Flori dulci flori de zahar
#61
Postat 08 March 2011 - 10:49 PM
si
#63
Postat 08 March 2011 - 11:33 PM
#64
Postat 09 March 2011 - 11:12 AM
#65
Postat 09 March 2011 - 11:30 AM
#66
Postat 09 March 2011 - 02:09 PM
#67
Postat 09 March 2011 - 03:05 PM
natasha, la 08 March 2011 - 04:07 PM, a spus:
Tango normal ca poti incerca in pasta, nici eu nu am pus la inceput nimic in pasta.
Liliana eu zic ca sigur pasta a fost moale, daca are consistenta care trebuie nu are voie sa se lase (pasta de zahar sau de lapte?)
sper ca ai rezolvat
[
pasta de lapte praf cu miere...cred ca nu am lasat destul petalele la uscat...
frumoase flori ai facut...parca sunt naturale...
#68
Postat 09 March 2011 - 06:03 PM
#69
Postat 12 March 2011 - 08:13 AM
Off, aveam si eu o scuza ca nu-mi ies florile ca nu am ce-mi trebuie pentru pasta, dar acum dupa raspunsurile voastre nu mai am scapare. Trebuie sa incerc si eu, dar astept mai intai concediul.
#70
Postat 25 March 2011 - 10:47 AM
Natasha nu ma poti lua si pe mine de ucenic? Spal foarte bine vasele, matur bine, gatesc bine (asa sustine familia mea) ))))
#71
Postat 31 March 2011 - 07:16 PM
#72
Postat 05 April 2011 - 04:45 PM
#73
Postat 12 April 2011 - 11:35 PM
Dagmar, la 31 March 2011 - 07:16 PM, a spus:
Fetelor , va multumesc la toate
Dagmar doar am pudrat trandafirul uscat cu sclipici nimic alceva
silvia i-ti raspund si tie aici , staminele sint cumparate de la un magazin chinezesc
#74
Postat 12 April 2011 - 11:39 PM
florile mele de pe ultimul tort
va pup si va astept cu flori
#75
Postat 13 April 2011 - 06:53 AM
#77
Postat 19 April 2011 - 05:39 PM
#79
Postat 25 April 2011 - 06:46 PM
Dagmar, la 19 April 2011 - 05:39 PM, a spus:
Da draga mea asa le tin de codita deasupra aburului pina se topeste sloiul de zahar de deasupra. Tine un timp asa lucios apoi cu timpul devine mat, nu mi sa intimplat imediat sa-si piarda luciul, probabil nu ai tinut suficient
#80
Postat 25 April 2011 - 11:38 PM
natasha, la 25 April 2011 - 06:46 PM, a spus:
Dagmar, la 19 April 2011 - 05:39 PM, a spus:
Da draga mea asa le tin de codita deasupra aburului pina se topeste sloiul de zahar de deasupra. Tine un timp asa lucios apoi cu timpul devine mat, nu mi sa intimplat imediat sa-si piarda luciul, probabil nu ai tinut suficient
Am incercat si eu, dar cu fierul de calcat si tot la fel, pe moment luceste, apoi isi pierde luciul imediat ce se usuca. Cred ca trebuie sa-i tin mai mult timp.