Forum Culinar: GastroPan 2011 - Forum Culinar

Salt la continut

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

GastroPan 2011

#121 Useril este offline   floare de colt 5 

• Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 20-March 11

Postat 22 March 2011 - 10:09 AM

Va multumesc din suflet pentru felicitari :biggrin:
A fost o experienta frumoasa, pentru cei care nu stiu de ce am fost depunctata ,sa tineti seama de acest aspect daca o sa participati la acest concurs ,au avut invelisul dur.Acesta a fost "motivul"cu toate ca dupa premiere au fost din nou unii membri din juriu si s-au contraziz ca nu ar fi avut nici o importanta asta deoarece era la sectiunea decorare tort si era strict legat de aspectul lui .Dar domnul presedinte al juriului a spus ca anul viitor va fi jurizata fiecare sectiune in parte deci martipan, creatii din zahar sau ciocolata toate separat .Primele impresii au fost ca suntem intr-o tara straina ca toti vorbeau pe ungureste dar dupa cum sa jurizat m-am trezit in Romania :tongue3: imi pare foarte rau ca situatia a fost de asa o maniera ca nu am reusit sa o salut pe Andrada si sa o felicit.Pot sa spun ca ei ii datorez aceasta participare cu informatiile date pe acest topic ,nici nu stiam de existenta acestui concurs.Dar sa fim bine poate ne vom cunoaste anul viitor.Va doresc tot binele din lume cu multe realizari

#122 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 22 March 2011 - 11:03 AM

Vezi postareafloare de colt 5, la 22 March 2011 - 10:09 AM, a spus:

Va multumesc din suflet pentru felicitari :)
A fost o experienta frumoasa, pentru cei care nu stiu de ce am fost depunctata ,sa tineti seama de acest aspect daca o sa participati la acest concurs ,au avut invelisul dur.Acesta a fost "motivul"cu toate ca dupa premiere au fost din nou unii membri din juriu si s-au contraziz ca nu ar fi avut nici o importanta asta deoarece era la sectiunea decorare tort si era strict legat de aspectul lui .Dar domnul presedinte al juriului a spus ca anul viitor va fi jurizata fiecare sectiune in parte deci martipan, creatii din zahar sau ciocolata toate separat .Primele impresii au fost ca suntem intr-o tara straina ca toti vorbeau pe ungureste dar dupa cum sa jurizat m-am trezit in Romania :) imi pare foarte rau ca situatia a fost de asa o maniera ca nu am reusit sa o salut pe Andrada si sa o felicit.Pot sa spun ca ei ii datorez aceasta participare cu informatiile date pe acest topic ,nici nu stiam de existenta acestui concurs.Dar sa fim bine poate ne vom cunoaste anul viitor.Va doresc tot binele din lume cu multe realizari

Stai ca nu inteleg. Vrei sa zici ca din cauza pastei folosite??? Adica era mai buna pasta aia cumparata lipicioasa si cu gust artificial? In alte cuvinte asta ti-au spus??? Nu pot sa cred!!! Ma asteptam la asta de la un amator, nu de la profesionisti ...
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#123 Useril este offline   KikenHana 

• fata verde
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 22 March 2011 - 12:05 PM

Va multumesc din suflet pentru felicitari :)
A fost o experienta frumoasa, pentru cei care nu stiu de ce am fost depunctata ,sa tineti seama de acest aspect daca o sa participati la acest concurs ,au avut invelisul dur.Acesta a fost "motivul"cu toate ca dupa premiere au fost din nou unii membri din juriu si s-au contraziz ca nu ar fi avut nici o importanta asta deoarece era la sectiunea decorare tort si era strict legat de aspectul lui .Dar domnul presedinte al juriului a spus ca anul viitor va fi jurizata fiecare sectiune in parte deci martipan, creatii din zahar sau ciocolata toate separat .Primele impresii au fost ca suntem intr-o tara straina ca toti vorbeau pe ungureste dar dupa cum sa jurizat m-am trezit in Romania :) imi pare foarte rau ca situatia a fost de asa o maniera ca nu am reusit sa o salut pe Andrada si sa o felicit.Pot sa spun ca ei ii datorez aceasta participare cu informatiile date pe acest topic ,nici nu stiam de existenta acestui concurs.Dar sa fim bine poate ne vom cunoaste anul viitor.Va doresc tot binele din lume cu multe realizari

O aiureala chestia asta pentru care te-au depunctat!Imagine postata In orice caz, nu e normal sa bage de-a valma creatii din materiale diferite cum sunt martipanul, ciocolata sau zaharul...dar cum nici numarul participantilor n-a fost mare sa zicem ca-i iert anul asta, dar astept sa se tina de cuvant la anul si sa faca categorii diferite si astept sa le vad in concurs si pe celelalte fete Imagine postata. Imi pare rau si mie ca nu ne-am intalnit, dar sper sa mai fie ocazii!

P.S. La faza cu "tara straina" m-a socat putin si pe mine, desi sunt nascuta si crescuta aici. Nu vreau sa deschid o polemica "nationalista", n-am eu inclinatii de aceasta natura, dar nu mi-a placut numarul mare de reprezentari, mai mult sau mai putin ascunse de simboluri nationaliste maghiare, atat din partea participantilor romani de etnie maghiara cat si a participantilor din Ungaria: tricolorul maghiar infipt peste tot, imagistica Sf Istvan (intemeietorul regatului maghiar) aparuta in vreo 3 lucrari "artistice", harta Ungariei mari, ce include si Transilvania, etalata pe un tort si alte cele. Ma rog, no comment.
Take a walk on the wild side...

artizan

#124 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 22 March 2011 - 12:11 PM

Aplauze la scena deschisa pentru voi fetelor Andrada si Mariana. Sunteti adevarate profesioniste!

Andrada ai facut o sculptura ireala. Sincera sa fiu nici nu mi-am putut imagina ca se poate realiza asa ceva din ciocolata si mai ales ridicat la un asemenea rang. Esti o adevarata profesionista.

Mariana cum de fiecare data ti-am spus: ador torturile tale care sunt o fila de poveste traspuse intr-un decor perfect si ireal. Pentru mine tu ai fost si vei ramane o profesionista in decorarea torturilor.Esti un model in aceasta lume fantastica a decoratiunilor! Felicitari pentru oprele de arta ce le faci de fiecare data.

:) :) :)

#125 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 March 2011 - 01:02 AM

Felicitari Kiken, am ramas masca, BRAVO!

#126 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 23 March 2011 - 03:58 PM

Vezi postareaKikenHana, la 22 March 2011 - 12:05 PM, a spus:

Va multumesc din suflet pentru felicitari :-*
A fost o experienta frumoasa, pentru cei care nu stiu de ce am fost depunctata ,sa tineti seama de acest aspect daca o sa participati la acest concurs ,au avut invelisul dur.Acesta a fost "motivul"cu toate ca dupa premiere au fost din nou unii membri din juriu si s-au contraziz ca nu ar fi avut nici o importanta asta deoarece era la sectiunea decorare tort si era strict legat de aspectul lui .Dar domnul presedinte al juriului a spus ca anul viitor va fi jurizata fiecare sectiune in parte deci martipan, creatii din zahar sau ciocolata toate separat .Primele impresii au fost ca suntem intr-o tara straina ca toti vorbeau pe ungureste dar dupa cum sa jurizat m-am trezit in Romania =)) imi pare foarte rau ca situatia a fost de asa o maniera ca nu am reusit sa o salut pe Andrada si sa o felicit.Pot sa spun ca ei ii datorez aceasta participare cu informatiile date pe acest topic ,nici nu stiam de existenta acestui concurs.Dar sa fim bine poate ne vom cunoaste anul viitor.Va doresc tot binele din lume cu multe realizari

O aiureala chestia asta pentru care te-au depunctat!Imagine postata In orice caz, nu e normal sa bage de-a valma creatii din materiale diferite cum sunt martipanul, ciocolata sau zaharul...dar cum nici numarul participantilor n-a fost mare sa zicem ca-i iert anul asta, dar astept sa se tina de cuvant la anul si sa faca categorii diferite si astept sa le vad in concurs si pe celelalte fete Imagine postata. Imi pare rau si mie ca nu ne-am intalnit, dar sper sa mai fie ocazii!

P.S. La faza cu "tara straina" m-a socat putin si pe mine, desi sunt nascuta si crescuta aici. Nu vreau sa deschid o polemica "nationalista", n-am eu inclinatii de aceasta natura, dar nu mi-a placut numarul mare de reprezentari, mai mult sau mai putin ascunse de simboluri nationaliste maghiare, atat din partea participantilor romani de etnie maghiara cat si a participantilor din Ungaria: tricolorul maghiar infipt peste tot, imagistica Sf Istvan (intemeietorul regatului maghiar) aparuta in vreo 3 lucrari "artistice", harta Ungariei mari, ce include si Transilvania, etalata pe un tort si alte cele. Ma rog, no comment.

Fetelor, citindu-va comentariile legate de jurizare si punctare, respectiv ce alte imnterpretari i s-a dat acestei expozitii...revin la trista constatare (care nu e de azi de ieri) ca vorba ceea: nu mai vezi padurea din cauza copacilor. Ma uit cat de crasa si evidenta este lipsa eticii, transparentei si a fari-play-ului in general in Romania...precum si lipsa completa de profesionalism din partea celor care organizazea asa ceva. Pai cum mai sa nu faci cat se poate de clare criteriile de jurizare si ce rahat e asta ca se scad puncte din cauza materialului dur unde consistenta pastei de zahar nu are nici o relevanta??? Si cum maica sa lasi in concurs asemenea blasfemie (unde coarnili lu' Scaraotzchi s-o mai vazut tort-biserica??? mi-e rau!!! cu reclama firmei deasupra) cand tematica e primavara!! Alioooo, juriuuul, pai unde dai si unde crapa nenicaaaa?
Imi pare rau ca nici mass-media nu isi face treaba pe acolo. Eu o luam pe tanti Angela la felicitari si-pa aia la intrebari, sa iesplice mneaei publicului profan subliminala legatura intre maiestuasa ei creatie si primavara - si ce are tanti Angela cu toate acestea in comun?!?1 =))

Iar faza cu a transforma o competitie de profil gastronomic inntr-o avangarda politica ieftina (pe o tema mega rasuflataaaaa!!!) mi se pare de tätä jiena dragi conationali, pretini si tavaräshi! :pupic: :-*
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#127 Useril este offline   victoria_alba 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 25 March 2011 - 02:06 PM

Cuvintele mele de lauda sunt banale si nu pot sa exprime admiratia fata de ceea ce ati realizat voi, Fenomenale, bravo Andrada si Mariana!!!Sa stiti ca premiile pentru voi inca nu s-au inventat. Amin!

#128 Useril este offline   dia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 11-November 10
  • LocationCluj-Napoca

Postat 27 February 2012 - 05:08 PM

In perioada 23-25 martie va avea loc Expo GastroPan 2012 la Tg. Mures
GastroPan

Mergem?
Andrada participi la expo?

#129 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 03 March 2012 - 10:50 PM

Vezi postareadia, la 27 February 2012 - 05:08 PM, a spus:

In perioada 23-25 martie va avea loc Expo GastroPan 2012 la Tg. Mures
GastroPan

Mergem?
Andrada participi la expo?

Mie mi-ar placea sa merg =)) Cu ce se poate participa? Si daca se participa la concurs, trebuie mers toate cele 3 zile? Pupici =))
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#130 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMalta

Postat 03 March 2012 - 11:10 PM

Gata! Am citit regulamentul, dar nu inteleg ceva...scrie acolo ca la sectiunea cofetarie produsele se expun si se evalueaza sambata de la 8 la 9:30,sau asa ceva. Apoi:

Toate produsele prezentate în concurs vor rămâne expuse pe toată perioada desfăşurării expoziţiei GastroPan. Odată înregistrate, produsele pot fi retrase din concurs doar după închiderea programului expoziţiei (25.03.2012, ora 17:00).

Deci care e proceadura? =)) Intreb pentru ca eu nu sunt din Mures si nu stiu daca as avea cum sa stau acolo 3 zile la rand =))
Mersi anticipat de raspuns =))
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

#131 Useril este offline   dana3262 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 04 March 2012 - 04:35 PM

Vezi postareaCosmina N, la 03 March 2012 - 11:10 PM, a spus:

...Deci care e proceadura?...

Cosmina N, Andrada si Mariana pot sa-ti raspunda.

...vin si eu sa va vad si sa fac poze :floare:!!!
dana

#132 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMalta

Postat 04 March 2012 - 04:47 PM

Vezi postareadana3262, la 04 March 2012 - 04:35 PM, a spus:

Cosmina N, Andrada si Mariana pot sa-ti raspunda.

...vin si eu sa va vad si sa fac poze :D!!!

Mersi :floare: O intreb pe Andrada pe facebook :D

#133 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMalta

Postat 05 March 2012 - 08:57 PM

All done, m-am inscris! :wub: :tongue3: Pe cine mai intalnesc pe acolo? :toothy6:

#134 Useril este offline   dia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 11-November 10
  • LocationCluj-Napoca

Postat 05 March 2012 - 10:34 PM

Vezi postareaCosmina N, la 05 March 2012 - 08:57 PM, a spus:

All done, m-am inscris! :hungry: :hungry: Pe cine mai intalnesc pe acolo? :hungry:

Scuze ca nu am vazut mesajele tale pana acum. Eu vreau doar sa merg sa vizitez, nu sa particip. Felicitari pentru inscriere!

#135 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMalta

Postat 05 March 2012 - 11:37 PM

Vezi postareadia, la 05 March 2012 - 10:34 PM, a spus:

Scuze ca nu am vazut mesajele tale pana acum. Eu vreau doar sa merg sa vizitez, nu sa particip. Felicitari pentru inscriere!

Multumesc, sunt foarte emotionata! Ce ma bucur ca vom avea ocazia sa ne cunoastem :hungry:

#136 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 05 March 2012 - 11:57 PM

Mult succes Cosmina :hungry: !

#137 Useril este offline   cristinaD 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 06 March 2012 - 10:31 AM

Succes, Cosmina!!! Asteptam vesti bune si multe poze!!!

#138 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 06 March 2012 - 10:39 AM

Cosmina mult succes! :occasion14:
Te asteptam cu impresii!

#139 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMalta

Postat 06 March 2012 - 11:36 AM

Multumesc mult pentru incurajari, fetelor :D :D Voi face multe poze si va voi tine la curent cu ce si cum fac ;) Saptamana asta ma apuc de decoratiuni pentru ca saptamana viitoare plec in Slovacia. Eu din pacate numai in weekend pot lucra, cand vin acasa de la Cluj. Sper sa am destul timp :D

#140 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 06 March 2012 - 04:45 PM

Deabia astept sa vad ce frumuseti vei face... Succes!
Sorina

Arata acest topic

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul