Forum Culinar: GastroPan 2011 - Forum Culinar

Salt la continut

  • 9 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

GastroPan 2011

#61 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,243
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 18 March 2011 - 03:17 PM

Eu sint absolut fascinata! Imi place la nebunie ideea de construit si cioplit in ceva atit de minunat cum e ciocolata, asa ca te felicit pentru idee! Nu am habar daca asta tine de meseria ta, de pasiune sau din ce alt motiv o faci, dar o faci bine :love7: Imi place ideea aleasa si ca nu seamana cu nimic din ce am mai vazut pina acum. Iti doresc mult succes! :floare:
E si in Ctza un maestru cofetar care lucreaza in ciocolata, Silvian - cu cofetaria aferenta. Banuiesc ca e si el pe-acolo =))

#62 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 18 March 2011 - 03:29 PM

Wow,super ti-a iesit,nu ca m-as fi asteptat la altceva :floare: :love7: =)) :o

Abia astept sa revii cu impresii,noutati :o
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#63 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 18 March 2011 - 04:11 PM

Fantastic!Sa scobesti,sculptezi,modelezi...atîta ciocolata!Foarte frumos!Cînd ma gîndesc ca esti începatoare!Ce o sa iasa din mînutele tale într-un an? :floare:
Ce se face cu sculptura dupa ce s-a terminat totul? Se da la participanti/vizitatori spre cosum? Se vinde?

Eu nu as fi putut pulveriza amestecul ala de cioco cu unt afara,ca sarea Felix pe cracile alea si le lingea pîna pica în coma ciocolatoasa! :love7:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#64 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 18 March 2011 - 04:23 PM

Este de-a dreptul IREAL!!!!
Nu cred ca as avea nervii suficient de tari sa vad compozitia asta si in realitate, asadar mai bine ca nu-s acolo, la TG.Mures.
Felicitari creatoarei, singurul repros pe care-l pot aduce este ca voi avea vise 1 an de zile cu si despre ciocolata asta... :floare:
PS: Daca vine Eataly sa spele vasele, nu pot veni si eu inaintea ei, sa mai "razuiesc " ce ramane pe vase? :love7:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#65 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 March 2011 - 05:05 PM

Vezi postareaCarmella, la 18 March 2011 - 03:17 PM, a spus:


E si in Ctza un maestru cofetar care lucreaza in ciocolata, Silvian - cu cofetaria aferenta. Banuiesc ca e si el pe-acolo :floare:


Cofetaria lui Silvian este extraordinara si organizeaza activitati cu copiii, foarte interesante. Baietelul fratelui meu a fost acolo cu colegii lui de clasa si au facut picturi cu ciocolata. M-a innebunit de cap cu cofetaria aia si m-a "tarat" si pe mine pe acolo. Bineinteles ca m-am lunecat cu firea si am achizitionat cate ceva. Putin cam piperate preturile, dar merita pana la ultimul leut.

#66 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 March 2011 - 05:06 PM

Kiken esti magnifica. O lucrare de nota zece. Felicitari.

#67 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 18 March 2011 - 07:59 PM

Anunt succes pe toate fronturile!Imagine postata Mi-au dat premiul de excelenta, mai mult decat m-as fi asteptatImagine postata. Multumesc tuturor pentru incurajari si aprecieri!Imagine postataImagine postataImagine postata

Iata si cupa.
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-44-13004711560061.jpg


Cu domnul Silvian Miron am facut in decembrie un curs de prelucrare a ciocolateiImagine postata. M-a invatat chestiile de baza. Multe dintre procedeele pe care le-am folosit la sculptura nu mi-au fost aratate de dansul, le-am deprins observand franturi de imagini pe net, insa cursul pe care l-am urmat cu dumnealui mi-a deschis o fereastra esentiala spre secretele ciocolatei Imagine postata. Este un tip tare de treaba, un adevarat domn. A facut parte din juriu si a fost chiar impresionat de progresele meleImagine postata

In compania dansului dupa decernare.
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-44-13004711327748.jpg
Take a walk on the wild side...

artizan

#68 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 18 March 2011 - 08:06 PM

Vezi postareaMaya, la 18 March 2011 - 04:11 PM, a spus:


Ce se face cu sculptura dupa ce s-a terminat totul? Se da la participanti/vizitatori spre cosum? Se vinde?



Face ce vrea muschii mei Imagine postata. O sculptura de ciocolata poate fi pastrata si ani de zile...bine, in timp va "transpira" grasimea si se albeste, dar rezista. In general nu se mananca la fata locului, doar daca autorul ar initia asa ceva...se si poate vinde, daca s-ar oferi cineva s-o cumpere...dar in Ro, slabe sanse. desigur, se poate demola si reutiliza ciocolata. Eu cred c-o s-o mai pastrez cel putin o perioada, asa frumos parfumeaza spatiul in care sta...


Vezi postareakoral, la 18 March 2011 - 04:23 PM, a spus:


PS: Daca vine Eataly sa spele vasele, nu pot veni si eu inaintea ei, sa mai "razuiesc " ce ramane pe vase? :)



Cu mare placere!
Take a walk on the wild side...

artizan

#69 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 18 March 2011 - 08:10 PM

Ok...sa va pun imagini de la expo.

O doamna decoreaza cu mare migala turta dulce...
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-44-13004716435661.jpg


Imagine atasata: monthly_03_2011/post-44-13004716598422.jpg


Imagine atasata: monthly_03_2011/post-44-13004716725911.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-44-1300471683372.jpg


Imagine atasata: monthly_03_2011/post-44-13004717074652.jpg


Asta mi-a placut tare mult, scena taiatului porcului.
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-44-13004716939127.jpg
Take a walk on the wild side...

artizan

#70 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 18 March 2011 - 08:44 PM

Eu, de regula, am o gura cat casa...da' acu' am amutit! Andrada, eu tin sa te felicit pentru ambitia nemaipomenita! Excelent! Esti o luptatoare de clasa! :D :D :)
Si da, lucrarile in aluat sunt exceptionale insa stim ca dificultatea nu se compara cu sculptura in ciocolata. :D
Si mie imi plac foarte mult tematicile in aluat. Ma gandesc daca exponatul acela cu porcul ar avea vreo sansa pe aici. Cu siguranta ar sari ca arse tspe mii de organizatii gen protectia animalelor etc... :D
Florile si, in general, detaliile de pe trunchiul tau sunt magnifice! Bravo, Andrada!Proful tau e mandru de tine!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#71 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 18 March 2011 - 09:32 PM

Hanna,

Felicitari !Esti uimitoare .

In urma vizionarii materialului si documentarului :

Lumea fermecata a copacului de ciocolata,Imagine postata

m-am apucat sa manac un Mos Craciun de ciocolata pe care il aveam uitat in bar.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#72 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 18 March 2011 - 09:45 PM

Andrada mii de felicitari!!! Sunt asa de mandra ca te cunosc fie chiar si virtual. Parca ar fi premiul meu, asa il simt. Am si eu o bucatica din el acolo, nu? :D Ca doar ti-ai luat colorantii ceia datorita mie :) Acu treci la raport si dezvaluie cum se lucra cu ei. :D Pupici. Cand vin la Mures tre sa vad exponata live. (asta cam intr-o luna-doua :D )
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#73 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 March 2011 - 09:48 PM

Kiken esti magnifica. Felicitari. Pot sa vin si eu la spalat vasele de ciocolata?Poooot........

#74 Useril este offline   Cristina 

  • Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 18 March 2011 - 09:54 PM

Absolut superb ce ai facut tu acolo! Mii de felicitari :D :) :D

#75 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,243
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 18 March 2011 - 10:47 PM

Felicitari! :)

#76 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 18 March 2011 - 10:47 PM

Multumesc, multumesc si din nou multumescImagine postata. Gloxi te astept cu mare drag la MS si nu numai pe tine. M-am intalnit azi cu Dana si Roxi, pacat ca n-am avut timp de un ceai/cafea .


Toate aveti o particica din premiu, poate daca nu va cunoasteam nu ajungeam la a construi ceva din ciocolata.Imagine postata

P.S. Daca vrei sa vezi cum am folosit vopselele arunca un ochi aiciImagine postata
Take a walk on the wild side...

artizan

#77 Useril este offline   Salmida 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 18 March 2011 - 11:05 PM

Felicitari, Hanna!! :) :) :)

#78 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,717
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 19 March 2011 - 06:12 AM

Felicitari pentru premiu :) , si multumim ca ne impartasesti din "secretele" ciocolatei!

#79 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 March 2011 - 08:55 AM

Felicitari pentru premiu si pentru pasiunea cu care scluptezi ciocolata Hana! :) :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#80 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 19 March 2011 - 10:40 AM

Felicitari Andrada si iti multumim ca ai impartasit cu noi secrete si tehnici.
Eu as duce o astfel de opera la gradinita la Manu(bineinteles daca o faceam eu), sa vad ce ar face copii cu ea! :)

Arata acest topic


  • 9 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi