce am mai lucrat
#54
Postat 08 March 2011 - 06:43 PM
Natasha suuper topicul asta. Multumim!
Sunt superbe florile tale. Am reusit sa fac si eu niste trandafiri mai frumosi dupa lectiile tale
Sunt superbe florile tale. Am reusit sa fac si eu niste trandafiri mai frumosi dupa lectiile tale
#55
Postat 08 March 2011 - 07:25 PM
Natasha,fata,sunt superbe si realeeeeeeeee!Tu esti zana florilor!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]
#56
Postat 08 March 2011 - 08:43 PM
Natasha meriti din plin toate laudele!Pe mine m-ai imbolnavit,nici nu ma gandesc ca voi putea vreodata sa realizez asa minunatii.De 1000 felicitari! Nu am cuvinte!
#59
Postat 08 March 2011 - 10:08 PM
Super totul...ultimele flori nu stiu cum de numesc ........TMeriti toata admiratia mea.