Miny, la 23 February 2011 - 03:23 PM, a spus:
Natasa "te iubesc" pentru tutorialul acesta, eu am de facut trandafiri pentru un tort vineri si nu pot sa zic ca sunt incantata de trandafrii mei. Si am o curiozitate, colorezi florile si trandafirii dupa ce-i faci sau colorezi pasta?
Multumim ca ti-ai facut timp sa ne inveti si pe noi
Miny depinde ce culoare pasta mea suporta destul de bine si rosul si grenaul de ex , dar daca vreau sa fie degrade colorez dupa, deci si asa si asa
Luminis, la 23 February 2011 - 03:27 PM, a spus:
Subscriu la ce-a zis Ramo. Si soacra-mea nici clatite nu stie sa faca...
O nelamurire mare am: eu in pasta de zahar am incercat sa pun tylose, adica am luat un guguloi de pasta si l-am framantat cu putin tylose. Tu spui ca ar trebui sa faca pasta mai elastica si nu se usuca asa repede; asa stiam si eu ca trebuie sa fie. Dar eu dupa ce pun tylose, e nitel mai elastica, nu zic nu, dar se usuca foarte-foarte repede, daca nu ma misc rapid se betoneaza si nu mai pot face nimic cu ea. De aceea stau cu tylose-ul in dulap si nici flori nu stiu sa fac.
Si veinerele alea speciale pt nervuri, alea galbene, de unde sunt? Mie mi se par super, dar vad ca te tavalesti de ras...
Multumesc din inima pt tutorial si te astept si cu altele.
Pai eu chiar asta spuneam , face soacra ei niste trandafiri ca ea nu trebuie sa-si bata capu
Lumi nu stiu ce sa spun eu nu am avut ocazia sa folosesc tylose adica de fapt este si aici dar eu am probat asa i-mi place cum se lucreaza si nu am incercat cu alceva, am mai pus gumarabic si tot asa frumos se lucreaza, poate ajuta fetele care folosesc sa spuna experienta lor
veinerele pt nervuri sint de la chinezi am pus dincolo la tehnici ce si cum, important e ca-si fac treaba
Lapona Enigel, la 23 February 2011 - 03:36 PM, a spus:
Hey Natasha, iti multumesc mult pentru explicatiile impecabile!
cu placere sper sa va fie de folos
izuk, la 23 February 2011 - 03:37 PM, a spus:
Doamne Natasha , sunt minunate florile tale , iar cu formele speciale m-ai dat pe spate , nu m-as fi gandit in veci sa pastrez si sa folosesc la asa ceva "capacele" de la kinder .Bravo pentru idei si mai ales pentru talent.
ma bucur daca i-ti plac, iar formele de kinder la mine sint folosite foarte mult si diferit